Íme a legjobb AI kriptók, amelyekre érdemes lecsapni mielőtt még kilőnek

A hatalmas növekedési potenciállal rendelkező AI kriptovaluták átformálhatják az idei bikafutam erőviszonyait. Ahogy a piac egyre csak izzik, bizonyos érmék komoly affinitást mutatnak az emelkedésre. Az alábbiakban a legjobb AI kriptók kerülnek górcső alá, kiemelve egyedi jellemzőiket és jövőbeli kilátásaikat. Emelkedj ki a tömegből azáltal, hogy felfedezed, mely eszközök hozhatnak figyelemre méltó hozamot.

A CYBRO előértékesítése a kriptobálnák figyelmét is felkeltette

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blast-on, amely lehetővé teszi a magas jövedelemtermelést a szóban forgó Layer 2 blokkláncon. A Blast arról ismert, hogy kifejezetten nagy hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok esetében, más L2 megoldásokkal szemben. A CYBRO kulcsfontosságú szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

Jelenleg a CYBRO tokenjeinek előértékesítése zajlik és mindössze 0,025 dollárért bárki hozzájuk juthat, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árukhoz képest, ami 140%-os megtérülést jelenthet. Az a pletyka járja, hogy egy kriptobálna jókora adag CYBRO tokent szeretne vásárolni, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálat csupán 21%-át bocsátották előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már el is kelt.

Vegyél $CYBRO-t most 58% kedvezménnyel – A kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek tulajdonosai jutalomban részesülnek a stakelésért, exkluzív Airdropban és pénzvisszatérítésben vehetnek részt, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat alkalmazhatnak, valamint a projekt saját biztosítási programját is igénybe vehetik.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon kívüli változatos befektetéseken keresztül teszi lehetővé a befektetések növelését, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig kínálva opciókat. Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciók révén. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Bővítsd a kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST az akár 140%-os megtérülésért!

Render (RNDR) árszint áttekintés és előrejelzés

A Render (RNDR) árfolyama pillanatnyilag 9,21 és 11,32 dollár között mozog. Az elmúlt héten 0,79%-os, a hónapban pedig 24,44%-os emelkedést produkált. Az elmúlt hat hónap során 205,91%-ot emelkedett. Az érme jelenleg korrekciós mozgást végez, a legközelebbi támogatási szint 8,43 dollárnál van, az ellenállási 12,66 dollárnál található. A 10 és 100 napos mozgóátlagok közel állnak egymáshoz, ami 10 dollár körüli stabilitást sugall. Az RSI 48,79, ami semleges pozíciót jelez.

Az Internet Computer (ICP) kilátásai: Korrekciós időszak jöhet

Az Internet Computer (ICP) korrekciós mozgásban van, a 11,29 és 13,35 dollár közötti sávban kereskednek vele. A legközelebbi ellenállási szint 14,64 dollárnál van, míg a támogatási 10,52 dollár. A friss mérőszámok enyhe csökkenést mutatnak az elmúlt héten (-2,46%) és hónapban (-5,89%), ugyanakkor hat hónap alatt 168,55%-ot nőtt. Az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint az 56,05-ös RSI és a 0,05-ös MACD mérsékelt lendületre utalnak, míg a 10 és 100 napos mozgóátlagok 12,25 dollár körül mozognak.

Injective (INJ) áttekintés és prognózis

Az INJ jelenleg 22,67 és 27,99 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 6,79%-kal emelkedett, ami 0,87%-os emelkedést mutat az elmúlt hónapban és jelentős, 55%-os fellendülést az elmúlt hat hónapban. Az 59,06-os RSI és a 65,05-ös Stochastic értékkel az érme impulzív mozgásban van. A legközelebbi ellenállási szint 31,18 dollár, míg a legközelebbi támogatási szint 20,54 dollárnál található. A mozgóátlagok stabil trendre utalnak, potenciális felfelé irányuló mozgással.

Következtetés

Az RNDR, az ICP és az INJ rövid távon alacsonyabb növekedési potenciállal rendelkeznek. A fő hangsúly most a CYBRO-n van, ami egy egyedülálló piactér, amely a Blast blokklánc hozampotenciálját hasznosítja. A 2024 második negyedévére tervezett megjelenésekor a CYBRO a korai befektetőknek lehetőséget kínál arra, hogy a token előértékesítésében való részvétellel kedvező feltételek mellett csatlakozzanak a projekthez.

Weboldal: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***