Több, mint 300 millió dollárnyi bitcoint nyúltak le egy japán tőzsdéről

A japán kriptotőzsde azt állítja elkötelezte magát amellett, hogy teljes mértékben garantálja az ügyfelek összes bitcoinját.

A múlt hét végén a DMM Bitcoin nevű japán kriptotőzsde jelentős biztonsági résről számolt be. A hiba következtében 4 502,9 BTC-t veszítettek el, amelynek értéke jelenleg több mint 300 millió dollár. Az incidens május 31-én körülbelül 13:26-kor történt.

A DMM Bitcoin hivatalos közleményében azt írta, hogy a biztonság növelése érdekében intézkedéseket hoztak a további illetéktelen hozzáférés megakadályozására azáltal, hogy bizonyos szolgáltatásokra korlátozásokat vezettek be. Ezen korlátozások közé tartozik az új számlanyitások felfüggesztése, a kifizetések feldolgozása és az új vételi megbízások elfogadása az azonnali kereskedéshez. A meglévő limitmegbízások és a japán jenből történő kivonások esetében azonban késések fordulhatnak elő.

A DMM Bitcoin közölte, hogy elkötelezte magát amellett, hogy teljes mértékben garantálja az ügyfelek összes bitcoin-befizetését.

Biztosak lehetnek benne, hogy az összes elveszett bitcoint megtérítjük.

– állt a közleményben.

A tőzsde azt mondja, hogy elnézést kérnek az ügyfeleiknek okozott kellemetlenségekért, és aktívan vizsgálják a jogsértés részleteit. A DMM BTC Price BTC Price azt mondja, hogy amint több információ áll rendelkezésre, frissítéseket fog közölni.

További kérdésekkel az érintett ügyfeleket arra bátorítják, hogy látogassanak el a DMM Bitcoin ügyfélszolgálati oldalára.