Május 22-én indul a RenQ Finance (RENQ), 19,3 millió dollárt gyűjtöttek az előértékesítés során

Egy remekül sikerült előértékesítési kampány után már csak a nagy indulás van hátra. A RenQ Finance (RENQ) jó úton halad afelé, hogy hamarosan belistázzák három kriptotőzsdén is: az Uniswap, Hotbit és Bitmart tőzsdéken. A RenQ Finance (RENQ) 2022. februárjában kezdte meg előértékesítési kampányát, amelyet néhány nappal ezelőtt fejezett be, és ezalatt 19,3 millió dollárt gyűjtöttek össze. A projekt most készül fel a hivatalos indulásra az Uniswap kriptotőzsdén. A RenQ Finance (RENQ) tokenjét ezt követően a Hotbit és a Bitmart tőzsdékén listázzák majd be a csapat által később nyilvánosságra hozandó időpontban, más tőzsdei listázási lehetőségekkel együtt.

Ebben a cikkben megnézzük, milyen előnyökkel jár a RenQ Finance (RENQ) számára az Uniswapon való debütálás. De előtte szeretnénk jelezi, hogy érdemes bekövetni a RenQ Finance (RENQ) oldalát a Twitteren, és érdemes feliratkozni a Telegram-csatornájukra is, hogy a legfrissebb híreket kapjuk az indulásról és a tőzsdei bevezetésről.

A RenQ Finance (RENQ) és az Uniswap (UNI): Rövid áttekintés

A RenQ Finance (RENQ) egy Ethereum-alapú decentralizált pénzügyi platform. A platform célja egy láncokon átívelő kereskedelmi hálózat kiépítése a digitális eszközök számára, amely összekapcsolja az eddig elszigetelt blokkláncokat, miközben a mögöttes támogatást is biztosítja.

A RenQ Finance egy egyablakos ügyintézést kínál a DeFi kereskedők számára, amely minden igényüket kielégíti. Ezek közé tartozik a hozamaratás, a staking, a hitelnyújtás és -felvétel, az irányítás és még sok más funkció. A platformot úgy tervezték, hogy felhasználóbarát megoldás legyen, amely mindenki számára elérhető, függetlenül a DeFi ismeretek szintjétől.

Az Uniswap (UNI) az egyik legnagyobb decentralizált kriptotőzsde (DEX), amely az Ethereum blokkláncon működik, és ezért interoperábilis az összes ERC-20 tokennel.

Az Uniswap (UNI) teljesen decentralizált, és egy viszonylag új kereskedési modellt alkalmaz, amelyet automatizált likviditási protokollként ismerünk. Ezt használja tehát a szokásos ‘ajánlati könyv (order book)’ alapú kereskedési modell helyett, amelyet gyakran likviditási problémák sújtanak.

Milyen előnyökkel jár a RenQ Finance (RENQ) bevezetése az Uniswap (UNI) tőzsdén

Anonimitás: Az Uniswap automatizált likviditási protokoll alapú kereskedési modellje engedély nélküli, ami lehetővé teszi az anonimitást. Ez azt jelenti, hogy a kereskedés során nincsenek KYC követelmények, és a felhasználóknak nem kell felfedniük személyazonosságukat a tokenekkel való kereskedéshez.

Bőséges likviditás: A decentralizált tőzsdéknek nagy mennyiségű kriptopénzre van szükségük a csereügyletek végrehajtásához. A nem megfelelő likviditás rossz hatással van az üzletmenetre, mivel a kereskedők esetleg nem tudják eladni a kívánt kriptovalutákat. Az Uniswap AMM megközelítése biztosítja, hogy a DEX soha ne fogyjon ki a likviditásból. Az Uniswap az egyik legnagyobb decentralizált tőzsde a teljes lekötött érték (TVL) alapján. A PEPE és más mémérmék közelmúltbeli hájpja még tovább növeli a Uniswap volumenét, ami még vonzóbbá teszi azt a felhasználók körében.

Könnyű használat: Az Uniswap felülete hihetetlenül felhasználóbarát és egyszerűen használható. Könnyű csatlakoztatni egy kriptotárcát, végrehajtani a swapokat és befizetni a likviditási poolba.

Globális elfogadottság: A kriptotőzsdék működése sok országban korlátozott a biztonsági kérdések vagy a keményvonalas kriptopolitika miatt. Az Uniswap továbbra is azon kevés tőzsdék egyike, amelyeket szinte bárhol a világon használhatsz.

Ezek alapján is látható, hogy az Uniswap számos olyan előnyt kínál, amely a RenQ Finance (RENQ) számára is nagyon kedvező és jelentős versenyelőnyt biztosít.

Belistázások a centralizált tőzsdéken

A RenQ Finance (RENQ) a következő hetekben több tőzsdén is bevezetésre kerül. Eddig a projektcsapat a Hotbit és a Bitmartot tőzsdéken való belistázást erősítette meg. Hamarosan azonban további tőzsdéket is bejelentenek majd.

RenQ Finance (RENQ) 2023-as árfolyam-előrejelzése

A RenQ Finance (RENQ) az előértékesítést 0,02 dolláron indította el. Ez az ár a szakaszok során folyamatosan nőtt, és az utolsó szakaszban 0,055 dolláron tetőzött. Ez 150%-os áremelkedést jelent. Az indulási ár azonban már 0,07 dollár lesz.

A RenQ Finance (RENQ) árfolyama az előrejelzések szerint röviddel az indulás után az egekbe szökik, majd a hónap végén 0,55 dollár körül konszolidálódik. Ahogy az indulás utáni eufória elmúlik és az árfolyam stabilizálódik, a piaci elemzők szerint az árfolyam idővel folyamatosan emelkedni fog, és 2,5 és 3 dollár között zárhatja az évet. Ha lemaradtál az előértékesítésről, ez lehet még az utolsó esélyed a több mint 100-szoros nyereség bezsebelésére 2023-ban, úgyhogy használd ki a lehetőséget.

Az alábbi linkeken további információkat találsz a RenQ Finance (RENQ) vállalatról:

Weboldal: https://renq.io
Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/renqfinance
Twitter: https://twitter.com/RenQ_Finance

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***