Érdemes még egyáltalán mémcoinokba fektetni?

A népszerű kriptopénzek negatívan reagáltak az uralkodó medvés hangulatra és a piaci volatilitásra. Nem meglepő tehát, hogy a Dogecoin (DOGE) grafikonja már egy ideje pirosban áll, és az elmúlt egy hónapban 26%-os esést produkált, míg a Super Trump (STRUMP) szintén 61%-kal esett az elmúlt harminc napban.

Miközben a befektetők aggódnak a visszaesések miatt, egy új AI mémcoin esélyt adhat arra, hogy visszanyerjék az esetleges veszteségeiket. Közel 2 millió dollárnyi összegyűjtött pénzzel és több mint 3000 token-tulajdonossal a Raboo továbbra is szárnyal a kriptopiacon.

A Dogecoin ára továbbra is csökken

A Dogecoin ismét címlapra került, miután hatalmasat esett az értéke: árfolyama 26%-kal csökkent az elmúlt hónapban. A kriptopénzek ingadozása rávilágít a mémcoinok instabilitására, és megmagyarázza, hogy a befektetők miért keresnek olyan új, magas hozamú lehetőségeket, mint a Raboo.

A DOGE-hoz hasonló mémérmék esetében a piaci hangulat, amelyet olyan tényezők vezérelnek, mint a Dogecoin Fear & Greed Index és a közösségi média hatása, jelentősen befolyásolja az értékelésüket. Ez magyarázhatja a DOGE árfolyamának folyamatos csökkenését.

Miközben a befektetői a legjobbakban reménykednek, az árfolyamot továbbra is zuhanórepülésbe taszítják azok a kereskedők, akik most megszabadulnak a DOGE-től. Az előrejelzés egyértelmű: érdemes a DOGE-tól kicsit eltávolodnunk és felfedeznünk új piaci belépőket, mint amilyen a Raboo is.

Super Trump (STRUMP) a volatilitás közepette

A STRUMP betört a köztudatba a Donald Trump választási kampánya közepette, melynek célja, hogy a volt amerikai elnök visszatérjen a Fehér Házba. A kriptohírek megerősítik, hogy a token az elmúlt hónapban 62%-os csökkenést tapasztalt az áprilisi és májusi stabil időszak ellenére.

Bár a Super Trump az utóbbi időben a fellendülés jeleit mutatta, az általános kilátások továbbra is bizonytalanok a piac volatilitása közepette.

Ezért a befektetők olyan két lábon álló és magas hozamú mémcoinokat keresnek, mint a Raboo, amely fenntartható nyereséget biztosíthat.

A Raboo vezeti a listát

Bemutatjuk a Raboo-t, a legújabb AI-alapú mémcoint, amelyet arra terveztek, hogy innovatív SocialFi és mesterséges intelligencia funkciók segítségével egyesítse a mémrajongók szenvedélyes közösségét. A fejlett technológiával megalkotott Raboo (RABT) korai lehetőségeket kínál tokenszerzésre és nyereményjátékokra, így már a hivatalos bevezetése előtt nagy felhajtást generált a mémcoinok rajongói körében.

Több mint 3000 RABT-tulajdonos versenyezhet majd szórakoztató mémgeneráló tevékenységekben, olyan kihívásokban való részvétellel, ahol a győzelemmel együtt valós értékű jutalmakban részesülhetnek.

A Raboo újszerű AI-technológiájával, a Rabooscan-nel fogja felforgatni a mémcoin ökoszisztémát. A Rabooscan átfésüli a közösségi platformokat, kutatva a legújabb mémek után, és azokat meghatározott kritériumok alapján elemzi, hogy átfogó adatokat gyűjtsön. Ezeket az adatokat ezután AI által létrehozott mémek létrehozására használják fel.

Ahogy a Raboo egyre nagyobb lendületet vesz, a cél az, hogy a tokent bevezessék a Tier-1 tőzsdékre. Az elemzők 233%-os növekedést prognosztizálnak az előértékesítési fázisban, majd pedig exponenciális növekedési potenciált. Ígéretes opció lehet tehát az olyan befektetők számára, akik magas hozamú lehetőségeket keresnek a fejlődő kriptotérben.

A mémérmék rajongóinak is lehetőségük van arra, hogy pénzt keressenek szenvedélyükből a Raboo újszerű Post-to-Earn funkciójával, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók pénzzé tegyék közösségi médiajelenlétüket, miközben részesülnek a 135 millió RABT token jutalompoolból.

Következtetés

A kriptopiac az utóbbi időben csak lábadozik. A Raboo azonban lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy kihasználják az alacsony, 0,0048 dolláros belépési árát.

Azok a befektetők, akik felpattannak a vonatra, a token hivatalos induláskor akár 100-szoros hozamot is elérhetnek.

A Raboo előértékesítéséhez itt tudsz csatlakozni.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***