Medvepiaci hármas fenyegetés: DXY, 3AC (GBTC), Mt. Gox – szakértői elemzés és bitcoin árfolyam előrejelzés

Ez a 3 fejű szörny hozza el a tökéletes vihart a kriptopiacra a “hozzáértő” kereskedők számára, mivel a birkák hamarosan ismét mészárszékre kerülnek.

Még ha nagy pofont is kaptál a mostani medvepiacon, vagy kereskedési előnyöd nagy részét elvesztetted, ez a szakértői elemzés határozottan visszaránt a győztesek csapatába, és készen állhatsz arra, hogy a piaci ciklus alját fogod elkapni.

Tudjuk, hogy merész állítások ezek, de csak figyelj!

Mindössze 15 percet kell az idődből szánni arra, hogy megértsd néhány kritikus katalizátort, amelyek komoly nyomás alá helyezik a bitcoint a következő hetekben, és azt hogy mi miért is történik.

Mindent megtudhatsz, amire szükséged van, és feliratkozhatsz a folyamatosan változó kereskedési lehetőségeket bemutató ingyenes útmutatókra, ha a teljes elemzés blogbejegyzésünkre látogatsz.

Íme 3 esemény, amely azzal fenyeget, hogy megtizedeli a tudatlan kereskedők számát:

  • A dollár index (DXY) jelentős kitörésen ment keresztül, ami 20 éve nem látott árszintekkel fenyeget.
  • A Three Arrows Capital (3AC) csődeljárása és a GBTC-nek (Grayscale Bitcoin Trust) való kitettsége megrázza a piacot.
  • Mt. Gox – Készen áll 137 000 bitcoin lehetséges eladására, hogy pénzt gyűjtsön a hackertámadás áldozatainak. Az érméket hamarosan feloldják.

Ezek a témák igen összetettek, de szerencsére kereskedési szakértőink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és most időt szakítottak arra, hogy pontosan elmagyarázzák, mi is történik, és mit jelent ez a bitcoin árfolyamára nézve.

Nézd meg most elemzésünket és árfolyam előrejelzésünket, beleértve a lépésenkénti kereskedési útmutatókat is!

Tudjuk, hogy 15 perc nagy kérés egy olyan világban, amely tele van ostoba figyelemfelkeltéssel. Íme néhány ok, miért érdemes időt szánnod arra, hogy meghallgasd szakértőink mondanivalóját, és talán még az ingyenes hírlevélre is feliratkozz:

  1. Hónapokkal előre megmondták hol lesz a bitcoin alja, és elmagyarázták, hogyan kell azt feltérképezni:
  2. Elcsípték a 26%-os bitcoin árpumpát a SuperTrend 6,5 alá merülést követően:
  3. Rendszeresen segítenek a kereskedőknek minden ciklusban a piacokon navigálni, még a kriptotörténelem legrosszabb medvepiaci trendje sem tudta megállítani őket:

Ha ez nem lenne elég, akkor megtalálod még a mini útmutatónkat is, amely a DXY Bulldózer alatt a bitcoin kereskedéssel foglalkozik, ha megnézed az elemzésüket a blogunkon.

Ha eddig türelmesen vártál a pillanatra, akkor itt az ideje, hogy felébredj és kilépj a kereskedés hibernációjából. Látogass el most a blogunkra a teljes HÁRMAS FENYEGETÉS elemzésért és a lehetőségért, hogy mindent megkapj egy helyen:

  • A pontos árat, ahol a bitcoin alját várjuk
  • Kereskedési grafikonokat a kulcsfontosságú szintekkel
  • DXY vs BTC trigger útmutatót lépésről lépésre
  • Iratkozz fel a legjobb INGYENES szakértői elemzésekre, eszközökre, előrejelzésekre és oktatási anyagokra.

Ez lehet A TUTI medvepiac és mindössze 15 percet vesz igénybe, hogy megértsd, hogyan tudsz ebből készpénzt csinálni.

Ne hagyd ki!

További információk

***Figyelem! Fenti írásunk egy szponzorált megjelenés és a leírtak pusztán a tájékoztatást szolgálják és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT stb. befektetések és kereskedelem kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***