7 nap múlva listázzák a kriptoszektor legjobb érméjét, a $WSM-et

Mindössze 7 nap van hátra a Wall Street Memes listázásáig, míg a gyűjtés csupán 5 napon belül le fog zárulni.

A $WSM érmék eladásából már hetekkel ezelőtt teljesült a 25 millió dolláros szint, hála a több mint 1 millió főből álló közösségnek. A Wall Street Memes mögötti tömeget a 2021-es GameStop események alaposan összekovácsolták, és az azóta eltelt évek alatt még Elon Musk is többször kapcsolatba került a projekttel.

A hónapok óta tartó gyűjtés így a végéhez közelít, ennek köszönhetően 7 napon belül a $WSM érmék elérhetővé fognak válni a legjobb centralizált (CEX) és decentralizált (DEX) kriptotőzsdéken. Meg nem erősített források szerint a legnagyobb CEX-ek közül a csapatnak kettővel is sikerült megállapodni.

Egyesek szerint az sem kizárható, hogy ezek közül az egyik a legnagyobb tőzsde, a Binance lesz – legalábbis egy népszerű youtuber ezen a véleményen van.

Azonban még abban az esetben is, ha nem a Binance lesz aki először listázza az érméket, idővel valószínűnek tűnik, hogy a legnagyobb CEX-en is elérhetővé fog válni a $WSM. Miután ez megtörténik, a kereskedők biztosak lehetnek benne, hogy az árfolyam rövid időn belül a sokszorosára fog emelkedni.

A Wall Street Memes előértékesítése továbbra is elérhető, melynek keretén belül a kereskedők egy $WSM érmét 0.0337 dollárért tudnak megvásárolni.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

A legnagyobb CEX listázás után mire készül a Wall Street Memes csapata?

A kripto szerelmeseinek nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy a $WSM-et a felhasználási móddal nem rendelkező érmék táborához sorolják.

Bár nyilvánosan még kevés információ érhető el, a jelek szerint a készítők több felhasználási módot is elérhetővé fognak tenni a listázást követően.

A központi gondolat a $WSM mögött a lakossági befektetők támogatása, erre pedig a kriptopénz ideális eszköz.

Sőt, az első ilyen felhasználási mód hetekkel ezelőtt elérhetővé vált, stakelés formájában.

Érthető módon a befektetők tetemes része rákapott a passzív jövedelemszerzés ezen módjára, ami meglátszik a publikusan elérhető számokon is.

Wall Street Memes stakelés

Mostanáig 347 millió $WSM-et kötöttek le, amivel éves szinte (APY) 58% hozamot lehet elérni. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az előértékesítés során eladott érmék nagyjából egyharmada lekötésre került.

Összesen 2 milliárd érméből fog állni a készlet, aminek a fele az gyűjtés ideje alatt kerül eladásra. További 20% lesz a decentralizált és centralizált tőzsdei listázásra fordítva, 50% a marketing költségeit fogja fedezni és 30% közösségi jutalmak formájában kerül kiosztásra.

Ekkora mértékű érmét ritkán szoktak készítők kizárólag marketingre fordítani ami azt jelzi, hogy a $WSM számára a közelgő listázás csak a kezdet.

Ennek kapcsán fontos kiemelni ismét a stakekés lehetőségét. Ez a megoldás ugyanis képes elérni azt, hogy a token árfolyama hosszú távon is tartósan magas tudjon maradni. Nem kizárólag a befektetők járnak jól az állandó bevétellel, hanem az eladási kedv is hatalmas mértékben csökkenthető így.

Ráadásul a projektben rejlő lehetőségek számát tovább növeli, hogy a legnagyobb hírességek is elismerik a Wall Street Memes eddigi munkásságát.

A világ leggazdagabb embere, az X (korábban Twitter) tulajdonosa, Elon Musk több ízben is kifejezte tetszését a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Az alábbi képen jól látható, hogy Muskot a Wall Street Memes készítőinek többször is sikerült megnevettetni.

wsm-musk-tweet

A mém érmék befektetői között pedig minden bizonnyal lehetetlen lenne Musknál nagyobbat találni. Ezzel kapcsolatban joggal merül fel a kérdés: Vajon Musk is vásárolt $WSM érméket?

A techmogultól nem lenne meglepő ez a lépés, mivel a múltban a Dogecoinból is tetemes mennyiséget vásárolt.

Ennek kapcsán tényeket nem tudunk, az viszont valószínű, hogy a $WSM-nek már a korábbi támogatás is igen nagy löketet adott.

A mémeken túl a WSM célja a vagyonelosztás demokratizálása

Végső soron a Wall Street Memes csapatának célja, hogy sikeresen egybe tudják kovácsolni és monetizálni a WallStreetBets befektetőit. Ők a múltban már sikeresen bizonyították be, hogy a közös erőfeszítéseknek köszönhetően nem lehetetlen példátlan vagyonra szert tenni.

Most a korábbi GameStop-láz után ismét lehetőség van arra, hogy a befektetők hatalmasat kaszáljanak.

A Wall Street Memes segítségével most a lakossági-kisbefektető is kap egy esélyt arra, hogy a legnagyobbak közé kerüljön.

A több mint 1 millió követő akik a Wall Street Memes mögött állnak minden bizonnyal képesek lesznek egészen hihetetlen sikereket elérni. Egyáltalán nem zárható ki az sem, hogy a korai befektetők még a GME-nél is nagyobb profitot érhetnek majd el.

A közösség méretét jól szemlélteti, hogy a Wall Street Bets Instagram oldalának félmilliónál is több követője van. Továbbá a WSM X (korábban Twitter) oldalát 260 000 lelkes felhasználó követi.

A készítők továbbá rendelkeznek egy 100 000-nél is több követővel rendelkező, wallstgonewild Instagram oldallal.

A csapat ráadásul egyáltalán nem tapasztalatlan a kriptovilágban, mivel korábban kiadták saját NFT gyűjteményüket is.

A 2021-ben kiadott Wall Street Bulls NFT-k 10 000 darabból álltak, és mindössze 32 perc alatt elkapkodták azokat a befektetők.

Vagyis azon ritka helyzet áll fenn, hogy egy fejlesztőcsapat korábban hatalmas sikerrel tudta bizonyítani tudását és rátermettségét. Ha arra gondolunk, hogy azóta a WSM közösségének mérete a sokszorosára duzzadt, akkor valóban izgalmas időszakra számíthatnak a $WSM token tulajdonosai.

Amennyiben ehhez hozzáadjuk a stakelés lehetőségét és az egyre bővülő felhasználási módokat, az év talán legjobb lehetőségével állunk szemben.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

“A Wall Street Memes 2023 legjobban várt érméje”

Nem meglepő módon a gyűjtés sikerét látva a legtöbb szakértő úgy véli, hogy a $WSM akár az év legsikeresebb tokene is lehet.

Gyakorlatilag a legnagyobb elemzők sorra készítik el az elsőre egészen hihetetlennek tűnő előrejelzéseiket.

A 33 000 feliratkozóval rendelkező No Bs Crypto szerint például a Wall Street Memes a legnagyobb mém érmék közé kerülhet hamarosan.

Joe Parys és 380 000 feliratkozója úgy vélik, hogy a $WSM árfolyama akár a 100-szorosára is nőhet a listázást követő hetekben.

A némileg szerényebb, azonban így is kiemelkedő feliratkozói táborral rendelkező Michael Wrubel figyelmeztette közösségét, hogy már csak mindössze néhány nap áll rendelkezésre a csatlakozáshoz.

Olyan prominens figurák mint Crypto Bury azon az állásponton vannak, hogy a teljes kriptoszektorban a legjobb befektetés most a $WSM.

Wall Street Memes 50 000 dolláros airdrop – amit most akár te is hazavihetsz

Nem csupán az év legjobb, hanem egyben a legigazságosabb előértékesítését is a WSM csapata tudhatja maga mögött.

Miután vásároltál, lehetőséged van részt venni az 50 000 dolláros airdoppon. Összesen 5 nyertest sorsol ki a csapat, akik fejenként 10 000 dollár értékben fognak kapni a tokeneből.

wall street memes airdrop

Amennyiben rendelkezel érmékkel, ezen az oldalon keresztül pillanatok alatt tudsz csatlakozni a játékhoz.

Abban az esetben, ha még egyáltalán nincsenek érmék a birtokodban, a Wall Street Memes előértékesítésének felületén ETH, USDT vagy bankkártya segítségével el tudod végezni a vásárlást.

Mindössze annyit kell tenned, hogy összekapcsolod a kriptotárcádat, és a számodra megfelelő fizetési mód kiválasztása után elvégzed a vásárlást.

Már csak néhány nap áll a rendelkezésedre, ezért egyáltalán nincs vesztegetni való időd!

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**