Már forintért is vásárolhatsz kriptovalutát a világ legnagyobb kriptotőzsdéjén

A Binance további 15 devizát integrált a választható bankkártyás kriptovaluta vásárlási opciói közé.

Forint mellett, fonttal, dél-koreai wonnal, orosz rubellel, ausztrál dollárral, svájci frankkal, cseh koronával, dán koronával, norvég koronával, új-zélandi dollárral, lengyel złotyval, svéd koronával, török lírával, dél-afrikai randdal és izraeli sékellel is lehet bitcoint (BTC), ethert (ETH), bitcoin casht (BCH), litecoint (LTC), XRP-t vagy binance coint (BNB) vásárolni.

Ugyanakkor az alternatíva nem olcsó. A Simplex által lehetővé tett forintos vásárlási opció 7%-os többletköltséggel jár, ami mérföldekkel drágább, mintha valamelyik magyar brókert vagy akár ha bitcoin ATM-et használna az ember. Az egyetlen előnye, hogy forintban számolja el a tranzakciót így a kártyás vásárlóknak nem kell extrában még devizaváltási költséggel is kalkulálniuk.

A forintos kriptovaluta vásárlás belépés vagy regisztráció után a “Buy Crypto” menüpontban érhető el. A minimális vásárlási összeg 16 000 forint.

Kriptovaluta vásárlás forinttal a Binance tőzsdén

Apropó, ha ennél jobb megoldást kerestek, akkor pillantsatok rá a BitcoinBázis főoldalára, ahol szintén találtok egy gyorsváltót. Itt a minimális vásárlási összeg 20 000 forint, cserébe bitcoint, ethert, litecoint, magyar inlock tokent (ILK) és USDC stabilcoint tudtok vásárolni. Ami plusz, hogy nincs szükség regisztrációra kis összegű vásárlás esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.