Lehúzza a rolót a Binance Jersey, csak 2 évig húzta a platform

A Binance Jersey kevesebb, mint két évvel az indulása után bezárja kapuit. November 30-tól a platform fiókjai nem lesznek többé elérhetőek.

A Binance, a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje bejelentette, hogy hamarosan bezárja jersey-i székhelyű leányvállalatát, a Binance Jersey-t. A Binance az európai piacra való betörése és terjeszkedése miatt indította el a platformját a pici szigeten. 2019. január 15-én a tőzsde bejelentette, hogy a felület lehetővé teszi a fiat-kriptovaluta kereskedést az európai kereskedők számára. Indulásakor a tőzsde támogatta a bitcoin (BTC) és az ether (ETH) kereskedését mind az euró, mind az angol font ellenében.

Míg a tőzsde célja az volt, hogy a Binance Jersey legyen az európai piacok sereghajtója, a piaci statisztikák azt mutatják, hogy messze elmaradt a céljaitól. A CoinMarketCap legfrissebb adatai szerint a platform 24 órás kereskedési volumene 164 470 dollár. A BTC/EUR és a BTC/GBP kereskedési pár volumene 76 597 dollár, illetve 46 974 dollár. A Binance Coin, natív token kereskedési volumene csupán 5 133 dollár.

A kínai kriptotőzsde október 30-án korlátozni fogja az új font, euró és kriptovaluta betéteket. A betétek felfüggesztése után a tőzsde november 9-ig teszi lehetővé a kereskedést, illetve a lehívást. A platform végleges leállítását november 30-ra tervezik. Ezután a felhasználók már nem férhetnek hozzá a fiójaikhoz. A tőzsde ugyan nem mondta meg pontosan a jersey-i platform leállításának okait, de kijelentette, hogy a Binance.com fő tőzsdei platform továbbra is magas színvonalon kínálja majd szolgáltatásait Jersey lakóinak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük