Magánpénzügyi konferencián kollégánk a bitcoin kockázatairól beszél

2021. március 19-án a Vagyonteremtő Szuperkonferencián, mely ma Magyarország legnagyobb magánpénzügyi konferenciája és virtuális expója, kollégánk, Elek Zsófia a bitcoinról, a kriptovaluta csalásokról és kivédésükről, illetve a lehetséges kockázatokról és azok kezeléséről fog előadást tartani.

A bitcoint egyre inkább felkapja a mainstream média, de még mindig számos téveszme, valótlan hír és félinformáció terjed vele kapcsolatban, ezért különösen fontos az, hogy a világ legnagyobb piaci kapitalizációjával rendelkező kriptovalutájáról gyakran szó essen.

A koronavírus-járvány óriási lökést adott a kriptovalutáknak, nemcsak a kriptopénzek árfolyama, hanem a népszerűsége is drámain emelkedett, emiatt pedig egyre gyakrabban lesz közbeszéd téma a bitcoin, mint vezető kriptovaluta. A pandémia okozta válságra pénznyomtatással reagáló központi bankok komoly inflációs félelmet generáltak az emberekben, ezért a vagyonuk megmentése érdekében többen fordultak a bitcoinhoz. A BTC-ről keringő információk azonban sokszor nem megbízható forrásokból származnak, a bitcoin iránti érdeklődéssel megnőtt a csalások száma is, mely következtében sokan még mindig ellenségként tekintenek a virtuális valutára. A valóságban azonban számos lehetőséget kínál a kriptovaluta, de ahhoz, hogy valaki sikeres bitcoin befektető legyen, az alapvető fogalmakkal tisztában kell lennie.

2021. március 19-én a Magánpénzügyi Akadémia szervezésében megrendezésre kerülő Vagyonteremtő Szuperkonferencián, a Bitcoinbázis kollégája, Elek Zsófia befektetéselemző, ex-bányász, 99bitcoins.com főszerkesztő és szakíró a kriptoökoszisztéma iránt érdeklődőknek fog a bitcoinról részletesen mesélni, elsősorban a csalás-prevencióról és a számunkra ideális befektetési stratégia megtalálásáról a kriptovaluták világában.

A Kriptovaluta 1×1 cím előadása során Zsófi szót fog ejteni a bitcoin születéséről, a kriptovaluta lényeges tulajdonságairól és előnyéről, hogy miért fontos éppen most ez a téma, a bitcoinnal történő fizetésekről, a különféle kriptovaluta tárcákról és váltókról és a legfontosabb, kriptopénzekkel kapcsolatos fogalmakról, kockázatokról. Akik pár éve követik a szektor, annak Zsófi sok újjal nem szolgál, de azok, akik most kezdtek érdeklődni iránta, számukra egy hasznos 40 perc lehet az előadása.

A konferencia teljes programjáról és az előadókról ITT találsz részletes információt. Az előadások egy évig megtekinthetőek lesznek a hivatalos oldalon. Regisztrálni ITT tudsz az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük