Már mi is játszhatunk a főnyereményért a Squid Game-ben, te beszállnál?

Eddig csak kanapénkról néztük a dél-koreai Squid Game sorozatot, most viszont mi magunk is játszhatunk, hogy megnyerjük saját életünket: itt ugyanis tényleg a lét a tét.

Brutális árfolyamemelkedésen van túl a Squid Game sikersorozat inspirálta kriptovaluta: egy hét alatt több mint 100 százalékos növekedést produkált, és mára már 25 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik. A masszív emelkedés több kereskedőt is befektetésre csábíthat, de legyünk szemfülesek, hiszen aki egyszer bekerül a coin világába, nehezen tud kibújni a következmények alól:

Több jelentést is kaptunk arról, hogy a felhasználók nem tudják eladni a tokent a PancakeSwap-en [decentralizált kriptotőzsde] keresztül. Kérjük, hogy kereskedés közben legyenek óvatosak!” – nyilatkozta a CoinMarketCap.

Te beszállnál?

A coin eladásának képtelensége egyébként egy „dömpingellenes mechanizmusban” gyökerezik, melyet a fejlesztők a kriptóhoz kapcsolódó fehér könyvben írtak le. Hamarosan ugyanis magunk is részt vehetünk a dél-koreai sorozat többfordulós játszmáiban, amelyben konkrétan élet-halál harc megy a fődíjért. De pánikra semmi ok, a játék ugyanis teljesen online lesz megszervezve és a fejlesztők „nem ígérnek halálos következményeket”.

Az élmény a jutalom megnyerésének örömét, kudarc esetén pedig a pénzvesztés bánatát fogja tükrözni” – áll a fehér könyvben.

Ami pedig a fődíjat illeti, nos, határ a csillagos ég, és a játékosok számát sem fogják korlátozni. A versenyzőknek egy előre meghatározott értékű SQUID tokent kell majd megvásárolniuk ahhoz, hogy részt vehessenek a verseny fordulóiban. Az egyes fordulókból származó nevezési díj 10 százalékát a fejlesztők kapják meg, a további 90 százalék pedig az óriási, átlátszó malacperselybe hullik, ami egyöntetűen – a sorozathoz hasonlóan – a főnyeremény is.
A verseny során a játékosoknak továbbá még arra is lehetőségük lesz, hogy egy-egy forduló megnyerésével nem helyettesíthető tokenekhez (NFT) jussanak. Ha pedig valaki elég ügyes, Marbles tokeneket is szerezhet, melyek segítségével megválhat SQUID coinjaitól, és készpénzre válthatja őket.

Míg a nemzetközi kripto közösség kárt karokkal fogadta a játékot, addig New York több iskolájában – utalva a sorozat erőszakos mivoltára – betiltották, hogy a hallooween adtával a show szereplőinek öltözzenek a diákok.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük