Már 3 millió regisztrálónál tart a Wirex

A londoni székhelyű Wirex kriptotárca és fizetésfeldolgozó vezetője, Pavel Matveev a CoinTelegraphnak adott interjújában nyilatkozta, hogy már 3 millió regisztrált ügyfélnél tartanak.

A Wirex ajánlata, hogy a regisztrálók a kriptovalutáikkal közvetlen fizethetnek az üzletekben az igényelhető Visa-kártya vagy a mobilos alkalmazásuk segítségével. A funkció 130 országban került bevezetésre, többek köztük Magyarországon is.

Pavel Matveev elmondása szerint egyre több átlag felhasználót vonzanak be, akik “nem kimondottan hardcore kriptovaluta felhasználók” és inkább a hagyományos mobilbanki, illetve hibrid megoldások iránt érdeklődnek. Egyik ilyen funkció a “Cryptoback,” ami a Wirex kártyás vásárlások során a fizetett összeg 1.5%-át bitcoinban (BTC) visszatéríti a felhasználónak.

“Ha összehasonlítjuk a Cryptoback előtti és utáni használatot, akkor 100%-os növekedést látunk a kártyás tranzakciók számában ügyfelenként,” nyilatkozta.

A növekedés hatására, a 2015-ben még E-Coin név alatt futó Wirex, történetében először nyereséget tudott elszámolni.

Matveev hozzátette interjújában, hogy az epidémia miatti korlátozások az érintés- és készpénzmentes  fizetési megoldások felé terelik a shoppinggolók figyelmét.

A CEO a MakerDAO Dai stabilcoinjára is kitért, ami egyre népszerűbb a felhasználóik körében. Ezt a DeFi szektor általános növekedésének tulajdonítja, hozzátéve, stratégiai partnerségben állnak a MakerDao-val és hamarosan kedvezményes MKR tokenvásárlást tudnak kínálni ügyfeleiknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük