Margin kereskedési platform Bexplus új frissítéseket jelentett be (100$ bónusz!)

A múlt héten a hongkongi Bexplus 2017. óta először nagyszabású fejlesztéseket jelentett be: a platform megújult arculatot kapott és egyben közvetítői programot is indított, ahol a közvetítői jutalék akár 50%-ot is elérheti.

A Bexplus októberi frissítése után így néz ki a kezdőoldal:

Jövedelemrangsor hozzá lett adva a főoldalhoz.

Bexplus Közvetítői Program: új tagok meghívásával 50% jutalékban is részesülhetnek a regisztrálók.

Ezzel a Bexplusnak már integrált közvetítői programja is van: a közvetítőpartnerek minden egyes regisztráló után (0.001) jutalékban részesülnek, ami mellett a kereskedési ügyletek után is jutalék fog járni.

Az alapjutalék (az összeg, amit a közvetítőpartnerek kapnak a meghívott után) 15%, de decemberig további 15%-ot kapnak minden meghívott után, így ezzel 30% a teljes közvetítői jutalék.

Minden egyes közvetítő jelentkezhet speciális kereskedési jutalékprogramra, aminek keretében a jutalék akár az 50%-ot is elérheti ügyletenként. A végső jutalékot a platform csapata számolja ki és különböző faktorokon fog múlni: kereskedési volumen, teljes tranzakciószám, az aktív kereskedők száma különböző kereskedési párokon stb.

Az új közvetítőprogram kifejezetten a bloggerek és a szektor szakértői számára lett tervezve: minden partner egy egyedi linket fog kapni, amivel másokat is meg lehet hívni a programba.

Bexplus határidős kriptotőzsdéről

A Bexplus 2017-ben indította margin kereskedési platformját és azóta állításuk szerint több tízezer felhasználó regisztrált az oldalra. A platform legfontosabb funkciója a 100x-os tőkeáttétel, amivel a felhasználók lényeges profitot realizálhatnak minimális befektetés révén. Pillanatnyilag a kereskedők Bitcoin, Ether, Litecoin, XRP és EOS tokenekkel kereskedhetnek.

Néhány funkció a Bexplus határidős kriptotőzsdétől: zéró spread (a spread jelenti a különbséget a vételi és eladási árfolyam között), beépített bitcoin tárca éves hozamokkal (akár 30%-os hozammal is évente) nincs forrásra szükség (a rendszer által tartott funding összege a következő forrás finanszírozásához.)

A Bexplus 100x tőkeáttétele: egy robusztus eszköz a kereskedői profitabilitás növelésére. A 100x tőkeáttételhez csupán 100$-ra van szükség, hogy 10 000 dolláros pozíciót nyithasson meg a trader. A befektetők még a legkisebb ármozgásból is profitálhatnak.

Bexplus új felhasználó ajándékprogram

A Bexplus változatos bónuszokat kínál a felhasználóinak. Az új kereskedőknek például speciális üdvözlőcsomaggal kedveskedik (az első 500 új regisztrálónak):

10% kedvezmény a kereskedési díjból

A normális Bexplus kereskedési díj a BTC/USDT párnál 0.075%, ami kisebb, mint a versenytársaké. A kedvezménnyel azonban még ennél is kisebb lesz a díj, csupán 0.07% a BTC/USDT kereskedési párra. A kereskedési díj azonnal érvényesíthető amint valaki regisztrál a honlapra a kampány linkjével.

10$ regisztrációs bónusz

BÁRKI, aki regisztrál az oldalra 10$ dollárt kap: ehhez nem kell még csak letétet se elhelyezni. A 10$ bónusszal élőszámlákon lehet kereskedni és az így keletkező profitot le is lehet hívni.

100$ letéti bónusz

Azok a kereskedők, akik 0.008 BTC-t letétbe helyeznek el az oldalon 100$ bónuszban részesülnek. A letéti bónuszt marginként kell használni, ami azt jelenti, hogy a profitoknak meg kell haladnia a szóban forgó összeget. Az így keletkezett profitot ki lehet utalni.

Azok a felhasználók, akik 0.008 BTC-nél kisebb összeget helyeznek el szintén 100% letéti bónuszban részesülhetnek. Például 0.004 BTC elhelyezésével 0.008 BTC-t kapnak.

10 BTC a demószámlán

A Bexplus mindig is a kezdőket támogatta: kereskedési szimulátor gyakorlásra szintén elérhető a platformon. A kereskedőket így könnyen ráérezhetnek a tőkeáttételes kereskedésre. És a gyakorláshoz még 10 BTC-t (nem igazi) is adunk regisztráció után.

Ha többet akarsz megtudni a Bexplus váltóról, látogass el a honlapjukra (www.bexplus.com), Facebook (https://www.facebook.com/Bexplusglobal) oldalukra vagy csatlakozz a Telegram (https://t.me/bexplusexchange) csatornájukhoz.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük