Lekésted a SOL-pumpot? Ez a 3 kriptovaluta akár 10-szeres növekedést is hozhat

Miközben a Bitcoin (BTC) kiemelkedő növekedéseket könyvelhetett el, a reflektorfény egy másik kriptovalutára, a Solanára (SOL) vetült. Sokak szerint ő lehet az altcoinok következő nagy nyertese. Mégis vannak olyanok, akik elszalasztották a Solana (SOL) befektetés lehetőségét. Azonban nekik sem kell csüggedniük, hiszen léteznek még más, nagy piaci fellendüléssel kecsegtető altcoinok is. Ilyen a Fantom (FTM), a TRON (TRX) és a DTX Exchange (DTX) új előértékesítési token. Ebben a cikkben azt kutatjuk, hogy a DTX, az FTM és a TRX miért rendelkezik nagyobb potenciállal, mint a SOL.

>>> VÁSÁROLJ DTX TOKENEKET ITT <<<<

A Solana (SOL) több mint 1000%-ot emelkedett

A Solana (SOL) kétségtelenül az egyik legjobb coin, amelybe ma érdemes befektetni sok más digitális eszközzel összehasonlítva. A szerény 16 dolláros szintről képes volt 204 dollárra növekedni 2023. január elejétől 2024 második negyedévének kezdetéig. Ez 1175%-os drágulást jelent. A Solana (SOL) nyomán a különféle mémcoinok is új magasságokba katapultáltak .

Bár a Solana (SOL) azóta visszaesett a 200 dolláros árszintről, a közelgő piaci rali egyik legbullishabb top kriptopénzének számít, és az elemzők szerint vissza fogja szerezni a dicsőségét.

Eközben a Solana (SOL), a DTX Exchange (DTX), a Fantom (FTM) és a TRON (TRX) lehetőségeit kereső befektetők ígéretes kilátásokra leltek a potenciális nyereség és a figyelemre méltó növekedés kihasználására.

DTX Exchange (DTX): új magasságokban az előértékesítési token

A DTX Exchange (DTX) egy újszerű előértékesítési kriptovaluta, amely lenyűgöző sokszínűsége és hatalmas növekedési potenciálja miatt gyorsan népszerűvé vált a Solanával (SOL) szemben. Ezenkívül a DTX Exchange (DTX) a kereskedési igények sokszínűségét is kiszolgálja azáltal, hogy több mint 120 ezer kereskedési eszközhöz kínál hozzáférést.

A decentralizált algoritmikus kereskedési platform révén a befektetők a piacok széles skálájához férhetnek hozzá, beleértve a CFD-ket, a forexet, az árupiacot, a kriptvalutákat és a hagyományos részvényeket, hogy így optimalizálják hozamaikat. Ezen túlmenően az új ICO lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy befektetéseiket tőkeáttételre használják, és hozzáférjenek a kereskedési és fejlett elemzési eszközök széles skálájához.

A DTX iránti kereslet akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a zártkörű, magvető befektetési programja során több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, majd az előértékesítés alatt mindössze két nap alatt 100 ezer dollárt. Az előértékesített token az 1. szakaszban jelentős vonzerőre tett szert, a tokenek jelenlegi ára pedig  0,02 dollár.

Az ígéretes korai siker ellenére a DTX potenciálisan jelentős, 500%-os megtérülést biztosíthat a legkorábbi befektetőinek, amint eléri az előértékesítés végére a kibocsátó által meghatározott 0,12 dolláros célárat.

>>> VÁSÁROLJ DTX TOKENEKET ITT <<<<

Fantom (FTM): A pozitív hangulat és a megnövekedett bálna-aktivitás felfelé hajtja az árfolyamot

A Fantom (FTM) 2024 folyamán kivételes teljesítményt mutatott a kriptopénzek piacán. Az eszköz figyelemre méltó rugalmassága nyilvánvaló, hiszen az árfolyama 115%-kal növekedett az év eleji 0,4662 dollárról a második negyedév elejére 1,0044 dollárra.

Emellett a Fantom (FTM) potenciális emelkedését jelentős bálnaaktivitás is támogatja, a vásárlási mintázatok pedig pozitív kilátásokra utalnak. A technikai elemzés szintén biztató mutatókkal szolgál, vagyis az FTM pozitív szakaszba léphet és további növekedési potenciállal kecsegtet.

Az elemzők arra számítanak, hogy az emelkedő trend 1,50 dollárig tart majd ki, mielőtt árkorrekcióra kerülne sor, így a Fantom (FTM) az egyik legjobb coin, amit most érdemes megvenni.

TRON (TRX): 0,13 dolláros szintre akarják felhajtani az árat

A TRON (TRX) 2024-ben rendkívül volatilis teljesítményt mutatott. Az áringadozások ellenére jelentős, 88%-os éves árfolyam-emelkedést könyvelhetett el, 0,066 dollárról 0,124 dollárra emelkedve. Tekintettel arra, hogy az árfolyam a 0,124 dolláros ellenállás szintjén található, a TRON (TRX) hamarosan potenciális emelkedést tapasztalhat a 0,134 dolláros szintre.

Továbbá, a 0,144 dolláros ellenállási szint potenciális vételi célpontként jelenik meg, amennyiben a TRX árfolyama tovább emelkedik. Lefelé nézve, ha a TRON (TRX) áttöri a 0,116 dolláros támaszt, az árfolyam akár 0,11 dolláros mélypontra is eshet.

Az elemzők azonban optimisták egy bikafutamot illetően, amely potenciálisan növelheti a TRX árát. Ez teszi a TRX-et vonzó altcoinná azon befektetők számára, akik esetleg lemaradtak a SOL-pumpról.

Látogasd meg a DTX Exchange előértékesítését

Csatlakozz a DTX közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***