Listázza a Liquid a magyar INLOCK (ILK) tokent!

A magyar fejlesztésű INLOCK fintech vállalat tokenje, az ILK már Japán egyik legnagyobb kriptotőzsdéjén, a Liquid-en is elérhető.

Néhány szó az INLOCK-ról

Az INLOCK projekt 2017 végén indult és először idén januárban indította el szolgáltatásait. A vállalat a blokklánc technológia által nyújtott lehetőségeket alkalmazza a hagyományos banki szolgáltatásokra. Az INLOCK a banki szolgáltatások közül a kölcsönzést célozta meg. A platform segítségével, 2019 áprilisa óta bárki számára elérhető a peer-to-peer kriptovaluta fedezetű kölcsönzési funkció. De vajon milyen előnyöket is kínál a kriptós kölcsönzés? A kölcsönadók számára lehetőség nyílik arra, hogy hasznosítják digitális valutáik vásárlóerejét, ahelyett, hogy egy tárcában porosodnának, ráadásul mindezt anélkül, hogy el kellene adniuk féltve őrzött érméiket. A kölcsönvevők számára pedig megoldást kínál likviditási problémáikra a kölcsönnyújtók által biztosított stabilcoin (USDC) hitelek segítségével. A platform által támogatott USDC stabilcoin értéke az amerikai dollárhoz van kötve, ezért az INLOCK ügyfelek védve vannak a napokban is tapasztalható árfolyam ingadozástól.

Újabb mérföldkő teljesült a Liquid általi listázásnak köszönhetően

Egy kriptovaluta projekt történelmében mindig nagy eseménynek számít, ha új tőzsdére kerül fel, főleg akkor, ha egy akkora forgalmú tőzsdéről van szó, mint a Liquid. Az INLOCK csapata 2018 végén már megígérte, hogy listázzák az ILK tokent az egyik legnagyobb forgalmú tőzsdén, és látszólag az ígéretet be is tudták tartani. Lássuk, hogyan vélekedett Csabai Csaba, az INLOCK ügyvezetője az idei év egyik legfontosabb eseményéről:

“Közel fél éve dolgozunk azon, hogy az INLOCK token be tudjon kerülni a Liquid tőzsdére. Bár a Liquid tőzsde itthon nem igazán ismert, de annak erős Japán háttere megteremti számunkra a lehetőséget, hogy közelebb kerüljünk a Japán régióhoz, ahol a lakosság majd 80%-a rendelkezik már kriptopénzekkel és azok használata mindennapos. A Liquid tőzsdén történő megjelenés stratégiai fontosságú, hiszen a Liquid ügyfélkörének igen nagy részét – Japán mellett – az Egyesült Államok lakossága adja!”

A Liquid listázással várhatóan újabb ajtók fognak megnyílni az ILK token előtt, hiszen a japán kriptotőzsde figyelemreméltó háttérrel és integritással rendelkezik. Az egyik legfontosabb, hogy az 5 éves fennállása során egyetlen egyszer sem hackelték meg, ami a kriptotőzsdék között fegyvertény. Szintén kiemelendő, hogy a teljes japán jen alapú kriptovaluta kereskedési volumen 60%-a a Liquiden zajlik és egyike azon kevés tőzsdéknek, ahol a volumen és a likviditás valós adatokon alapul.

A listázással az INLOCK és az ILK token az első olyan magyar ICO projekt, ami felkerült egy elit kriptotőzsdére és várhatóan ez az árfolyamán is meg fog látszani. A 4.4 milliárd ERC20 alapú ILK tokent 3016 cím őrzi. Egy ILK token ára a Coinmixeden 4.8 HUF.