Megszorultál Karácsony előtt? Keress pénzt digitális kutyaneveléssel!

A web3 játékok nagykutyája, a Tamadoge ismét a play-to-earn szektor élére készül törni, hála a legutóbb kiadott frissítésnek.

Az alkalmazásban ugyanis mostantól az NFT kutyatenyésztés is elérhető, így te magad is dolgozhatsz azon, hogy a legritkább kutyafajtát tudd megalkotni.

A most megjelent frissítés része egy nagyobb folyamatnak, aminek során a fejlesztők egy teljesen interaktív, P2E ökoszisztémát hoznak létre.

A most bejelentett frissítéssel a Tamadoge csapata egy egészen elképesztő évet zárhat le, amiben korábbi ígéretünkhöz híven számtalan újítást eszközöltek az ökoszisztémában. 2023 megjelentnek a 3D NFT-k, több TAMA égetésre sor került és a Pet Store is bemutatásra került.

Utóbbi kiugróan népszerű volt a felhasználók körében, hiszen számtalan egyedi NFT-kiegészítőt lehetett vásárolni a kedvenceknek. Most pedig a Pet Store felületén keresztül immár nem kizárólag a vásárlásra, hanem a szaporításra is mód nyílik.

Hasonlóan a korábbi megjelenésekhez, a most elérhetővé vált felület is könnyen használható, így a felhasználók pillanatok alatt ki fogják ismerni a rendszer működését.

tamadoge-nft-szaporitas

Szeretnék Tamadoge-ot vásárolni

Szerezz passzív bevételt egyszerűen

Egy új NFT-kisállat szaporításához először két, már meglévő NFT jószágra lesz szükséged. Ezt követően jóvá kell hagynod a folyamatot, majd 5 nap elteltével már a tárcádban is lesz az újonnan létrehozott blöki.

Fontos azonban tudnod, hogy a szaporításért díj kerül felszámításra, amiről még a folyamat megkezdése előtt értesülni fogsz. Ennek mértéke 11 százalékkal alacsonyabb mint az új NFT vásárlásának, így minimális kiadások mellett készíthetsz teljesen egyedi NFT-ket.

Miután elindítottad a folyamatot, a profilodon már látni fogod az új jövevényt, azonban hozzáférni kizárólag az 5 nap leteltével tudsz majd.

Miután letelt a szaporítási idő, az újonnan létrejött digitális állatot egy új kennelben érheted majd el.

A teljes folyamat végeztével egy új visszaszámláló is elindul ami azt jelzi, hogy mennyit kell várnod, mire az új NFT-t is szaporítani tudod.

tamadoge-szaporitas-kutyusok

Természetesen az eddig megszokottak szerint az új NFT is maximálisan a felhasználó tulajdonában lesz.

Ennek köszönhetően a Tamadoge NFT szaporítás ideális passzív jövedelmet jelenthet a felhasználók számára. A kutyusaidból bármikor hozhatsz létre újakat, melyeket magas áron később el is tudsz majd adni.

Megéri azonban ragaszkodni egy-egy kártyához, hiszen azok segítségével lehetőség van harcolni a Tamadoge Arenaban, az Arcade-ba vagy a Tamadogi alkalmazásban.

Vagyis az NFT-k segítségével magas pontszámokat tudsz majd szerezni, melyek végül további TAMA tokeneket fognak érni.

A most megjelent fejlesztéssel kapcsolatban a csapat egészen biztos benne, hogy amint a szaporítás híre elterjed, a TAMA árfolyama ismét az egekben lesz.

Ennek a folyamatnak az első jeleit már most lehet látni, hiszen a TAMA értéke az előző 30 nap során 5.2 százalékot tudott erősödni. Ennek köszönhetően jelenleg 0.0087 dolláros áron van lehetőség vásárolni a TAMA-ból.

Ismerd meg a Tamaverzumot

Keress TAMA-t a Tamadogi alkalmazáson keresztül

Az NFT-k eladása nem az egyetlen mód arra, hogy magas hozamot tudj elérni a Tamadoge világában.

A nemrég megjelent Tamadogi alkalmazás segítségével a kedvenceddel Tamagochi stílusban tudsz játszani, amiért cserébe tapasztalati pontokat gyűjthetsz.

Mivel az alkalmazás teljesen ingyenesen érhető el iOS és Android eszközökre egyaránt, ezért bármilyen vásárlás nélkül adhatsz egy esélyt a TAMA-nak.

tamadoge-kutya-neveles

A felhasználók elsődleges feladata az aranyos digitális kutyus dédelgetése, illetve megfelelő nevelése.

Ezért, illetve a minijátékokért cserébe XP-t lehet szerezni, aminek mértékét elsősorban az alkalmazáson belüli aktivitásunk fogja megszabni.

A minijátékokhoz teljesen ingyen lehet hozzáférni és a felhasználók nem kizárólag az AI-val, hanem más digitális ebek tulajdonosaival is össze tudják mérni bennük a tudásukat.

Az így szerzett XP egy ranglistára fog kerülni, így azonnal látni lehet majd, kik voltak az előző időszakban a legügyesebbek. Minden minijátékkal naponta maximum 15-ször lehet játszani, ezért a felhasználók között teljes mértékben igazságos verseny alakulhat ki.

Keress és stakelj egy helyen

Ahogy az eddigi fejlesztéseken is látható, a Tamadoge kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy maximálisan kiszolgálja a felhasználók minden igényét.

Más szóval a play-to-earn ökoszisztéma egy olyan lehetőséget kínál, amivel valóban szórakozás közben juthatsz majd bevételhez.

Különböző izgalmas Tamadoge játékok segítségével a legügyesebb játékosok TAMA tokeneket szerezhetnek majd. A jutalmak hetente kerülnek szétosztásra annak alapján, hogy mennyire sikerült magas helyezést elérned a ranglistán.

Amennyiben a játékok nem hoznak lázba, a most megjelent NFT kereskedési és szaporítási rendszer segítségével szintén lehetőséged nyílik magas bevételek megszerzésére.

Végezetül a stakeléssel valóban teljesen passzív módon juthatsz majd hozamhoz. Hála a 80 millió TAMA-t tartalmazó stakeklési alapnak, hosszú ideig biztosítva van a felhasználók passzív jövedelme.

A TAMA lekötésével különböző prémium lehetőségekhez is hozzá tudsz majd férni, így ha szimpatikus az ökoszisztéma érdemes megfontolni a csatlakozást.

A Tamadoge előértékesítése 2022-ben zárult le és jól látható, hogy azóta a fejlesztők éjt nappallá a rendszer fejlesztésén dolgoznak.

Ezzel várhatóan jövőre sem hagynak majd fel, ezért várhatóan a TAMA értéke is a 2024-es bikafutam során a sokszorosára fog majd nőni.

Csatlakozz a Tamadoge-hoz

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**