Tippek és trükkök a legújabb Telegram játék kimaxolásához

A Yescoin az egyik legújabb feltörekvő Telegram alapú játék, amely meghódította a kripto játékpiacot. Az érmék gyűjtéséhez csak az ujjadat kell csúsztatnod a képernyőn, de hogyan lehet ebből a legtöbbet kihozni? Íme a legjobb tippek kezdőknek.

Mi az a Yescoin?

A Yescoin egy népszerű Telegram alapú játék, amely gyorsan meghódította a kripto játékok világát. A játék lényege, hogy a képernyőn megjelenő aranyérméket elhúzva gyűjtsd, miközben különböző frissítésekkel és további interakciókkal növeled az érmék számát. A fejlesztők egy lehetséges YES token bevezetésére utaltak, és „közelgő airdropokat” említettek a The Open Network (TON) hálózatán. Ezért a Yescoin játékosai komolyan veszik az érmék gyűjtését egy esetleges airdrop előtt.

Kezd egyj meghívóval

Mielőtt elkezdenéd a játékot, kérd meg egy barátodat, aki már játszik a Yescoinnal, hogy hívjon meg egy referral linkkel. Ez jelentős kezdő löketet ad az érmék gyűjtésében. Az előnyös kezdés lehetővé teszi, hogy azonnal befektess booster-ekbe, amelyek gyorsabban juttatnak előre. A barátod is extra érméket kap, így mindketten jól jártok.

Ha vannak barátaid, akik szintén szeretnének csatlakozni, hívd meg őket a játékba. Az első barát meghívásával 50 000 érmét és egy véletlenszerű bónuszt kapsz. Három barát meghívása esetén 500 000 érmét gyűjthetsz be, és minden meghívott után bónuszt is kapsz. Ha valahogy 100 000 barátot sikerül meghívnod, egymilliárd érmét kapsz. Sok sikert hozzá!

Használd ki az ingyenes booster-eket

A Yescoin érmegyűjtési mechanizmusa függőséget okoz, így sok játékos naponta többször is belép. Ne felejtsd el minden nap megnyomni a „Build” gombot, és kihasználni az ingyenes napi booster-eket. Különben elvesztegeted a lehetőséget.

A „Chest” booster értékes tokenek zuhatagát idézi elő, amelyeket gyorsan el kell húznod a képernyőn. Tapasztalataink szerint, ha vízszintesen húzol, a legtöbb érmét szerezheted meg.

A „Full Recovery” booster azonnal visszaállítja az energiasávodat, amely különösen a játék elején gyorsan csökken. Naponta háromszor használhatod mindkét booster-t, így ne hagyd ki őket!

Fektess be prémium booster-ekbe

Ne halmozd fel a vagyonodat. A Yescoinban ahhoz, hogy még több érmét gyűjts, költened kell. Használd a megszerzett érméidet prémium, állandó booster-ek vásárlására.

A „Multivalue” növeli az érmék értékét, a „Coinlimit” növeli az egyes szinteken gyűjthető érmék maximális számát, a „FillRate” pedig gyorsítja az energiasáv regenerálódását.

A legfontosabb booster, amire spórolnod kell, az a „YesPac”. Az 1. szinten a PacMan-szerű karakter az alkalmazás megnyitása közben érméket gyűjt neked. A 2. szinten offline is gyűjt érméket, összesen 2 órán keresztül. Ez jelentős fejlesztés, ami sokkal könnyebbé teszi a játékot. Rendszeresen nézz vissza, hogy begyűjtsd az érméket.

Mindig törekedj arra, hogy fejleszd a YesPac-ot – akár a 2. szinten túl is. A következő szinten hat órára növeli az offline gyűjtési időt, és további fejlesztési szintek is várnak.

Végezd el a feladatokat

Kattints a bal alsó sarokban található „Earn” gombra, és használd ki az összes elérhető lehetőséget. Sok feladat a közösségi médiához kapcsolódik, például csatlakozni egy Telegram csoporthoz vagy követni a Yescoin Twitter (X) fiókját. A legösszetettebb feladat a TON pénztárca csatlakoztatása, de ez sem bonyolult, és mindezt a Telegram alkalmazásban megteheted.

Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni ezt a részt. Ahogy játszol, különböző rangokat érhetsz el (pl. ezüst, arany, platina), és minden szintlépéskor jutalmat igényelhetsz itt.

Szerezz Ultimate YesBox-ot

Az „Earn” szekcióban található egy „Daily crypto learning task” nevezetű feladat. Minden nap olvass el egy rövid szöveget a blokklánc világáról, majd igényeld a napi jutalmat. Ha kilenc napig egymás után megcsinálod ezt a feladatot, egy Ultimate YesBox-ot kapsz, amely véletlenszerűen 30 000-től 6 millió érméig terjedő jutalmat ad. A TON pénztárca csatlakoztatása növeli minden jutalom értékét.