MEDIA Protocol ICO: tokenjutalom a figyelemért

A Media Protocol platformon keresztül közvetlen a tartalomkészítőket lehet jutalmazni a kontentjeikért anélkül, hogy köztes feleknek beleszólásuk lenne. A MEDIA protocol nem egy alkalmazás hanem egy szoftverfejlesztési csomag amivel a fejlesztők decentralizált appokat tudnak kreálni.

A csapat saját natív tokenje a MEDIA token és ez az egyetlen elfogadott kriptovaluta az ökoszisztémáján belül.

MEDIA Protocol ICO csapata

A 14 fős csapat tagjai jól ismert személyek a kriptoszcénában és többségük egyben a Codec.ai mesterséges intelligencia vállalkozás alkalmazottja. A Codec.ai a honlapon talált leírás alapján egy “AI alapú kulturális szegmentációs platform és fogyasztói elemző eszköz, mellyel a márkák képesek új fogyasztói réteg felfedezésére, elemzésére és aktiválására.”

MEDIA Protocol ICO csapat

A MEDIA Protocol github repository -jában utoljára 5 hónappal ezelőtt volt módosítás, ami érthető ugyanis a projekt jelenleg elsősorban a projekt marketingjére koncentrál. A Medium oldalukat 3600 felhasználó követi, Facebookon kicsivel több mint 1000 fővel rendelkeznek. Más a helyzet a Telegram és Twitter hivatalos fiókjaikkal, a követők és feliratkozók száma mindkét esetben meghaladja a 10 000 főt.

A csapat láthatóan a Twitter és a Telegram platformokra fókuszál a közösséggel való interakciója során a konferenciák, rendezvények és meetupok mellett, melyeken a csapat tagjai rendszeres előadók és kiállítók.

MEDIA Protocol technológia

MEDIA Protocol terméke egy szoftverfejlesztési csomag lesz mellyel könnyen lehet back-end architektúrát fejleszteni dapplikációk számára videók, zene és szöveges tartalom megosztásához.

A tartalomkészítők közvetlenül juthatnak bevételhez, ha előfizetésessé vagy fizetési falassá teszik a tartalmaik elérését vagy épp a hirdetők révén, akik kitettséget kapnak a látogatók után. A felhasználók egyben tokeneket kereshetnek a részvételükkel a tartalmak elosztásáért a közösségi oldalaikon, vagy a hirdetőktől, akik a figyelmüket tokennel jutalmazhatják.

MEDIA Protocol ICO részletei

Token neve: MPT (ERC20, hasznossági token)
Soft cap: nincs
Forráscél: 15 000 000 USD
Token ára: –
Befektetés minimum összege: –
Nyilvános tokenértékesítés: 2018.11.05 – 2018.11.09

Regisztrálni a fehér listára itt lehet: https://mediaprotocol.typeform.com/to/wK6raG

Híraggregátor applikációjuk a CryptoCatnip elérhető iOS és Android telefonokra:

https://itunes.apple.com/hu/app/cryptocatnip/id1325730280?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mediaprotocol.ccandroid&hl=hu

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük