Megérkezett az AI-val támogatott mémgenerálás jövője

A közösségi média világa napjainkra kétségtelenül a legtöbb internetező hétköznapjainak szerves részét alkotják.

Ennek ellenére az olyan milliárdos felhasználói bázissal rendelkező oldalak, mint amilyen például a Facebook is, egyre kevésbé tudják megtartani a regisztrált felhasználókat. Ennek az egyik oka a közösségi oldalak kizsákmányoló és befolyásoló jellege, továbbá a felhasználók elé táruló jelentős mennyiségű kéretlen, és számos esetben nyomasztó tartalom.

Ilyen környezetben érthető, hogy a Reddithez hasonló, elsősorban a szórakozásra és a mémemkre fókuszáló közösségek gyarapodni kezdtek. A Statista adatai szerint a Redditnek már 2025-re várhatóan 3.2 milliárd felhasználója lesz.

A Reddit egyik fontos eleme, hogy minden, a felhasználók által megosztott tartalomra lehetőség van szavazatot leadni. Ezzel a rendszerrel azonban több probléma is van.

Egyrészt botok segítségével a posztolás, illetve a leadott szavazatok is befolyásolhatók, másrészt a megosztott tartalom számos esetben nem új, harmadrészt pedig a felhasználók semmilyen valós jutalomban nem részesülhetnek.

Pontosan ezért lehetséges, hogy az AiDoge napokban indult előértékesítése már most rekordokat döntöget. A platform ugyanis mesterien képes lesz ötvözni a mesterséges intelligencával (MI) létrehozott képeket, a közösségi médiát és a hatalmas jutalmakat.

Az AiDoge ökoszisztémában lényegében a Reddithez hasonlóan, csak vicces képeket kell megosztanod, illetve más képekre szavazni. Az AiDoge és a Reddit között azonban a lényeges különbség az, hogy az AiDoge felületén ezzel profithoz is fogsz majd jutni.

Ha érdekel, pontosan hogyan működik a platform, vagy csak szeretnél még az elsők között csatlakozni egy fantasztikus projekthez, akkor írásunk neked szól!

Mesterséges intelligencia a mémek szolgálatában

Az AiDoge egy MI-t használó ökoszisztéma, amiben a felhasználók mémek létrehozásával, továbbá érmék stakelésével tudnak profithoz jutni.

Az oldalon elérhető lesz egy MI mémgenerátor, amit minden felhasználó kreditekért cserébe vehet igénye. A kreditek a natív, Ethereum blokkláncon található Ai érmékért lehet beszerezni.

Továbbá lehetőség van az Ai stakelésére is, amivel a napi kreditek mellett még különböző exkluzív jutalmakat is tudunk szerezni.

aidoge fooldal

A mémek létrehozása során az MI mémgenerátort rendkívül egyszerűen használhatja majd bárki. Ezáltal pedig a vicces képek elkészítése mindenki számára elérhetővé válik.

A felhasználóknak nem kell mást tenni, csak megadni néhány címszót, majd a munka legjavát rábízni az MI-re.

Ezt követően a generált képről eldönthetjük, hogy megfelel-e az igényeinknek. Amennyiben nem, néhány kattintással könnyedén újat hozhatunk létre.

Miután végeztünk a mém létrehozásával, már meg is oszthatjuk a közösség tagjaival. Természetesen minden létrehozott kép NFT-formában készül el, vagyis a képek tulajdonjoga, illetve az eredeti alkotó személye teljes mértékben tisztázva lesz.

A felhasználók ezt követően eldöntheti, hogy tetszik-e nekik az alkotás, vagy nem. A legnépszerűbb képek alkotói pedig minden hónap végén jelentős mennyiségű Ai tokenkre számíthatnak jutalmul.

A hírfolyamban lehetőség lesz különböző szempontok szerint szűrni. Így megnézhetjük a legfrissebb, legjobb, vagy legviccesebb képeket, ezek mellett pedig különböző témák szerint is mód lesz a mémek felkutatására.

Az AiDoge csapata úgy fejleszti az oldalon található MI-t, hogy a rendelkezésére álló információ mindig releváns és naprakész legyen. Vagyis képesek leszünk mindig a legaktuálisabb mémeket létrehozni.

Nézd meg az AiDoge-t

Nem érdemes kihagyni!

Érthető módon hatalmas az érdeklődés az AiDoge iránt, hiszen ki ne szeretne mémekkel profithoz jutni.

A projekt előértékesítése óta eltelt kevesebb mint egy hét alatt a Ai érmék eladásából származó bevétel mértéke meghaladja a 100 000 dollárt.

Akik csatlakozni szeretnének, azoknak érdemes minél hamarabb, mivel jelenleg a legelső előértékesítési szakaszban, mindössze 0.000026 dollárért lehet beszerezni az érméket. Az első szakasz során összegyűjteni kívánt összeg 650 000 dollár, vagyis elmondható, hogy néhány nap alatt első szakasz közel 20%-a teljesült.

aidoge mem generalas

Az előértékesítés során a fejlesztők összesen 20 szakaszban kívánnak 14.9 millió dollárt gyűjteni. Az érme listázási ára 0.0000336 dollár lesz, vagyis aki még most csatlakozik, jelentősen alacsonyabb áron juthat hozzá az Ai érmékhez.

Ha vásárolni szeretnél, rendkívül egyszerű dolgod van. Először is, egy Trust Wallet vagy MetaMask kriptotárcára van szükséged. Ezeket egyszerűen be tudod szerezni, mivel mindkét szolgáltatónál percek alatt elvégezhető a regisztráció.

Ezek után csak szerezz be némi ETH-t, BNB-t vagy USDT-t. Ezeket kivétel nélkül meg tudod vásárolni olyan népszerű kriptotőzsdéknél, mint amilyen a Binance vagy az eToro.

Abban az esetben, ha nem szeretnél bajlódni a kripto beszerzésével, jó hírünk van: most akár bankkártyával is részt tudsz venni az előértékesítésben.

Csak válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot, majd add meg, hogy mennyi Ai érmét szeretnél beszerezni. Miután ezzel végeztél ellenőrizd az adataidat, és kattints a vásárlás gombra.

A fejlesztők tervei szerint a platform már 2023 második felében elérhető lesz. Ekkor a befektetők hozzá tudnak majd férni a szavazási, stakelési és mémgenerátor felülethez.

Ezt követően pedig 2023 végére vagy 2024 elejére már a jutalmazási rendszer is elérhető lesz, vagyis lehetséges, hogy még idén mód lesz a mémek után járó jutalom begyűjtésére.

A projekt továbbá nem rendelkezik megkötési időszakkal aminek köszönhetően a befektetők azonnal hozzá fognak tudni férni az érméikhez.

Ne hagyd ki az év egyik legizgalmasabb előértékesítését, csatlakozz még ma az AiDoge befektetőihez!

Nézd meg az AiDoge-t

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**