A legjobb alacsony piaci értékű kriptók, amiket érdemes megvenni júliusban

A kriptopiac jelentős árcsökkenéssel néz szembe a Bitcoin értékének zuhanása miatt. Azonban a bikapiac lehetősége továbbra is a láthatáron van. A jelenlegi piaci zuhanás ellenére az altcoinok továbbra is alacsony áron vannak, de bármelyik pillanatban emelkedhetnek. Ez a helyzet egyedi lehetőséget kínál azok számára, akiket érdekelnek az alacsony piaci értékű kriptók, amelyek gyakran észrevétlenek maradnak a zűrzavaros időkben. Ezek a rejtett gyöngyszemek jelentős hozamokat kínálhatnak, amint a piac újból emelkedésnek indul. Ez a cikk bemutatja a legjobb alacsony piaci értékű kriptókat, amelyeket érdemes megfontolni még júliusban, és megmutatja, mely coinok vannak a legjobb helyzetben a számottevő növekedéshez.

A BlastUP bemutatja a Blastbox V2-t: Egy aranybánya a korai befektetőknek

A BlastUP – a Blast blokklánc első launchpadje – bemutatta a Blastbox V2-t, közvetlenül a 8 millió dolláros előértékesítési siker után. Ez az indítás újabb lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy előértékesítési áron jussanak $BLASTUP tokenekhez, tele olyan előnyökkel, mint például a $BLASTUP tokenek és a Booster Pontok. A szakértők akár 1000%-os hozamot is jósolnak, így a $BLASTUP tokenek korai megszerzése okos befektetési lehetőség lehet.

A Blastbox V2 egy kapu a BlastUP ökoszisztéma exkluzív kiváltságaihoz. A tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az NFT és token airdropok, tagság az exkluzív BlastUP Klubban, valamint elsőbbségi hozzáférés az IDO-khoz (kezdeti DEX kínálatok).

Használd ki a Blastbox V2 teljes potenciálját

A Blastbox V2 megszerzése az utolsó esély, hogy korai hozzáférést biztosíts a BlastUP-hoz a lehető legjobb áron. A platform már jelentős hatást gyakorolt a Blast blokkláncra, négy sikeres IDO-val a háta mögött.

Azok számára, akik a következő nagy kripto lehetőséget keresik, a Blastbox V2 a válasz. Mivel csak 9999 darab lesz elérhető a bevezetéskor és tele van páratlan hasznossággal, ezek a limitált kiadású loot boxok gyorsan el fognak fogyni.

Cselekedj most: Szerezd meg a Blastbox V2-t, mielőtt elfogynak!

MANTRA (OM): Ígéretes nyereségek a piaci bizonytalanság közepette

A MANTRA (OM) erős potenciált mutat a közelmúltbeli piaci zuhanások ellenére. Jelenleg 0,68 és 0,83 dollár között mozog, támogatása 0,58 dollárnál és ellenállása 0,89 dollárnál van. Az RSI semleges, körülbelül 50,45-nél, míg a sztochasztikus érték alacsony 17,22-nél, ami arra utal, hogy túladott lehet és készen áll a visszapattanásra. Az ár az elmúlt héten több mint 24%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig több mint 1180%-kal emelkedett, ami bikapiaci lendületet jelez. Ha a vásárlók áttörik a következő ellenállást 0,89 dollárnál, az OM elérheti az 1,04 dollárt, ami körülbelül 25%-os emelkedést jelent a felső tartományából.

Az Ethena (ENA) a közelmúltbeli visszaesés után potenciális bikapiaci jeleket mutat

Az Ethena (ENA) jelenleg 0,48 és 0,59 dollár között mozog. Annak ellenére, hogy nemrég visszaesett, az indikátorok azt mutatják, hogy hamarosan újra az emelkedés veheti át az irányítást. Az érme az elmúlt hat hónapban valamivel több mint egyharmados áremelkedést mutatott. A következő ellenállási szint 0,65 dollárnál van, és ha áttöri, az ár elérheti a 0,76 dollárt, ami több mint 50%-os emelkedést jelenthet a jelenlegi szintekhez képest. A közelmúltbeli árfolyamcsökkenés számos technikai indikátort visszaállított, előkészítve a terepet egy lehetséges emelkedő trendhez. Az RSI körülbelül 50-nél van, és az alacsony sztochasztikus értékek azt jelzik, hogy az ENA jelenleg alulértékelt lehet, így készen áll a fellendülésre.

A PYTH Network (PYTH) növekedésre készül a piaci visszaesések ellenére

A Pyth Network (PYTH) stabilan tartja magát a 0,30-0,34 dolláros tartományban. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben csökkent az értéke, az emelkedés hívei erőt mutatnak. A támogatási szint 0,27 dollárnál van, és a kriptovaluta iránti vásárlási érdeklődés a legalacsonyabb szintek körül mutatkozik. A legközelebbi ellenállás 0,37 dollárnál van, amit egy erősebb akadály követ 0,41 dollárnál. Az RSI 52,08-nál van, ami további növekedési lehetőséget sugall. Ha a PYTH áttöri a 0,37 dolláros ellenállást, elérheti a 0,41 dollárt, ami több mint 20%-os növekedési potenciált jelent. Az egyszerű mozgóátlagok stabilitást és enyhe emelkedő lendületet mutatnak, ami arra utal, hogy a PYTH csak egy lépésre van egy jelentős növekedéstől.

Összegzés

Az OM, ENA és PYTH ígéretes lehetőségeket mutatnak, de rövid távon kevesebb potenciált kínálnak. A BLASTUP kiemelkedik a legnagyobb potenciállal. Ez a projekt erős koncepcióval és helyével a Blast ökoszisztémában különösen ígéretes. Érdemes figyelni rá azoknak, akik befektetési lehetőséget keresnek.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***