Megrohamozzák az ETH és BNB holderek a Raffle Coin (RAFF) előértékesítését

A kriptopiac eddig az idei évben lenyűgöző teljesítményt nyújtott, az olyan tokenek, mint az Ethereum ETH Price ETH Price (ETH) vagy a Binance Coin BNB Price BNB Price (BNB) korábbi csúcsaikat célozhatják meg hamarosan. Ebben az emelkedő időszakban nyerhetik a befektetők a legtöbbet, különösen, ha a blue chip választások mellé gyorsan növekvő, ígéretes projektekbe is befektetnek.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb befektető már célkeresztbe vette a Raffle Coin (RAFF) folyamatban lévő előértékesítését. A platform kínálatából adódóan a szakértők azt jósolták, hogy a RAFF árfolyama akár 100-szoros értéknövekedésre is képes lehet a rally megindulása után. A platform megjelenése iránti nagy várakozások közepette az Ethereum (ETF)- és Binance Coin (BNB) holderek már elkezdték felvásárolni a RAFF előértékesítését.

Robbanásveszély az Ethereum (ETH) körül, új csúcs a láthatáron

Tavaly év vége óta az Ethereum (ETH) győzelmi sorozatban van a folyamatos értéknövekedésével. Először 2023 negyedik negyedévében, a bikapiac előszele indította el az emelkedését, majd a Bitcoin BTC Price BTC Price (BTC) ETF jóváhagyása emelte 3 000 dollár fölé. A kriptovaluta jelenlegi árfolyama már túl van a régóta várt 4 000 dolláros árfolyamon, a befektetők pedig abban bíznak, hogy az ETH év vége előtt meg tudja tenni a következő robbanásszerű lépést.

Az Ethereum (ETF) befektetők szerencséjére a piaci hangulat alátámasztja ezt az előrejelzést. Az Ethereum (ETF) következő, Dencun frissítése és a közelgő Bitcoin-felezés két olyan katalizátor lehet, ami miatt az Ethereum (ETH) hamarosan új történelmi csúcsot érhet el.

A Binance Coin (BNB) új csúcsában bíznak a befektetők is

A Binance Coin (BNB) hamarosan minden idők új csúcsára léphet, bemutatva ezzel a kriptopiac egészének az erejét. Azok a befektetők, akik tavaly vásárolták meg BNB-tokenjeiket most megkönnyebbülhetnek a legfrissebb fejleményeknek köszönhetően.

2023-ban a Binance Coin (BNB) befektető hatalmas veszteségeket szenvedtek el az SEC szabályozói szankciói miatt, amelyek miatt a Binance Coin (BNB) majdnem teljesen elvérzett. Miután az év második felében fellendült, a Binance Coin (BNB) hatalmas emelkedő tendenciát mutatott be, és végül 137%-os hozammal zárta a tavalyi évet.

A Raffle Coin (RAFF) hatalmas nyereséget okozhat a korai befektetőknek

A Raffle Coin (RAFF) egy decentralizált szerencsejáték platform, amely előértékesítési kampányának köszönhetően egyre népszerűbb. Meglepő, ha valaki nem hallott a kampányról, hiszen mindössze egy hét alatt több, mint 1500 befektető döntött a Raffle Coin (RAFF) megvásárlása mellett. Ez a növekedés azt bizonyítja, hogy a közvélemény nagy elvárásokat támaszt a projekttel szemben. A token már felkeltette az Ethereum- (ETH) és Binance Coin (BNB) holderek érdeklődését is, amely nem lehet véletlen.

A hagyományos lottóplatformokkal ellentétben a Raffle Coin (RAFF) felhasználói olyan nyereményekkel is gazdagodhatnak, mint kriptovaluták, luxusnyaralások vagy drága autók. Ehhez csak annyi a teendő, hogy részt vesznek a napi és heti sorsolásokon. A Raffle Coin (RAFF) lehetővé teszi a nyertesek számára azt is, hogy nyereményeiket bármely kriptovalutára átválthassák. Ez a funkció növeli a projekt mögötti befektetők táborát, hiszen a kereskedés aktívabb lesz a Raffle Coin (RAFF) platformján.

A folyamatban lévő Raffle Coin (RAFF) előértékesítés eddig ízelítőt adott a benne rejlő potenciálból a befektetők számára, mivel nem akármilyen kedvezményekkel kínálják fel a tokeneket. Az előértékesítésben részt vevő befektetők egy 100 000 dolláros sorsjeggyel gazdagodnak. Emellett jogosultak lesznek arra, hogy profitáljanak a platform 40%-os bevételmegosztásából. Ezek az ajánlatok a Raffle Coin-t (RAFF) a legjobb kriptovaluta befektetéssé tehetik. Az előértékesítés során mindössze 0,016 dollárért lehet hozzájutni a RAFF tokenekhez.

Tudj meg többet a Raffle Coin (RAFF) előértékesítéséről, és látogass el a weboldalra ide kattintva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***