Megújul a Winz.io kriptokaszinó – két új fogadási bónusz eseményt indít a játékosok számára

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Winz.io egy online kriptokaszinó és egy feltörekvő szerencsejáték platform, amely rengeteg szórakoztató funkciót és magával ragadó szerencsejáték-élményt kínál a játékosoknak. Az elmúlt hetekben a platform jelentős megújuláson ment keresztül, amivel világszerte növeli a vonzerejét a kriptopénz rajongók körében.

A kriptokaszinó következő lépésként egy átlátható szerencsejáték-élményt próbál biztosítani a kriptofanatikusok számára. A csapat elkötelezett a fejlesztés iránt amit a mostani weboldalfrissítés is tökéletesen illusztrál. A platform átalakítása egy stratégiai mérföldkövet jelent a Winz.io számára, erős alapot biztosítva a felhasználó-központúság és szórakoztató funkcióik kiteljesítése irányába.

Az új Winz.io weboldal könnyed kezelhetőséget nyújt a felhasználóknak, amihez párosul egy szépen kidolgozott mobilfelület, így biztosítva magas felhasználói élményt a játékosoknak. A csapat fő célja, hogy egy csomagban egyesítse a magas felhasználói élményt, a kényelmet, a biztonságot és az átláthatóságot. Ezenfelül a csapat bővíti az elfogadott kriptopénzek listáját is, a közelmúltban adták az XRP tokent a platformhoz. Idővel további kriptovaluták listázása is sorra kerül.

A Winz.io kriptokaszinó kiemelkedik a versenytársak közül, mivel nincs semmilyen fogadási feltétel társítva a játékosok bónuszaihoz. Az új Winz.io platform megjelenésével egyidejűleg elindult egy vonzó, úgynevezett üdvözlő nyerőgép-bónusz is a játékosok számára. A bónusszal akár 300 ingyenpörgetés is szerezhető. Emellett a kaszinóban élőben játszó játékosok részt vehetnek az egyedülálló üdvözlő, akár 20 000 dollár értékű rakeback promócióban is. A Winz.io célja, hogy kényelmes élményt nyújtson mind a nyerőgép, mind az élő kaszinó játékosok számára.

Nyereményjátékok tömkelege vár a Winz.io platformon

A Winz.io csapata a Winter Bonanza Quest játékon keresztül is próbálja becsábítani az új felhasználókat. A játékban az első három helyezett között 150 000 dolláros nyereményalapot és 30 000 dolláros egyéni nyereményt is kiosztanak. Ez mind több mint elég ok arra, hogy megnézze, mit kínál a Winz.io részt vegyen az eseményen.

A Winz.io magasra emeli a tétet a kriptovalutás online szerencsejátékok között a fogadás nélküli eseményekkel, a VIP játékosoknak szóló személyre szabott ajánlatokkal és a gyors kifizetések biztosításával minden játékos számára. A csapat a szórakozásra összpontosít a versenyekkel, küldetésekkel, a sorsolásokon, a rendszeres ingyenes pörgetéseken és a magas VIP jutalmakon keresztül.

A Winz.io platformot 2020-ban alapították. A rekord kifizetés mértéke elérte a 42 Bitcoint, amelyet egy blackjack játékkal nyertek a játékosok. Ami még fontosabb, hogy ez a kifizetés kevesebb mint egy óra alatt megtörtént, ami megerősíti a Winz.io elkötelezettségét a játékosai iránt. A Bitcoin egyike a Winz.io által támogatott kriptovalutáknak az Ethereum, az XRP, a Dogecoin, a Litecoin, a Bitcoin Cash és a Tether USDT mellett. A mobilalkalmazásra fejlesztett nyerőgépei és élő osztós kaszinója kiváló lehetőséget nyújt a szórakozásra és a jutalomszerzésre, és mindezt tisztességes és átlátható eseményeken keresztül.

A Winz.io bemutatása

A Winz.io egy vezető engedéllyel rendelkező Bitcoin kaszinó, amelyet 2020-ban alapítottak, és több mint 7000 élő kaszinó- és nyerőgépes játékot kínál. A kaszinó a szórakoztató, gyors és tisztességes felhasználói élményre összpontosít. A Winz.io kaszinó az Evolution Gaming, a Pragmatic Play, a Nolimity City, a Playngo, a Netent és sok más cég világszínvonalú játékait kínálja. Elfogadják a BTC, ETH, LTC, USDT, DOGE, XRP, BCH tranzakciókat, és minden kriptovalutával történő kifizetést 30 perc alatt feldolgoznak.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a fent írtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és egyéb befektetések és kriptokaszinók kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.