A London School of Economics online kriptokurzust indít

  • 3
  •  
  •  
  •  

A London School of Economics (LSE) augusztustól egy online kurzust kínál kriptopénz befektetés témakörben.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

Az LSE sajtóközleménye szerint a kurzust hivatalosan a “Cryptocurrency Investment and Disruption” (Kriptopénz befektetés és diszruptálás – elnézést kérünk a magyartalanságért) néven fog futni és célja, hogy “praktikus tudást adjon [a hallgatóknak] a kriptőzsdékkel való interakció során”. A kurzus alatt a hallgatók azt is megtanulják, hogyan kell használni a walleteket és képesek lesznek kielemezni az ICO-projekteket is.

London School of Economics logóAz LSE egyetemet 36 világvezető és 18 Nobel-díjas tekinti az alma materjának, mottója pedig “Rerum cognoscere causas”, ami annyit jelent “megtanulni a dolgok okait”. A kurzus indításával az egyetem segíteni szeretné a magánszervezeteket, magánbefektetőket, pénzügyi szolgáltató szervezeteket és kormányokat egyetemben a szabályozó szervekkel az iparágakat felforgató kriptopénzek megértésében.

“A kriptopénzek exponenciális növekedése és volatilitása, valamint az azokat aládúcoló elosztott főkönyvi technológia globális érdeklődést váltott ki a kriptoeszközök, az ICO-k és a digitális vagyonelosztás iránt.”

Az online kurzust dr. Carsten Sørensen, az informatikai rendszerek és innováció professzora vezeti. A hat modulból álló kurzus összesen 60 órányi tananyagot jelent és 1 800£ fontba (660E forintba) kerül.

A Máltai Egyetem szintén a napokban jelentette, be hogy 2018 októberétől induló szemeszterük végén blokklánc diplomát lehet szerezni.

Februárban az ausztrál közhasznú kutatóegyetem, az RMIT elindította az ország első blokklánc technológiai kurzusát. A szomszéd Bécsi Egyetemen szintén tárt karokkal várja a kriptopénzek iránt érdeklődőket. A Forschungsinstitut für Kryptoökonomie kutatóintézete rengeteg szabadon elérhető anyaggal rendelkezik a blokklánc és a kriptopénz iránt érdeklődőnek.

***FIGYELEM! A Ledger Blue offline walletet kivonják a forgalomból és csak a vállalati ügyfelek számára lesz kapható! Az utolsó 10 000 darabból még vásárolható 229$ dollárért.***

 

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!


  • 3
  •  
  •  
  •  

Balaxi

Dream. Fulfill. Repeat. Idealist. Digital.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.