Legjobb megbízható web kaszinó Magyarországon: Bitcoin játékok

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tolnai Tibor híres budapesti magyar pókerjátékos, kaszinószakértő, az online kaszinók áttekintő weboldalának – a legjobbkaszino.hu-nak – a főszerkesztője. Szerencsejáték portálok munkáját elemzi mialatt részletes cikkeket ír az eredményekről. Tibor fokozott figyelmet fordít a szerencsejáték-ipar legújabb trendjeire, és felméri azok előnyeit és potenciálját.

Szakmai érdeklődési köröm közé tartozik a blockchain megvalósíthatóságának tanulmányozása a magyarországi és nemzetközi szerencsejáték klubokban. A trend fokozott figyelmet érdemel, mert a technológia nagyfokú megbízhatóságot biztosít. A kriptovaluták lehetővé teszik az emberek számára, hogy névtelenek maradjanak és közben minimális díjakkal és kockázatokkal utalhassanak.

Top 5 magyar online kaszinó, ahol kriptovalutákat is elfogadnak

Magyarországon vegyes engedélyezési rendszer van érvényben és az állam monopóliummal rendelkezik a sportfogadás terén és több licencet biztosít a szerencsejáték és a póker vállalkozások számára. Mind az Európai Unió jogszabályai, mind a 2013. július 19-i magyarországi szerencsejátékról szóló CXXVI. törvény szabályozza. A NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) feladata a helyi engedélyek kiadása, a szerencsejáték felügyelete és ellenőrzése. 2021 májusa óta tíz engedélyt adtak ki a magyar szerencsejáték létesítményeknek.

Tolnai Tibor rangsorolta a vezető öt szerencsejáték-portált, ahol kriptovalutákat elfogadnak. Részletes értékelések ezekről a portálokról megtalálhatóak magyar nyelven a LegjobbKaszino oldalon, vagy olyan ismert angol forrásokon, mint a Reddit, a TrustPilot és az Askgamblers.

A top 5-be kerüléshez az online kaszinóknak meg kell felelniük bizonyos feltételeknek. Az ismert pókerjátékos a következő kritériumokat vette figyelembe:

 1. Engedély. Fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen engedélyekkel rendelkezik a bitcoin kaszinó. A tanúsítványok hitelességét a szabályozók weboldalán ellenőrizzük.
 2. Tulajdonos. Melyik cég áll az új szerencsejáték-projekt mögött – kezdő szolgáltató vagy egy olyan márka, amely több éves szerencsejáték-tapasztalattal rendelkezik, továbbá a legjobb szoftvert, szolgáltatást és feltételeket kínálva indít márkanevet?
 3. Költségek. A kriptovaluta utalási díjak jelenléte és az utalások sebessége.
 4. Online kaszinó játékok. A slotok és az asztali játékok kínálata. A legfontosabb itt az, hogy ha egy új kaszinó lép a piacra, akkor támogassa a legnépszerűbb online játékokhoz való hozzáférést és rendelkezzen élő játékokkal. Új, exkluzív játékok vonzó feltételekkel extra előnyt jelentenek.
 5. Felelős játék. A szerencsejáték-függőség kezd komoly problémává válni a modern társadalmakban. Az online bitcoin kaszinónak meg kell felelnie a felelősségteljes játék szabályainak, nem súlyosbíthatja az ügyfél betegségét a lehető legnagyobb profitot érdekében.
 6. Ügyfélszolgálat. A szerencsejáték klubok gyors válasza az aktuális problémák megoldása érdekében nagy pluszt jelent. A legnépszerűbb webhelyek három fő ügyfélszolgálati lehetőséget kínálnak, mint például az online csevegés, az e-mail és a telefon. A segítség több mint tíz nyelven áll rendelkezésre, köztük magyar és angol nyelven egyaránt.

A fenti kritériumok mellett még figyelembe vehetjük a motivációs program minőségét, a bónuszszerzés egyszerűségét, valamint a regisztráció nélküli játékgép tesztelést a hitelesség ellenőrzése érdekében.

A fent felsorolt hat tényező alapján Tolnai Tibor összeállította a legjobb megbízható web kaszinó Magyarországon ötös rangsorát:

 • A 22bet kaszinó a Techsolutions Group N.V.-hez tartozik, amelyet 2017-ben indítottak, játékgépeket és szórakoztató programokat kínál élő krupiékkel. A minimális befizetés összege 1€. A hivatalos weboldal mintegy 100 letéti/kiutalási módot támogat.
 • A 20Bet kaszinó a Techsolutions Group N.V. 2020-ban indított projektje. A minimális letét 10€. Regisztráció után üdvözlőcsomagot is igényelni lehet. Az oldalt a Curacaói Játékbizottság engedélyezi.
 • A Nomini kaszinó tulajdonosa az Araxio Development N.V., Curacao játéklicence alapján működik. Sokféle bónuszt kínál az újonnan érkezőknek és törzsjátékosoknak egyaránt, támogatja a cashback-ot, szezonális promóciókat és rendszeresen vannak versenyek rajta.
 • A BoaBoa kaszinó 2017-ben kezdte meg működését. Az Araxio Development N.V.-hez tartozik, és a Soft2Bet platformot használja, több mint 30 cég játékgyűjteményével. Az első befizetés után az újonnan érkezők 70 ingyenpörgetést kapnak a népszerű nyerőgépükön.
 • Az Alf kaszinó az Araxio Development N.V projektje, amelyet 2018-ban alapítottak. A minimális letét 10€. A kaszinó több mint 20 szolgáltató szoftverét kínálja. A hivatalos weboldalon található játékok ingyenesen tesztelhetők. A kiutalás 1-24 órát vesz igénybe.

A Gametwist és a Gaminator Budapesten, Szegeden és Debrecenben nagyon népszerű, de az App Store és a Google Áruház számos negatív véleményt ír róluk.

A fenti bitcoin kaszinók gyakran adnak bónuszkódokat ezzel esélyt adva nemletéti összegek megszerzésére. Leggyakrabban ingyenes pörgetéseket ajánlanak a legjobb nyerőgépeikhez a regisztrációért cserébe.

Kriptopénz befizetés és kifizetés online kaszinóknál

Tolnai Tibor, a legjobbkaszino.hu szerzője megjegyzi, hogy a magyar játékosok körében a legtöbb kérdés a kriptovaluta letétbe helyezésével és kiutalásával kapcsolatos. Ennek oka, hogy a játékosok megszokták a hagyományos fizetési módokat, mint például a SimplePay, a Díjnet, a Multibanco, a Skrill, a PayPal, a Visa és a Mastercard. Az online kaszinók ugyanakkor a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítették a kriptovaluta utalási folyamatot. Befizetéshez:

 1. Lépjen a szerencsejáték webhelyére.
 2. Jelentkezzen be személyes fiókba.
 3. Válassza a „Deposit” (letét) lehetőséget.
 4. Kattintson a ‘Bitcoin’ ikonra.
 5. Adja meg a tranzakció összegét.
 6. Másolja ki a tárcacímét és menjen a kriptovaluta számlájára.
 7. Válassza a „Küldés” (send) lehetőséget.
 8. Illessze be a korábban másolt kaszinó tárcacímet a mezőbe.
 9. Engedélyezze az utalást.

1-60 percen belül az összeg a kaszinó egyenlegére kerül. Ezt követően a regisztráló választhat a slot és nyerőgép opciók közül.

A nyeremények kiutalása sem fog nehézséget okozni. A folyamat így néz ki:

 1. Lépjen a szerencsejáték webhelyére.
 2. Jelentkezzen be a személyes fiókba.
 3. Válassza ki a „Withdraw” (kiutalás) lehetőséget.
 4. Kattintson a ‘Bitcoin’ ikonra.
 5. Másolja ki és adja meg a kriptovaluta tárcacímét.
 6. Adja meg az utalás összegét.
 7. Erősítsen meg a tranzakciót.

A kiutalás a szerencsejáték klub licencországától függ, általában 1 – 72 órát vesz igénybe. Egyes portálokon személyazonosítás szükséges: be kell mutatni az útlevél másolatát és meg kell erősíteni a telefonszámot.

Mely játékokat lehet játszani a bitcoin kaszinóban?

A szolgáltatók egyre inkább nyitnak a kriptovaluták felé és a legtöbb fejlesztő már támogatja bitcoinban való tételhelyezést. Ugyanolyan szórakozási lehetőségeket kínálnak a kriptovaluták, mint a forinttal vagy az euróval történő fogadások. A magyar online kaszinók legnépszerűbb játékai:

 • Nyerőgépek, klasszikus és nem standard mezőkkel, változatos témákkal – gyümölcs, kaland, állatok, misztika.
 • Rulett – európai, amerikai, francia.
 • Blackjack – mini, spanyol, magas limit, potun.
 • Baccarat: Punto Banco, európai.
 • Póker – Hold’em, Omaha.
 • Sorsolós – kaparós sorsjegyek, bingó, keno, sic bo.

Ma az azonnali kiutalást kínáló bitcoin kaszinók megpróbálják a nyerőgépek legszélesebb skáláját kínálni. A legtöbb szerencsejáték-portál szerződést köt a fejlesztőkkel olyan exkluzív nyerőgépek létrehozására, amelyeket a látogatók csak a kaszinó oldalán találják meg.

Felelős játék: öt fontos tudnivaló a játék megkezdése előtt

A felelős játékpolitika célja a szenvedélybetegség megelőzése. Leírja a szerencsejáték-függőség jeleit és segítik a szerencsejátékosokat felismerni, ha probléma van. Vannak olyan technikák is, amelyek korlátozzák a nyerőgépekhez való hozzáférést. Ha ezek az ajánlások nem segítenek, a felhasználó pszichológiai támogatást kérhet a következő szervezetektől:

 • GamblingTherapy;
 • BeGambleAware.org;
 • GamCare.

A függőkkel szerte a világon törődnek, köztük Magyarországon is. Lehetőség van ingyenes konzultációra és pszichológiai segítségkérésre.

Tibor fontosnak tartja a felelősségteljes szerencsejáték öt alapszabályának betartását annak érdekében, hogy elkerülhetőek legyenek a negatív következmények és ne válhasson senki szerencsejáték-függővé. Ezek a következők:

 1. Gondosan tanulmányozza át a bitcoin kaszinójátékok szabályait és feltételeit.
 2. Csak józanul játsszon, az alkohol és a drogok lazítják és tompítják a figyelmet.
 3. Ne tekintsük a szerencsejátékkal kapcsolatos szórakozást többlet vagy fő bevételi forrásnak, mindig legyünk tisztában a kockázatokkal.
 4. Kezdés előtt fontos felismerni, hogy veszíthet is.
 5. A havi jövedelmének legfeljebb 10%-át fordítsa játékra. Ne kockáztasson nagy összegekkel, a fogadás nagysága ne haladja meg a letét 1-3% -át.

A Magyarországon elérhető bitcoin kaszinó mindenki számára kényelmes megoldás. A legfontosabb, hogy sose felejtsük el, hogy a szerencsejáték klubokat pihenésre és a problémák elfelejtésére hozták létre. Ha tekézésként vagy teniszként kezeli a szerencsejátékokat, akkor elkerülhető a függőség, sőt még örömet szereznek a fogadások az eredménytől függetlenül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.