Már 3.6 millió dollárt gyűjtött a Bitcoin BSC, hamarosan eléri a legfontosabb mérföldkövet

A Bitcoin árfolyama így a nyár végével, és a kereskedők munkához való visszatérésével újra magához tért. Az egyik új kriptopénz, a Bitcoin BSC pedig képes volt átlépni a 3,6 millió dolláros gyűjtési határt is.

Előreláthatólag kevesebb mint 24 óra van hátra addig, hogy a Bitcoin BSC előértékesítése elérje a soft cap célként kitűzött 3,960,000 dollárt. Az elmúlt órákban a gyűjtés mértéke a kimaradástól való félelem (FOMO – Fear of Missing Out) miatt egyre inkább felgyorsult.

A $BTCBSC érme vásárlói annak tőzsdére kerülésével kiemelkedő nyereségre számíthatnak, de stakelhetősége miatt azokat a hosszú távú befektetőket is vonzza, akik passzív jutalmakra vágynak.

Most, hogy a Bitcoin árfolyama is elkezdett felfelé kúszni, az olyan klón érmék, mint például a Bitcoin BSC, nagy érdeklődésre számíthatnak.

Mivel a tokenek igen kelendőek, és nincs sok idő a soft cap eléréséig sem, előnyös, ha az érdeklődő vásárlók gyorsan felmérik a helyzetet, és lépnek.

Természetesen az érdeklődőknek a projekt weboldalán is ellenőrizniük kell, hogy eddig mennyi pénz gyűlt össze. A hard cap 6 125 000 dollár, a soft cap pedig az előértékesítési tokenállomány 65%-a. A hard cap elérése is napok kérdése lehet, és így bárki bottal ütheti a tízszeres, vagy akár százszoros nyereség lehetőségét.

Ismerd meg a legfrissebb fejleményeket, és kövesd figyelemmel az árfolyamot a Bitcoin BSC honlapjánX fiókján, vagy csatlakozz a Telegram csoporthoz.

Megnézem a BitcoinBSC oldalát

A Fed felfüggeszti a kamatemeléseket, így még jobban megéri Bitcoin BSC-t stakelni

A Bitcoin kereskedési volumene a hosszú kriptotélnek, és a nyári pangásnak köszönhetően több éves mélyponton van, de az amerikai Fed várható szerdai kamatemelési szünete segíthet visszacsábítani a vevőket.

Ahogyan közeledik a kamatláb emelkedési ciklusának vége, egyes kockázati eszközök, mint a Bitcoin, és az olyan új érmék is, mint például a Bitcoin BSC, fellendülnek. Ráadásul a Bitcoin BSC sokkal jobb lehetőségeket kínál, mint anno a Bitcoin ugyanebben az életciklusában.

Ha kicsit vizsgálódunk, több száz olyan érmét találunk, amelyek nevében ott szerepel a “Bitcoin” szó, de a többségük halott érme. Azonban a Bitcoin BSC szilárd befektetési alapokra épül, és megjutalmazza azokat a token-tulajdonosokat, akik egy okosszerződésben lekötik a a $BTCBSC-t.

Azok, akik részt vesznek a mostani előértékesítésben, a Bitcoin 2011-es árán, mindössze 0,99 dollárért vásárolhatnak $BTCBSC-t.

A befektetők számára mindenképpen elgondolkodtató, hogy realizálható-e számukra is néhány száz dolláros kiadásból akár milliós nyereség.

Bitcoin BSC stakelés

A Bitcoin BSC kockázat-nyereség arányt tartalmazó profilja- a potenciális jutalomért való kockázatvállalás mértéke – sokkal jobb, mint a Bitcoiné. Köszönhetően annak, hogy a vásárlók nagy arányban hisznek a projekt jövőjében, a Bitcoin BSC-be való befektetés csökkenti a leértékelődési kockázatot.

A potenciális előnyök is óriásiak lehetnek. Tegyük fel, hogy a $BTCBSC a jelenlegi Bitcoin árfolyamának csak a töredékét éri el, például felértékelődik 100 dollárra, akkor az a mai árfolyamon 100-szoros nyereséget jelentene a vásárlók számára.

A Bitcoin alternatívájaként ismert Bitcoin BSC jutalmakat fizet, a teljes készlet mindössze 21 millió tokenből áll

Még mindig a Bitcoin az a mérce, amelyhez az összes többi kriptoeszköz mérhető. Éppen emiatt érdemes klónozni az eredetit, főleg, ha az újabb verzió olyasmit tud, amit a Bitcoin nem.

Először is, a Bitcoinnal ellentétben a Bitcoin BSC egy proof-of-stake hálózaton, a BNB Smart Chain-en fut, amely nem igényel óriási energiafogyasztással járó számítási munkát. Tehát a BNB Smart Chain amellett, hogy egy zöld blokklánc, sokkal olcsóbb tranzakciók lebonyolítását teszi lehetővé, és az átviteli sebessége is jóval sebesebb.

Stakelési funkciójával bárki , akár 143%-os éves százalékos hozamot (APY) érhet el. A poolban eddig már 1 837 025 dollárnyi BTCBSC tokent tettek.

Ez matematikailag az összesen eladott $BTCBSC felét jelenti. Ennek szépsége abban rejlik, hogy az érme listázásra kerülésével, az új és a meglévő token-tulajdonosok is biztosak lehetnek abban, hogy az esetlegesen bekövetkező eladási nyomást korlátozza majd a feltett érmék aránya.

Szerencsére a Bitcoin BSC esetében nincs olyan aggódásra okot adó, áthatolhatatlan algoritmus, mint a Terra Luna ökoszisztémában. A Bitcoin BSC esetében a hozam forrása a jutalmak kifizetésére félretett érmék száma, amely a teljes tokenkészlet 69%-ával egyenlő.

A Bitcoin BSC főoldalán valós időben tudod követni a gyűjtés alakulását.

Sőt mi több, a projekt okosszerződéseit auditálják, és a csapat szavatolja a zárolt likviditást is a DEX kereskedési párban.

Az előre bányászott $BTCBSC tokenek blokkonként 0,25 $BTCBSC arányban kerülnek kibocsátásra egy olyan kibocsátási ütemtervben, amely a Bitcoint 2011-ig visszamenőleg másolja.

Ami pedig a jutalmakat illeti, hasonlóan a Bitcoin blokklánchoz a $BTCBSC 10 percenként kerül kifizetésre, de Bitcoin BSC blokkonként 0,25-ös árfolyammal.

Megnézem a BitcoinBSC oldalát

A Bitcoin BSC a derivatív érmék új befektetési trendjének élvonalában van

A Bitcoin BSC egy új trend részét képezi, amelyben a származékos klónérmék a 2.0 verzióból és a stakelési metódusból szerzik az erejüket.

Mivel a BTCBSC a BNB Smart Chain-en fut, az előértékesítés alatt BNB-vel vagy USDT BEP-20 felhasználásával kell vásárolnod.

bitcoinbsc-stakeles

A stakelt $BTCBSC hét napos igénylési zárral rendelkezik, ezt követően azonban a tokenek bármikor kivehetők. Azok, akik a stakelést a $BTCBSC decentralizált tőzsdéken való megjelenése után kezdik el, attól függetlenül tehetik ezt meg, hogy a tokenjeiket BNB-vel vagy ETH-val vásárolták-e.

A Bitcoin BSC sokkal jobb, mint a Bitcoin Cash és a Bitcoin BSV

A Bitcoin BSC kiemelkedik a túlzsúfolt, hasznossággal nem jellemezhető mémérmék 2-es verziójú klónjai (Pepe 2.0, a Dogecoin 2.0, a Shiba Inu 2.0 vagy a Bitcoin 2.0) közül.

A Bitcoin érmék egyik legújabb sikere a HarryPotterObamaSonic10Inu (HPOS10I), bár olyan túl sok mindenben nem hasonlít a Bitcoinhoz.

Ennek ellenére a HPOS10I mém érme vírusos sebességgel halad előre, amit természetesen legfőképp a “Bitcoin” név ismertségének köszönhet. A névhasonlóság olyannyira bejött neki, hogy a HPOS10I 660-szoros növekedést könyvelhetett el a csúcspontján.

Ám azt meg kell jegyezzük, hogy a Bitcoin BSC feltehetőleg sokkal hosszabb életű lesz, mint a HPOS10I vagy a többi 2.0 érme, mivel stakelésre is lehet használni. Előnyt zsebel be a Bitcoin olyan forkjaival szemben is, mint például a Bitcoin Cash vagy a Bitcoin SV.

A Bitcoin blokklánc forkjainak egy protokollt kell követniük, és vállalniuk kell az ezzel járó összes költséget és kockázatot. Ám a Bitcoin BSC-nek nem kell szembenéznie ilyen problémákkal – a BNB Smart Chain-re épül, ez pedig tudvalevő, hogy a világ egyik legnagyobb központosított tőzsdéjének, a Binance-nek a támogatását élvezi.

Lehet, hogy a Bitcoin rallyjának félideje még csak most kezdődött – a Bitcoin BSC pedig még nagyobb sebességre kapcsol

A felezési ciklusba való lépéssel a Bitcoin BSC-be való szerény befektetés akár 5-szörös vagy akár 100-szoros nyereséget is hozhat.

Az amerikai székhelyű kriptobefektetési cég, a Pantera Capital előrejelzése alapján a következő ciklusban a Bitcoin akár 147 000 dollárig is eljuthat.

A Bitcoin blokkjutalmát négyévente megfelezik, és ez mindig előremutat ennek a vezető kriptopénznek az emelkedő tendenciájára. Emiatt a Bitcoin-származékos érmék, mint például a Bitcoin BSC biztosan kedvező vételi árat kapnak.

A Joe Parys Crypto YouTube-csatorna, mely több mint 300 000 feliratkozóval rendelkezik, a $BTCBSC-t azon öt Bitcoin-alternatíva egyikeként sorolja fel, amelyeknek hamarosan árrobbanásban lesz részük.

Egy másik YouTube elemző, Jacob Crypto Bury 840 dollárt fektetett be a BTCBSC-be.

A 33 ezer előfizetővel rendelkező No Bs Crypto számára viszont a Bitcoin BSC csak egy “kötelezően megvásárolandó altcoin”, és szerinte ez lehet a következő Bitcoin.

A sajtó hangos a pozitív véleményektől, így többek között a Yahoo Finance, a Cointelegraph, a Bitcoinist, a CryptoPotato, a The Coin Republic és az FXStreet oldalán is olvashatsz erről a tokenről.

Vásárolj $BTCBSC-t, mielőtt a mainstream média felkapja a hírt

A Bitcoin BSC-ről egyre-másra érkeznek a hírek, szóval a token köszöni szépen, jól van. Az, hogy talán már jövőre engedélyezésre kerülhetnek a Bitcoin ETF-ek, még inkább növelik a kriptósok étvágyát.

Itt az ideje, hogy még a következő bikafutam előtt elkezdj digitális eszközökbe fektetni.

Az okos befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy mikor vállalják a legkisebb kockázatot a legnagyobb jutalomért, ezért figyelemmel követik a Bitcoin BSC-t.

Csatlakoztasd a pénztárcádat a Bitcoin BSC honlapján, és vásárolj $BTCBSC-t BNB, ETH vagy USDT segítségével, minimum 10 dollár értékben. Siess, mert az előértékesítés hamarosan véget ér!

Megnézem a BitcoinBSC oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**