Lindsay Lohan jóslata: a Bitcoin 100 ezer dollár, az Ethereum 10 ezer dollár lesz

Az utóbbi időben egyre több celeb gondolja magát nagy kriptó szakértőnek. Ezúttal Lindsay Lohan amerikai színésznő állt be a sorba és tette közzé a Bitcoinra és Ethereumra vonatkozó árfolyam jóslatait. Lindsay Lohan jóslata szerint a Bitcoin 100 ezer dollár, az Ethereum pedig 10 ezer dollár lesz.

A Bitcoin 100 ezer dollár lesz

Lindsay Lohan egy rövid, mindössze 12 másodperces videóban osztotta meg jóslatát, miszerint a Bitcoin és az Ethereum árfolyama is nagymértékben emelkedni fog a jövőben. Ezek a kriptovaluták szerinte meg se állnak majd a Holdig. A videóban a színésznő elmondja, hogy míg az Ethereum 10 ezer dollárig menetel, a Bitcoin 100 ezer dollár lesz. Továbbá sikerekben gazdag 2021-es évet is kíván mindenkinek.

A videóban az alábbi gondolatokat osztotta meg Lindsay a kriptó fanatikusokkal:

Azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy az Ethereum 10 ezer dollár, a Bitcoin 100 ezer dollár lesz. Legyen sikeres a 2021-es évetek és remélem, hogy mindannyiótok egészen a Holdig vezeti a Lambóját.

Promóciós videóról van szó

A videó egyébként promóciós jelleggel, megrendelésre készült a népszerű Cameo névre hallgató weboldalon keresztül. Ha nem ismered a Cameo-t, akkor röviden annyit kell tudnod róla, hogy az oldalon keresztül hírességeket lehet egy bizonyos összegért cserébe megbízni azzal, hogy egy videót készítsenek a megbízó által megadott tartalommal. A rendelkezésre álló információk alapján a szóban forgó kriptót népszerűsítő videót Lindsay Lohan 350 dollárért készítette el, ami nem rossz kereset egy 12 másodperces videóért.

A színésznő egyébként arra nem tért ki a videóban, hogy ő személy szerint birtokol-e valamilyen kriptovalutát, vagy egyáltalán van-e bármi köze a kriptó iparhoz. Így ez alapján kérdéses, hogy pontosan mire alapozza az állításait és mennyire hitelt érdemlőek a videóban elhangzottak. Hazai fronton például Sebestyén Balázs is meg szokta osztani a Bitcoinnal kapcsolatos gondolatait. De mint tudjuk, ő legalább rendelkezik is Bitcoinnal.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük