Metacade (MCADE) és litecoin (LTC) árfolyam előrejelzés 2023 és 2030 közötti időszakra

A 2022-es medvepiac miatti negatív hangulat 2023-ban is folytatódik, a befektetők keresztül kasul kutatják a piacot a legjobb befektetésre ajánlott kriptovalutákat keresve, hogy 2023-ban is nyereségesek tudjanak maradni.

A Metacade vadonatúj játék platformja óriási lendülettel indult az előértékesítés során, így válva az egyik legjobb kriptovaluta-indikátorrá. Közben a réginek számító coinokra – mint például a litecoinra – vonatkozó előrejelzések, azt sugallják, hogy innentől szerény növekedéssel kell számolni egészen az évtized végéig. Lassunk miként viszonyulnak egymáshoz a két kriptovalutára vonatkozó árjóslatok.

Mi az a Metacade?

A Metacade vadonatúj kiegészítője lesz a GameFi platformok sorozatának, amik a népszerűségért küzdenek a feltörekvő kripto szektorban. Jelenleg úgy tűnik, hogy vezető szerepet fognak játszani az iparág fejlődésének elősegítésében. A Metacade a metaverzum széles választékát hozza létre play-to-earn (P2E) játékokból az Ethereum blokkláncon üzemeltetett virtuális játéktermében.

A cél, hogy a Metacade a játék- és kriptorajongók célpontjává váljon, ahol megoszthatják tudásukat és egy támogató GameFi közösséget építhetnek, miközben kihasználják a platform páratlan P2E mechanikája adta lehetőségeket.

A projekt küldetése, hogy piacvezetővé váljon a GameFi szegmensben, a tagoknak kripto jutalmakat kínálva, hogy így járuljanak hozza egy virágzó közösség kialakításához. Minden alkalommal, amikor egy új felhasználó tartalmat tesz közzé a hubon, értékelésektől és ajánlásoktól kezdve, az élő chaten való részvételig, folyamatosan passzív jövedelemre tehetnek szert a rendszer révén.

Ez a create-2-earn stratégia csak az egyik hozománya a Metacade multifunkciós kereseti mechanizmusának, amelynek célja, hogy meg több felhasználót vonzzon a platformra. A másik a compete-2-earn program, ahol a felhasználók a natív MCADE tokenjüket használhatják, hogy nyereményjátékokon és versenyeken tudjanak részt venni, míg a 2024 első negyedévében induló work-2-earn rendszer Web3-as munkalehetőségeket fog biztosítani a tagoknak.

A Metacade jóval túlmutat a többi GameFi projekt ambícióján: a P2E játékszféra úttörőjeként igyekszik pozicionálni magát. Ennek a megközelítésnek egyik kritikus eleme az innovatív Metagrants rendszer, amely a fejlesztők számára finanszírozást biztosít olyan exkluzív tartalmak létrehozásához, amelyek új vizekre terelik a Web3 játékfejlesztést.

A legfontosabb, hogy a Metacade-közösség teljes szavazati jogot kap minden Metagrant-beadványra vonatkozóan, így önrendelkezést kapnak a játékok elkészítésében. Ezáltal a játékosok teljes mértékben részt vesznek a folyamatban, és azokat a játékokat kapják, amelyeket ténylegesen látni szeretnének megjelenni.

A platformon lévő játékok feletti szavazati jogok biztosítása része a Metacade 2024 negyedik negyedévére tervezett teljes DAO-vá való átalakulásának. Ekkorra a tagok teljes szavazati joggal rendelkeznek majd a platform irányításával és jövőbeli irányával kapcsolatban.

Metacade árfolyam előrejelzése 2023 és 2030 közötti időszakra

Szakértők szerint a GameFi iparág az elkövetkező években lényeges növekedést fog bemutatni: 2023 és 2027 között több tízszer gyorsabban növekedhet, mint a hagyományos játékipar, ez évente 70%-kot jelent. A Metacade izgalmas ütemterve a GameFi forradalom élére állíthatja úgy, hogy a projektben bízó befektetők jutalmakat zsebelnek be.

Az árfolyam becslések 2023 végére az MCADE token értékét 0,30 dollárra teszik, ami 2027-re 1,20 dollár körülire emelkedhet. A 2030 végére vonatkozó becslések az MCADE tokeneket egységárat 2,50 dollárra teszik a P2E játékok elterjedésével párhuzamban, ezáltal jelentős osztalékot hozhatnak azoknak, akik most beszállnak a projektbe.

Mi az a Litecoin?

A Litecoin kezdete 2011-re nyúlik vissza, amikor Charlie Lee, a Google egykori alkalmazottja lekódolta, miután meglátta a Bitcoinban rejlő lehetőséget. A Bitcoin eredeti kódjából kiindulva a Litecoin csapata finomított az alapkódon, hogy a mindennapokban jobbá, egyszerűbbé es használhatóbbá tegyék azt. Ennek eredményeképp a Litecoin gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat kínált, mint a Bitcoin vagy az Ethereum.

Ezen túlmenően a Litecoin bányászata jóval olcsóbb volt, mint a Bitcoiné. Idővel egy olcsó, könnyen beszerezhető bányász coinná fejlődött, sok bányász kedvencévé avanzsálva. A magánszemélyek és kisvállalkozások egyaránt rajonganak a Litecoinért, köszönhetően a megfizethető, gyors és skálázható megoldásainak, amelyek lehető teszik a gyors és egyszerű tranzakciók lebonyolítását.

Litecoin árfolyam becslés 2023 és 2030 közötti időszakra

A Litecoin blokklánc natív LTC tokenje sem volt mentes a 2022-es medve jelentette piaci körülményektől, hiszen komoly veszteségbe ment az árfolyama. A lassan magara találó piacoknak hála 2023-ban mar kevésbe kell tartani 2022-es körülményektől, tehát a litecoin árára is kedvezőbb idők várnak.

Jelenleg 69,57 dolláron mozog, ami jelentősen alacsonyabb, mint a 412,96 dolláros történelmi csúcs (ATH). Az előrejelzések szerint 2023 végére elérheti a 123 dollárt, 2025 végére pedig a 267 dollárt. Ezek szerény nyereséget jelentenek a maihoz képest és még mindig messze elmaradnak az ATH-tól.

A hosszabb távú előrejelzések azonban ígéretesebbnek tűnnek: az elemzők becslése szerint az LTC 2030 végére meghaladja az ATH-t és elérheti az 1815 dollárt, ami közel 20-szoros növekedést jelent, de még mindig jóval az MCADE által kínált szorzó alatt marad.

Jó befektetés az évtizedben a Metacade?

A Metacade nemrég indította el a MCADE token előértékesítését 0,008 dolláron. Az első tíz héten 5 millió dollárt gyűjtött es a tokenértékesítés lendülete továbbra sem lassul. A projekt jelenleg 9,7 millió dollárnál tart, miközben az előértékesítés továbbra is pörög.

A jelenlegi 0,017 dolláros árfolyam az előértékesítés végére 0,02 dolláros szintre emelkedik, és az MCADE iránti kereslet várhatóan tovább emelkedik, amikor elkezdik listázni a DEX-eken es CEX-eken.

Litecoint (LTC) az eToro-n itt lehet vásárolni.

A Metacade előértékesítésben pedig itt tud részt venni.