A London School of Economics online kriptokurzust indít

A London School of Economics (LSE) augusztustól egy online kurzust kínál kriptopénz befektetés témakörben.

Az LSE sajtóközleménye szerint a kurzust hivatalosan a “Cryptocurrency Investment and Disruption” (Kriptopénz befektetés és diszruptálás – elnézést kérünk a magyartalanságért) néven fog futni és célja, hogy “praktikus tudást adjon [a hallgatóknak] a kriptőzsdékkel való interakció során”. A kurzus alatt a hallgatók azt is megtanulják, hogyan kell használni a walleteket és képesek lesznek kielemezni az ICO-projekteket is.

London School of Economics logóAz LSE egyetemet 36 világvezető és 18 Nobel-díjas tekinti az alma materjának, mottója pedig “Rerum cognoscere causas”, ami annyit jelent “megtanulni a dolgok okait”. A kurzus indításával az egyetem segíteni szeretné a magánszervezeteket, magánbefektetőket, pénzügyi szolgáltató szervezeteket és kormányokat egyetemben a szabályozó szervekkel az iparágakat felforgató kriptopénzek megértésében.

“A kriptopénzek exponenciális növekedése és volatilitása, valamint az azokat aládúcoló elosztott főkönyvi technológia globális érdeklődést váltott ki a kriptoeszközök, az ICO-k és a digitális vagyonelosztás iránt.”

Az online kurzust dr. Carsten Sørensen, az informatikai rendszerek és innováció professzora vezeti. A hat modulból álló kurzus összesen 60 órányi tananyagot jelent és 1 800£ fontba (660E forintba) kerül.

A Máltai Egyetem szintén a napokban jelentette, be hogy 2018 októberétől induló szemeszterük végén blokklánc diplomát lehet szerezni.

Februárban az ausztrál közhasznú kutatóegyetem, az RMIT elindította az ország első blokklánc technológiai kurzusát. A szomszéd Bécsi Egyetemen szintén tárt karokkal várja a kriptopénzek iránt érdeklődőket. A Forschungsinstitut für Kryptoökonomie kutatóintézete rengeteg szabadon elérhető anyaggal rendelkezik a blokklánc és a kriptopénz iránt érdeklődőnek.

***FIGYELEM! A Ledger Blue offline walletet kivonják a forgalomból és csak a vállalati ügyfelek számára lesz kapható! Az utolsó 10 000 darabból még vásárolható 229$ dollárért.***

 

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Balaxi

Dream. Fulfill. Repeat. Idealist. Digital.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.