Lindsay Lohan első NFT-tokenje gyorsan ment a levesbe

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ha valaki egy kicsit is érdeklődik a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k – non-fungible token) piaca iránt, az elég sokszor láthatta mostanában Lindsay Lohan nevét. A most 34 éves színésznő és énekesnő igazi gyermekszínészként robbant be a köztudatba, gondoljunk bele, már három évesen volt szerepe. Sajnálatos módon az utóbbi időben inkább csak botrányaival vált híressé, bár az tény, hogy a kriptovaluták és az NFT-k iránt egyre elkötelezettebbnek tűnik. Hatalmasat szólt, amikor még 2021. februárjában kibocsátotta saját NFT-tokenjét, a Lightning nevet viselő műalkotást, ami komoly érdeklődést tudott generálni.

Lindsay Lohan kedvét nem szegte első NFT-tokenjének sorsa

Még a hétvégén a CoinDesken jelent meg egy érdekes kis írás arról, hogy mi lett végül ennek az NFT-nek az utóélete. A Lightning eredetileg a Rarible nevű NFT-platformon jelent meg és egyből jött is a Loopify néven ismert művész, aki 10 ethereumért megvette a tokent. De a megvásárlás után azonnal hirdetni is kezdte 55 ethereumért, de tömegek nem ugrottak az ajánlatra. Így levitte 33 ethereumra az árat, amiért már jött egy felhasználó (Mr. Lohan néven), aki kifizette érte a 33 ETH-t. De ő sem tervezett hosszútávra a tokennel, mert azonnal meghirdette ő is, 100 ethereumért. Az ár 45 ethereumra csökkent rövid időn belül, de aztán végül a @0x_b1 nevű felhasználó már csak 30 ethereumot adott érte.

Tehát Mr. Lohan számára keletkezett is egy 3 ethereumos veszteség, bár valószínűleg ez annyira nem rázta meg. Viszont a történet csattanója az volt, hogy 0x_b1 el is égette a tokent, tehát már nem lesz megvásárolható vagy birtokolható. És Így ért véget Lindsay Lohan tokenjének pünkösdi királysága. Természetesen ez nagyon nem rázta meg a művésznőt, hiszen nagyjából a Coindesk rövid írásával egyidőben szombaton újabb bejelentést tett. Eszerint legújabb száma, a Lullaby NFT-ként kerül majd értékesítésre a FansForever nevű platformon. Vasárnap már bőven 400 ezer TRX felett jár a licit a tokenért, és a licitelők között ott találjuk Justin Sun nevét is. A Tron blokklánc alapítója 300 ezer TRX-es licitet dobott be. Nem meglepő, hiszen Lohan és a TRON együttműködési megállapodást is írtak már alá. Plusz az énekesnő elég sokszor jósolgat is árfolyamokat illetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.