Már a Google is mutatja mennyi idő van még hátra az Ethereum új hálózatáig

A visszaszámlálást az Ethereum Merge bekövetkezéséig már a Google segítségével is nyomonkövethetjük.

A Google Cloud fejlesztője, Sam Padilla pénteken jelentette be, hogy élesítették az Ethereum Merge visszaszámláló óráját a Google keresőmotorjában. Az „Ethereum Merge” kifejezésre történő keresés mostantól beépített visszaszámláló órát ad vissz. De mutatja az aktuális hashrátát, nehézségi fokot is.

Ethereum Merge Google visszaszámláló

A kiegészítés jól mutatja, hogy milyen mélyen ágyazódott már be a kriptográfia a FANG cégekbe. Az Ethereum Merge iránti érdeklődés az elmúlt hetekben robbanásszerűen megnőtt, a Google előrejelzése szerint az elkövetkező napokban pedig még tovább fog növekedni.

Google Trend Ethereum Merge

A Merge iránt leginkább érdeklődő országok között szerepel Luxemburg, St. Helena, Szingapúr, Észak-Macedónia és Litvánia. A legmagasabb érdeklődést az európai ország közül Svájc mutatja a 7. helyen, míg Kína és az Egyesült Államok a 17. és 18. helyen áll a rangsorban.

A növekvő érdeklődést az is segítette, hogy Padilla a Google integráció fejlesztésének élén állt. Padilla elmagyarázta, hogy ő indította el az ötletet, és a laboratóriumi csapat építette ki a keresési funkciót.

Az visszaszámláló mellett látható pandák valódi Google stílusban egyesülnek, ha az Ethereum egyesítés befejeződik. A pandák minden nap közelebb kerülnek egymáshoz, amíg a Merge meg nem történik. A panda az Ethereum hálózat egyesítésének jól ismert jelképe. A mém fekete medvét használ a végrehajtási réteg megjelenítésére, és fehér medvét pedig konszenzusrétegként. Az összeolvadás akkor következik be, amikor a medvék egyesülve harcoló pandát hoznak létre. Erre várhatóan szeptember 14-15-én kerül majd sor.

Forrás: Twitter