Megengedheted magadnak, hogy nem vásárolsz az év kriptójából?

A Launchpad XYZ előértékesítése hónapokkal ezelőtt vette kezdetét, majd számos izgalmas fejlesztés bemutatását követően végül a gyűjtés az utolsó napjaihoz közelít.

Jelenleg a csapatnak 2.5 millió dollárt sikerült összeszedni a natív LPX tokenek eladásával. Azonban könnyen lehet, hogy az utolsó napokban a FOMO növekedésével ugrásszerűen emelkedni fog a projekt bevételének összege.

Ez már csak azért is tűnik valószínűnek, mivel a vásárlást USDT, ETH és BNB mellett akár bankkártyával is el lehet végezni. Arról nem is beszélve, hogy a most csatlakozók az altcoin várható értékénél jelentősen alacsonyabb áron vásárolhatnak LPX-et.

A mostanáig elért sikereket nem a véletlennek köszönheti a csapat, hanem a Launchpad XYZ innovatív felépítésének. A fejlesztőknek ugyanis számos olyan eszközt sikerült egyetlen platformon felsorakoztatni, ami valóban egyesítheti az erősen töredezett Web3 világát.

Miért volt ennyire sikeres a Launchpad XYZ előértékesítése?

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Web3 projektek rendkívüli lehetőségeket tartogatnak az internetezők számára. Legyen szó izgalmas play-to-earn játékokról, NFT kereskedelemről, metaverzum világokról vagy akár a töredékvásárlásokról, a web3 ezekre mind megoldást kínál.

Azonban sok esetben a legjobb projektekről nem lehet értesülni, ami a szektor fejlődését is nagyban lassítja.

Launchpad XYZ főoldal

Azonban a Launchpad XYZ segítségével ez rövidesen valósággá válhat.

A készítők többek között azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy egyetlen felületen egyesítik a legizgalmasabb Web3 projekteket.

A kiválasztási folyamat első lépéseként egy fejlett mesterséges intelligencia különböző szempontok szerint megvizsgálja az elérhető projekteket. Ezeknél nem csupán a felhasználási mód, hanem a projekt likviditási és közösségi médiában betöltött szerepe is előtérbe kerül.

Miután az első szűrés lezajlott, a Launchpad XYZ csapata személyesen is átnézi a választékot, majd kiválasztja a legjobb lehetőségeket.

Minden bizonnyal diverzív felhozatalra lehet számítani, így változatos lehetőségekből nem lesz hiány.

A Launchpad XYZ már csak emiatt egyike lehet 2024 legsikeresebb kriptóinak, azonban ennél sokkal többet kínál a projekt.

A Launchpad XYZ mesterséges intelligenciával készül hódítani

A platform egyik érdekessége, ami valóban piacvezetővé teheti, hogy különböző módokon képes felhasználni több AI-t is.

A korábban említett projektszűrési rendszer mellett például elérhető lesz az Apollo névre keresztelt chatbot is.

Azonban ne gondold, hogy mindössze egy hétköznapi beszélgetőtársról van szó.

Az Apolló segítségével például készíthetsz elemzéseket mindössze néhány egyszerű parancs megadásával. Például annyit kell kérdezned, hogy milyen népszerű low cap mém tokenek mentek Twitteren az elmúlt 24 órában.

Ezt követően a Chatbot elvégzi a megfelelő elemzéseket, majd bemutatja az eredményeket.

Vagyis nem túlzás azt mondani, hogy az Apollo hamarosan akár a kriptovilág ChatGPT-je is lehet, hála egyszerű mégis praktikus használatának.

Továbbá a tapasztaltabb kereskedők örömmel fogják látni, hogy a közösség tagjai számára elérhető lesz a Launchpad Quotient, röviden LPQ is.

Az LPQ egy pontozási rendszer, ami több mint 400 különböző adatpont alapján vizsgálja meg az elérhető altcoinokat. Nem csupán technikai analízist, hanem gazdasági és közösségi elemzést is készít az eszköz.

Továbbá figyelembe veszi a közösségi médiában látható aktivitást és a projekt transzparenciáját is. Mindezen adatok súlyozva kiértékelésre kerülnek, majd rangsorolva láthatod a felhozatalt.

Ennek köszönhetően két különböző eszköz is a segítségedre lesz, amelyek segítségével egyszerűen tudsz majd hatalmas mennyiségű adatot elemezni.

Érdekelnek az LPX tokenek

Most éri meg igazán csatlakozni

Az eddig elért sikerek egyik oka, hogy azok a befektetők, akik még a listázás előtt vásárolnak, különleges ajándékban részesülhetnek.

Attól függően, hogy mekkora összeget fordítasz az LPX beszerzésére, különböző szintű NFT-ket fogsz kapni.

Launchpad XYZ NFT-k

Míg a legalacsonyabb szint 50 dollárnál kezdődik, a legmagasabb “Elon” szint eléréshez 25000 dollárnál nagyobb összeget kell kiadnod.

Bár a kapott NFT-k önmagukban is értéket képviselnek, más szerepük is van.

Az elért szinttől függően ugyanis különböző eszközöket vehetsz majd igénybe.

Például a 200 dolláros “Shiba” szinttel a Launchpad XYZ szignál Telegram csoportjához kapsz hozzáférést. Továbbá minden héten élvezheted a csapat által készített piaci összefoglalókat.

Sőt, ezek mellett még minimum 1 LPQ által validált kereskedési tippben is részesülni fogsz. Vagyis nem túlzás azt mondani, hogy a teljes ökoszisztéma azért fog dolgozni, hogy minél magasabb profithoz juthass hozzá.

Az egyik legnagyobb előnye a Launchpad XYZ ökoszisztémának, hogy a konkurenciával szemben, itt egyetlen befizetés elegendő a használathoz.

Ugyanis általában hasonló szolgáltatóknál havi előfizetési díjról beszélhetünk.

Napok kérdése az indulás – Ezt kell tenned a listázáskor

A Launchpad XYZ előértékesítése 12 nap múlva lezárul, így ezt követően már nem lesz lehetőség a kedvezményes áron elérhető tokenekből vásárolni.

Továbbá a korábban említett NFT-k is kizárólag a gyűjtés idején érhetők el, így később már ezekből sem lehet majd kapni.

Amennyiben vásároltál LPX-et, úgy a listázást követően lehetőséged lesz a tokenek igénylésére.

Ehhez először hozzá kell majd adnod az LPX címét a MetaMask tárcádhoz. A cím majd csak a megjelenéssel egyidőben válik majd elérhetővé, így jelenleg erre még nincs lehetőséged.

Miután ezzel végeztél már igényelni is tudod a tokeneket a projekt weboldalán keresztül.

Arra azonban készülj fel, hogy ilyenkor gázdíjat is fizetned kell, vagyis érdemes néhány dollár értékű ETH-t erre elkülöníteni a tárcádban.

Végezetül az LPX várható értékét előre senki nem tudja, azonban beszédes, hogy egyedi felhasználási módja ellenére minimális mérettel fog rendelkezni.

Ez lehetővé teszi, hogy már csekély befektetést követően is elképesztő hozamokhoz lehessen hozzájutni.

Ennek ellenére érdemes hosszú távon gondolni a Launchpad XYZ-re. A felhasználási módja miatt valóban esélye van a projektnek a hosszú távú fennmaradásra.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Launchpad XYZ weboldalára, még ma!

Launchpad token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**