Rengeteg a pozitívum BCH háza táján, Roger Ver szerint folyamatos a fejlődés

Roger Ver, a Bitcoin.com vezérigazgatója számos friss hírről számolt be a legújabb videóbejelentkezésében, amelyek többek között a bitcoin cash egyre szélesebb körű elterjedéséről árulkodnak.

Egyre több kereskedő fogad el bitcoin casht

A bitcoin casht egyre több vállalkozó fogadja el, állítja Roger Ver. A tegnapelőtti video updateben megosztotta követőivel, hogy a bitcoin casht világszerte egyre nagyobb elterjedés jellemzi. Venezuelától Japánig napról napra nő azoknak a kereskedőknek a száma, akik bitcoin cashben történő fizetéseket is elfogadnak. A video updateből azt is kiderül, hogy jelenleg 1250 kereskedő fogad el BCH-t a Marco Coino applikáción keresztül. Emellett körülbelül 2000 BCH pénzautomata működik világszerte. A bitcoin cash kereskedők körében való elterjedését nagyban elősegíti a néhány hónapja megjelent Bitcoin Cash Register applikáció, amely óriási mértékben megkönnyíti a bitcoin cashben való fizetéseket.

Roger Ver beszámolt a bitcoin.jp által közzétett Japán kereskedők listájáról, amelyek bitcoin casht is elfogadnak. A weboldal szerint Japánban jelenleg több mint 80 kereskedő fogad el BCH-ben történő fizetéseket, ami kétszer több a bitcoint elfogadó kereskedők számánál.

Referral versenyt hirdet a Local.Bitcoin.com

A Bitcoin.com által június 4-én indított Local.Bitcoin.com (nem összetévesztendő a Localbitcoinssal) egy peer-to-peer váltó, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy közvetlenül és névtelenül kereskedjenek egymás között. Az oldal számos fizetési módszert kínál felhasználóinak, melyek közül a legpopulárisabb a banki átutalás (35%), az Alipay (12%) és a PayPal (11%). Az oldal megindítása óta több mint 27.000 felhasználó regisztrált.

A Local.Bitcoin.com-ra regisztrálók most értékes ajándékokat nyerhetnek a Bitcoin.com jóvoltából. Csupán annyi a dolgod, hogy regisztrálsz az oldalra és megosztod a saját referral kódod. Minél többen regisztrálnak a referral kódodat használva, annál nagyobb az esélyed, hogy a nyeremények egyike a tiéd lesz. A nyereményjáték győztesei a következő ajándékokban részesülhetnek: 1500 dollár értékű repülőjegy a nyertes által választott desztinációra, 500 dollár telefonra és nyolc darab 100 dollár értékű Amazon ajándékutalvány.

Új BCH/USDC pár a Liquiden

A Liquid kripto tőzsdén már BCH/USDC stabilcoin párral is kereskedhetnek a tőzsde felhasználói. Ezen felül, a Liquid felhasználói nemsokára össze tudják majd kötni a már említett Bitcoin Cash Register fiókjukat a tőzsdével. Ez lehetővé teszi majd a USDC közvetlen utalását a tőzsde és az applikáció között. Úgy tűnik a bitcoin cash csapata rendületlenül dolgozik a BCH elterjedésének érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.