Maximalizáld kereskedési sikered a vezető kripto szignálplatform segítségével

A Dash 2 Trade egy kriptoelemzési platform, amelyet kereskedők építettek kereskedők számára. A Dash 2 Trade kereskedési jeleket és láncon belüli társadalmi elemzési adatokat biztosít a profit maximalizálása érdekében.

A projekt mögött álló csapat a legfejlettebb kripto jeleket és analitikai dashboardot építette ki a befektetők számára. A D2T token tulajdonosai előfizetés ellenében hozzáférhetnek a platform teljes eszközkészletéhez, hogy teljes mértékben kihasználják a kereskedési lehetőségeit.

A D2T felhasználói megfigyelhetik a platform legjövedelmezőbb kereskedőit és tanulhatnak tőlük, de saját stratégiákat is lérehozhatják és tesztelheti azokat több mint tíz technikai mutató segítségével.

Hogyan indult az egész?

A kripto piac a 2009. elején indult útjára. Akkoriban az az elképzelés, hogy létezik olyan pénz, amelyet nem a központi bankok és a hagyományos pénzügyi intézetek irányítanak, sokak számára vonzó volt, különösen mivel ez azzal az ígérettel kecsegtetett, hogy a technológia biztonságos, átlátható és privát valutát tud kialakítani.

dash 2 trade és a kripto medvepiac

Minden olyan kriptovaluta ára, amely nem stablecoin, nagyon ingadozó lehet. Sok olyan befektető van, akik aggódnak amiatt, hogy nem juthatnak hozzá egy érméhez vagy tokenhez, amikor az egy jelentős áremelkedés küszöbén áll. Garantált profit azonban nem létezik, és ez különösen igaz a kriptovalutákra, amelyek volatilisak és többnyire szabályozatlan jellegüknek köszönhetően komoly piaci kilengésekre hajlamosak. Elég ha a pár héttel ezelőtti FTX tőzsde összeomlására gondolunk. Nem szabad elfelejteni, hogy az árak csökkenhetnek és emelkedhetnek is.

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel tehát a kereskedők most olyan eszközökre van szükségük, amelyek segítenek nekik biztonságosan kereskedni és hatalmas profitra szert tenni. Az olyan platformok, mint a Dash 2 Trade, amelyek átláthatóságot kínálnak és biztos alapokon nyugszanak, nagy népszerűségnek örvendenek majd.

D2T token vásárlása

A Dash 2 Trade-ről (D2T) részletesebben

A Dash 2 Trade egy olyan platform, amelynek célja, hogy segítsen a kereskedőknek előrevetíteni, hogy mely kripto eszközzel érdemes kereskedni, mielőtt azok esetleg túl felkapottá vagy túl drágává válnának. Valójában ez egy közösségi média platform a kripto befektetők számára.

A platform fehér könyvében azt írják, hogy „A több ezer kripto projektnek köszönhetően a kripto világ tele van egymással versengő tokenekkel. Mivel a tér rendkívül gyorsan fejlődik, kihívást jelenthet lépést tartani a piacok sebességével és ingadozásával. A napi információ gyors és bőséges áramlása közepette számos fontos kereskedési tényező kimaradhat.”

A kereskedők felhasználhatják a közösségi kereskedési kihívásokat elemző eszközöket, a tőzsdei listázási figyelmeztetéseket és a láncon belüli technikai elemzéseket. Előnyükre válhatnak továbbá az oldal technikai elemzési mutatói, hogy jobb betekintést nyerjenek a legújabb projektekbe, valamint megtudhatják, hogy melyek népszerűek olyan közösségi oldalakon, mint a Reddit vagy a Twitter.

A rendszer egyik legfontosabb része a dashboard, amely nyomon követi a közelgő előértékesítéseket és egyéb befektetési lehetőségeket. A platform hátterében álló csapat elegendő információnak van birtokában ahhoz, hogy a felhasználók megalapozott döntéseket hozhassanak arról, hogy egy közelgő kripto projekt valós vagy átverés.

D2T token vásárlása

A Dash 2 Trade token

Valamennyi blokklánc alapú rendszer rendelkezik saját natív tokennel, és ez alól a Dash 2 Trade sem kivétel. A projekt natív tokenje a D2T kriptovaluta.

A dash 2 trade (D2T) kripto token, amelynek előértékesítése október végén indult, és a Dash 2 Trade platformhoz hasonlóan az Ethereum (ETH) blokkláncon fut.

Az előértékesítás során mindössze két hét alatt közel 7 millió dollárt gyűjtött össze a projekt, a 8,757 millió dolláros célból. Az első szakaszban a token ára 0,0513 dollárt volt, ám ez azonban minden szakaszban emelkedik majd, így érdemes még az elején csatlakozni ehhez az ígéretes projekthez.

Az előértékesítés befejezése után, várhatóan 2023. elején a Dash 2 Trade béta fázisban indítja el a dashboardot. Ekkor a D2T-t néhány központosított tőzsdén (CEX) és decentralizált tőzsdéken (DEX) is listázzák majd. Azt már tudni lehet, hogy a Dash 2 Trade már két tőzsdével, az LBankkal és a BitMarttal is sikeresen megegyezett a D2T jegyzéséről az előértékesítés végeztével.

Hogyan vásárolhatsz D2T-t?

Ha szeretnél befektetni, de nem rendelkezel feltöltött kripto pénztárcával, látogass el a Dash 2 Trade oldalára, ahol vásárolhatsz ETH-t bankkártyával vagy hitelkártyával. Ha a mobiloddal akarsz csatlakozni ehhez az ígéretes projekthez, akkor a Trust Wallet használatát ajánljuk. A beépített Trust Wallet böngészőn keresztül az előértékesítési oldalra navigálhatsz majd.

D2T token vásárlása

Mennyit ér majd a Dash 2 Trade 2023-ban és vajon tényleg egy jó befektetés?

2023 már a küszöbön áll, a Dash 2 Trade árelőrejelzése pedig azt mutatja, hogy az eszköz értéke körülbelül 0,20 USD lehet majd, de akár a 0,30 USD-ra is felmehet, ha a piac kezd fellendülni. Bár a kripto piacok nagyon kiszámíthatatlanok, a Dash 2 Trade hatalmas belső értékkel és minden olyan eszközzel rendelkezik, amelyek segíthetik sikeressé válni. Egy támogató közösség, valamint egy tapasztalt csapat áll mögötte, tehát a kilátások nagyon pozitívak.