Megszépült a Kraken kriptotőzsde

A Kraken kereskedési platform frissítette a logóját, a felhasználási felületét és az oldal elrendezését.

A tőzsde köztudottan eddig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a színvilága, megjelenése összhangban legyen a vállalat missziójával és értékeivel, hogy így tegye magát megkülönböztethetővé a csordától.

Megváltak a domináns kék színtől, ami kezd tucatszínné válni lévén rengeteg nagyvállalat must-go alapszínévé vált a pénzügyi szektorban (és kívül).

A választás egy sokkal merészebb és egyedibb színre esett, mely a vállalat szerint jobban kifejezi a tőzsde személyiségét és figyelemfelkeltő hatást ér el. A Kraken új lilás árnyalata a közlemény szerint a “gazdagság és presztízs érzetét kelti”.

A Kraken szerint a kriptovilág tele van excentrikus és szenvedélyes emberekkel, hasonlóan a a tőzsde dolgozóihoz: értelmesek, színesek és érdekesek. Ez egy másik indok, hogy a tőzsde egy merészebb színséma mellett döntött.

A mozgalmasra sikeredett illusztrációkkal már a kezdőoldalon találkozni lehet és a kriptoszektor lázadó, eltökélt és kreatív álmodozóinak állít digitális emlékművet.

A Kraken a kriptovilágot a “nyúl üregeként” jellemzi és minden idetévedő Alice egy érzelmekben, feszültségben, célokban és néha drámákban gazdag világba téved.

A 2013-ban indult Kraken az egyik legnépszerűbb kriptotőzsde a piacon, de a korábbi megjelenésük elsősorban a kriptoszektorban otthonosan mozgó tradereknek szólt. Az arculatváltással viszont már nagyobb célokat dédelgetnek: a mainstream meghódítását.

Első lépésként felhasználóbarátibb, elegánsabb, használhatóbb, de mindenekelőtt több szórakozást garantáló platform létrehozását határozták el

Az arculatváltás jelenti az első lépést a sorban a Kraken megújulásához és folyamatosan fog olyan funkciókat csatolni a tőzsdéhez, mely a kezdők számára is sokkal használhatóbbá teszi a tőzsdét, amit néha mind a mai napig nehézkes használni.

A kereskedésre a tőzsde már most két interfészt ajánl, a klasszikust és a traderspecifikust.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük