Mariah Carey 20 dollárnyi bitcoinnal jutalmazza rajongóit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mariah Carey 20 dollárnyi bitcoint ajándékoz mindenkinek, aki rajta keresztül regisztrál a vele együttműködő Gemini kriptotőzsdére és kriptovalutába fektet.

A befektetésed egy részét a Black Girls Code, egy nonprofit szervezet javára fordítjuk, amely segíti növelni a színes bőrű nők számát a digitális térben. Lehetőséget biztosít számukra, hogy a STEM (tudomány, technológia, mérnöki és matematika tanulmányok) területeken újítókká váljanak” – bíztatja rajongóit az énekesnő.

Még csak egy hete sincs, hogy a minden idők egyik legnépszerűbb díjnyertes női előadója partnerségre lépett a Gemini kriptotőzsdével. Azóta viszont úgy tűnik, elég komolyan veszi a dolgát, és mindenféle kecsegtető bónusszal próbálja behívogatni rajongóit a kriptotérbe. Ma már bárki, aki a az énekesnő linkjén keresztül regisztrál a tőzsdére és befektet valamilyen kriptovalutába, 20 dollárnyi bitcoin bónuszban részesül. Természetesen a jutalmat csak az új felhasználók vehetik igénybe, és hitelesítésre is szükség lesz.

Az ajánlatról egyébként 21,6 millió követőjének tweetelt, majd kedden Instagramon is közzé tett egy videót magáról, hogy meggyőzze 10,2 milliós rajongótáborát arról, hogy csatlakozzanak a forradalomhoz:

Együttműködöm a Gemini-vel, hogy 20 dollárnyi bitcoint adjak rajongóimnak” – mondta.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő továbbá kifejtette, hogy a „tőzsde és a Cryptopedia által biztosított ingyenes oktatásoknak köszönhetően jobban megértette, hogyan kell befektetni”.

A Gemini kriptotőzsde alapítói, a Winklevoss fivérek olyan személyt kerestek a kriptovaluták népszerűsítésére, aki komoly rajongótáborral rendelkezik, így üzenetük biztosan célba ér. Ami azt illeti, a lehető legjobb embert választottak erre a feladatra, hiszen az énekesnő az 1990-es és a 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója, aki rendkívül odaadóan áll a kriptovaluták mainstreammé avatásához.

vofanny

parents gave me money for college but I invested in crypto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.