Láttál már YouTubert és blokklánc fejlesztőt bunyózni? Itt az alkalom

A YouTuber ChicoCrypto és a Cardano (ADA) blokklánc platform alapító-fejlesztője MMA ketrecharcban méri össze erejét. A bunyó a figyelemhajhászás mellett jótékony célokat is szolgál, a befolyó összeget egy kórház számára ajánlják fel.

A zoknis-papucsos sztereotípiától eltérő esemény keretében két ismert kriptopénz piaci figura MMA meccset szándékozik vívni. Jason Appleton (@jasonappleton) ugyanis összehozott egy meccset a 65 ezer feliratkozóval rendelkező YouTuber ChicoCrypto (és troll), valamint a Cardano (ADA) alapítója, Charles Hoskinson (114 ezer Twitter követő) között. A meccsből befolyó összegeket pedig a St. Judes  gyermekkórháznak ajánlanák fel.

Hoskinson egy egyértelmű igennel konfirmálta részvételét az eseményen hozzátéve, legalább egy millió dollárt szeretne gyűjteni a gyerekeknek.

ChicoCrypto szintén beleegyezett a bunyóba hozzátéve, Hoskinsont a saját élő YouTube streamjében tervezi kiütni. A harcra 2020 augusztusban kerül sor, szóval lesz idő bőven a nem éppen optimális formában lévő fejlesztőnek és YouTubernek.

A kriptoközösség vegyesen fogadta a beharangozót, egyesek szerint már megint egy újabb hülyeség, megint másoknak beindította a fantáziáját és más kriptós celebek közötti bunyókat képzeltek el (mint Craig Wright és Jörg Molt között, hogy eldöntsék ki az igazi Satoshi).

Mások megjegyezték a bejelentés eltereli a figyelmet a valós Cardano hírekről. Az ötlet visszavezethető a második bokszmeccsre Logan Paul vs. KSI YouTuberek között, ami szintén nagy médiafelhajtást generált. Pontosabban jóval nagyobbat, mint egy kriptós bunyó, amit egyesek a Bakkt és Wall Street fináncainak simlis támadásának tituláltak a Bitcoin ellen (a kriptósok fantáziája kifogyhatatlan).

Már megint esik!? Profitálj a zuhanásból is Bitcoin és Ether opciók kereskedésével!

A meccs mindenesetre él, Hoskinson szerint ez egy jó ösztönző, hogy újra formába lendüljön, aki egy későbbi videóban elmondta, sokáig hegyet mászott szülőállamában, Colorádóban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.