Megújult a Kriptokereső magyar nyelvű pénzügy-technológiai híraggregátor

Új arculatot kapott a kriptovaluta és technológiai tartalmakat csokorba gyűjtő kriptokereso.com híraggregátor. A dizájn a mai naptól aktív.

A 2018. júniusában indult oldal célja, hogy támpontként szolgáljon a magyar kriptoközösség és a szélesebb érdeklődő publikum számára a gyakran ingoványos, érthetetlen és ellentmondásokkal teli kriptopénz piacokon és blokklánc technológiai innováció területén.

Az oldalt Deák Tamás, budapesti informatikus indította és elmondása szerint további oldalak, fórumok és csatornák felfűzését tervezi, illetve szeretné újabb hasznos extra funkciókkal bővíteni. Egy későbbi célja az oldallal, hogy rentábilissé tegye működését, ami pillanatnyilag inkább tekinthető hobbiprojektnek.

“Jelenleg 23 különböző tartalomszolgáltató friss híreit és videóit figyeli a site, ami majdnem 5x annyi, mint az induláskor. Az eddigi oldalak mellett jelenleg még 25 új vár integrálásra a keresőbe, ezek hozzáadása a jövőben folyamatosan fog történni, szóval érdemes lesz visszanéznetek. 🙂 Ez ismét jelentős ugrás lesz, ráadásul erre nem kell újabb 2 évet várni.” – írja Tamás friss közleményében.

A korábbi Kriptokereső verzióban csak az írott híranyag és a videotartalmak kerültek listázásra, ám az új verzióban már a blogok és fórumok is is helyet kaptak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük