Már marginkereskedést is enged a Binance


A Binance alkalmazásprogramozási felületén (API) végzett változtatások eredményeképp a tőzsde kilenc kereskedési párján már marginkereskedést is folytatni lehet.

Az API frissítés két új változót tartalmaz. Az egyik az “isSpotTradingAllowed,” míg a másik a “isMarginTradingAllowed.” Az önmagukban is érthető új változók azt sugallják, hogy a Binance marginkereskedés bevezetést tervezi.

Egy redditező korábban már felhívta rá a figyelmet, hogy a isMarginTradingAllowed korábban ki volt kapcsolva az összes párra, de rövid ideje engedélyezésre került a BTC/USDT, BNB/BTC, BNB/USDT, ETH/BTC, ETH/USDT, TRX/BTC, TRX/USDT, XRP/BTC, XRP/USDT kereskedési párokra.

A szolgáltatást Changpeng Zhao is megerősítette, aki a Reddit bejegyzésre linkelve május 2-án a következőt posztolta: “Csodálatos dolog a tömegintelligencia.”

A Binance már a 2017-es fehér könyvében is megígérte a marginkereskedés bevezetését miután elindult az azonnali spot kereskedés, de még a határidős kereskedés bevezetése előtt. Egy Reddit kommentelő szerint az egyetlen újdonság az API-frissítés.

A Binance nem az egyetlen, amely marginkereskedéssel kívánja növelni jövedelmezőségét. Az eredetileg koreai, de Máltán székelő OKEx 100-szoros tőkeáttétellel négy kereskedési párra indított marginkereskedést.

2016 óta szolgáljuk a magyar kriptoközösséget. 365 napból 365-ötöt dolgozunk. Védünk az átverésektől, tanácsokkal látunk el, válaszolunk a leveleidre és igyekszünk igényes, hasznos tartalmakkal szolgálni minden egyes nap. Szerinted fair dolog, hogy nem támogatod a munkánk? 😉

Bitcoin
1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC

Ether és ERC20 tokenek
0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.