Megérkezett a Launchpad – ezért érdemes még most csatlakozni

Nem véletlenül vannak sokan azon a véleményen, hogy az internet következő korszakát a Web3 fogja elhozni.

A Web3 lényegében annak az elképzelésnek a megvalósítása, miszerint a felhasználóknak joguk van a saját adataik felett decentralizált és biztonságos módon rendelkezni. Más szóval a blokklánc-technológiával az internetezők nagyobb biztonságban lehetnek online.

Erre egy jó példa a Bitcoin, illetve a Bitcoinnal elvégzett tranzakciók.

Egy hagyományos online vásárlás során rengeteg adathoz hozzáférhet harmadik fél is. Amellett, hogy jelentős biztonsági kockázatnak tesszük ki magunkat, olyan információkat is megosztunk másokkal, valószínűleg nem szeretnénk. Például nem biztos, hogy reklámcégek orrára szeretnénk kötni, milyen árucikkeket rendeltünk.

Ezzel szemben, amikor egy vásárlás során Bitcoint használsz, akkor a tranzakció kizárólag közted, és a címzett között valósul meg. Emellett pedig a tranzakcióban résztvevők is csupán egy kriptotárca-címet látnak.

Vagyis a Web3 lehetővé teszi a biztonságos és szabad internetezést.

Érthető módon ezen a területen számtalan cég, fejlesztőcsoport és kriptoprojekt látta meg a lehetőséget. Pontosan ezért azok számára, akik nem mozognak otthonosan a kriptopénzek, blokklánc-technológia és a decentralizált hálózatok világában, könnyen elveszettnek érezhetik magukat.

A Launchpad fejlesztői ezt helyesen ismerték fel, és éppen ezért hoztak létre egy platformot, amin keresztül kezdő és profi felhasználók is könnyen ki fognak tudni igazodni a Web3 világában.

Minden ami Web3, egy helyen

A Launchpad dióhéjban egy központi Web3 platform, aminek segítségével bárki egyszerűen tud majd tájékozódni a Web3 világában.

A platformon keresztül azonnal értesülhetünk majd a legforróbb NFT-kről, játszhatunk play-to-earn játékokat, tájékozódhatunk a kriptovilág legfrissebb híreiről, kereskedhetünk és tanulhatunk.

Vagyis a Launchpad segítségével azok is élvezhetik a Web3-technológia előnyeit, akik amúgy egészen mostanáig bizalmatlanok voltak az új technológiával szemben.

Mivel minden egy felületen lesz elérhető, ráadásul a megjelenő tartalom nem automatizáltan fog érkezni, így bárki egyszerűen tud majd tájékozódni a legújabb Web3 projektek között.

A Launchpad egyik legnagyobb előnye, hogy akár kereskedni is lehet majd különböző kriptokkal vagy NFT-kkel. Sőt, arra is lesz lehetőség, hogy pillanatok alatt csatlakozz valamelyik izgalmas előértékesítéshez.

A kereskedéseket pedig a Launchpad saját fejlesztésű kriptotárcájával lehet majd végrehajtani. Más szóval minden Web3-mal kapcsolatos tranzakciót, ki- és befizetést vagy dApp használatot egy felületen fogunk tudni elvégezni.

A fejlesztők tervei szerint az előértékesítés lezárását követően, már 2023 második felében elérhetővé válhat a Launchpad platform. Kezdetben többek között olyan funkciók lesznek elérhetők, mint a Launchpad hírfolyam, metaverzum könyvtár vagy a játékközpont.

nft piacter majom nftk

Ezek után azonban elérhetővé fog válni a decentralizált tőzsde, az előértékesítés-böngésző, a kereskedési terminál, és az NFT-piactér.

Köszönhetően az Ethereum blokkláncnak, a natív LPX tokeneket lehetőség lesz különböző passzív jutalomért cserébe stakelni. Aki így tesz egyebek mellett lehetőséget kap különböző béta verzióban lévő play-to-earn játékok kipróbálására, partneri kedvezmények felhasználásra, továbbá kedvezményes áron lehet előfizetést kötni a platformra.

Launchpad token vásárlás

Funkciók hatalmas tárháza

Mivel a Launchpad fejlesztői egy közös felületet szeretnének létrehozni, ahonnan a Web3 legtöbb szegmense elérhető, így nem meglepő módon rendkívül széles repertoárral fog rendelkezni az oldal.

Többek között ezek a lehetőségek lesznek elérhetők a Launchpad felületén:

  • Decentralizált NFT-piactér a legnépszerűbb NFT-kkel és exkluzív ajánlatokkal
  • Töredékvásárlás, akár valódi termékekre is (pl autó, ingatlan vagy műalkotás)
  • Utility token piactér számtalan elemzőeszközzel
  • Előértékesítési felület, amin keresztül a vásárlásra is van lehetőség
  • Play to Earn játékközpont
  • Metaverzum könyvtár
  • Web3 kriptotárca
  • Mesterséges intelligenciával támogatott kereső
  • Decentralizált kriptotőzsde
  • Kereskedési terminál

Ahogy az látható, a Launchpad képes lesz egyesíteni a Web3 legjavát, hogy egyszerűen és áttekinthető módon, bárki számára lehetőség legyen kihozni a decentralizált internetből a maximumot!

Ráadásul számos olyan eszköz, mint például az előértékesítési felület vagy a Utility token piactér a tapasztaltabb kereskedők számára is rendkívül hasznos lehet.

Az előértékesítés elsöprő siker

Az előértékesítés alig néhány napja vette kezdetét, azonban a fejlesztőknek máris sikerült több mint 150 000 dollár értékben eladni az LPX érmékből.

A projekt körüli izgalom teljes mértékben érhető, hiszen a Launchpad könnyen lehet, hogy képes lesz egy felületen keresztül bemutatni a teljes Web3-szektort.

Pontosan ezért, ha csatlakozni szeretnél, akkor nincs elvesztegetni való időd.

Az összesen 10 előértékesítési szakaszból álló előértékesítésen a fejlesztők minimum 5 (soft cap), maximum 12.5 millió dollárt (hard cap) szeretnének összegyűjteni.

Az első előértékesítési szakaszban az LPX érmék ára csupán 0.035 dollár, azonban a listázáskor már csak 0.070 dolláros áron lesz lehetőség a csatlakozásra. Más szóval, aki még most, az első szakaszban beszáll, annak lehetősége nyílik 50%-kal alacsonyabb áron vásárolni az izgalmas Launchpad tokenekből.

Ha meggyőzött a projekt, akkor a vásárlást másodpercek alatt el tudod végezni. Mindössze egy MetaMask tárcára, továbbá Ethereum, vagy Tether (USDT) tokenekre van szükséged. Amennyiben ezekkel nem rendelkezel, akár bankkártyát is használhatsz a fizetés során.

Nincs más dolgod, csak csatlakoztatni a kriptotárcádat, megadni a vásárolni kívánt token mennyiségét, majd elvégezni a tranzakciót.

Ha szeretnél a projektről többet megtudni, látogass el a Launchpad weboldalára.

Launchpad token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek