Melyik az idei bikafutam legjobb mémcoinja, amira érdemes figyelni?

A befektetők izgatottak, mivel a piac ismét felfutóban van. A 2021-es évet idéző őrület van a levegőben. Ezúttal a figyelem bizonyos speciális érmékre irányul, amelyek gyors népszerűségre és vonzerőre tesznek szert. Az olvasók megtudhatják, mely különös tokeneket érdemes figyelni, és miért lehetnek jelentős hatással. A cikk kitér a figyelemre méltó felemelkedésre kész szereplőkre ebben a dinamikus piaci szakaszban.

A CYBRO a Crypto Whale radarjára kerül az előértékesítésével

A CYBRO egy új gyűjtőplatform a Blast blokkláncon elért fokozott kriptojövedelmek számára, amely az ETH és a stabilcoinok nagyvonalú hozamáról híres. Fontos szerepet játszik a Blast ökoszisztémájában, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből. Jelenleg a CYBRO a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért folytatja, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os ROI-t biztosít.

Figyelemre méltó, hogy minden előértékesítésben résztvevő, aki ebben a szakaszban legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetőek. Az a pletyka járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy nagy adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, így körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek tulajdonosai jutalmat kapnak a stakelésért, exkluzív Airdropot, piaci pénzvisszatérítést, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint saját biztosítási programot.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül teszi lehetővé a növekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig kínálva lehetőségeket. Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz a jövőbeni hozamokért akár 140%-ig!

A Shiba Inu vegyes piaci jeleket mutat, de a hosszú távú emelkedő trend töretlen

A Shiba Inu legutóbbi ármozgásai kiegyensúlyozott piaci hangulatra utalnak, a befektetők mégis tétováznak. Az érme rövid távú mutatói sem túlságosan pozitívak, sem negatívak, ami a kivárásra utal. Az elmúlt hat hónap jelentős árfolyam-emelkedése azonban erős mögöttes növekedési potenciálról árulkodik. Ez a növekedés, a közösség támogatásával párosulva, a jövőben pozitív hangulatot és áremelkedést eredményezhet, miközben figyelni kell a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szinteket.

A Memecoin-hangulat semleges irányba hajlik, potenciális felfelé irányuló mozgással

A Memecoin semleges piaci hangulatúnak tűnik. A közelmúltbeli árváltozások vegyes kilátásokra utalnak, rövid távú fellendüléssel, de hosszú távú csökkenéssel. A jelenlegi árfolyam a 10 napos mozgóátlag közelében van, ami rövid távú stabilitást jelez. A momentummutatók potenciális felfelé irányuló mozgásra engednek következtetni, hacsak nem ütközik ellenállásba. Ha a Memecoin át tudja törni az ellenállási szintet, akkor több vevőt vonzhat, növelve ezzel az értékét. Ha ez nem sikerül, akkor a támaszszinteket tesztelheti, ami óvatosságra készteti a befektetőket.

A Dogecoin erős hangulatot mutat, kisebb korrekciók lehetségesek

A Dogecoin piaci hangulata pozitív, ami a közelmúltbeli árfolyam-emelkedésekből és a stabil technikai mutatókból is kitűnik. Jelenleg egy egyenletes tartományban kereskedik, és közel áll ahhoz, hogy áttörjön egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. A döntő átlagok körüli konszolidáció és a mérsékelt RSI arra utal, hogy az esetleges visszahúzódások valószínűleg rövid életűek lehetnek. Tekintettel a Dogecoin erős online közösségére és mémkultúrájára, a befektetői érdeklődés továbbra is magas, ami befolyásolja a potenciális felfelé irányuló trendeket minimális lefelé mutató árfolyam mellett.

A Dogwifhat az átmeneti volatilitás ellenére erős emelkedő tendenciát jelez

A Dogwifhat árfolyamtrendje a közelmúltbeli ingadozások ellenére bullish piaci hangulatról árulkodik. Az érme az elmúlt hat hónapban folyamatosan emelkedett, ami növekvő befektetői bizalmat jelez. Az árfolyam jól visszapattant a támaszszintekről, és közeledik az ellenállási területekhez, ami további emelkedési potenciált mutat. Bár a technikai mutatók óvatosságra intenek, az általános emelkedő pálya pozitív piaci megítélést jelez. Ez a tendencia a Dogwifhat szilárd jövőbeli teljesítményére utal, amelyet a növekvő érdeklődés és a fundamentális erő hajt.

Következtetés

A SHIB, MEME, DOGE és WIF egyre nagyobb figyelmet kapnak, de rövid távon nem biztos, hogy nagy nyereséget mutatnak. A kiemelkedő lehetőség a CYBRO, a Blast blokkláncra épülő egyedülálló kereseti piactér. A CYBRO első kibocsátása 2024 második negyedévében várható. A korai befektetők kedvező feltételeket vehetnek igénybe, ha most csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***