Már több mint 250 000 heti aktív felhasználója van a MetaMasknak

  • 11
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Az Ethereum decentralizált alkalmazások elérhetőségének első számú csatornája, a MetaMask havi aktív felhasználóinak száma elérte a 264 000 felhasználót, jelentette Bobby Dresser, a MetaMask termékigazgatója.

A múlt hónapban közel másfél millió tranzakciót bonyolított le a MetaMask, ebből 1 milliót a mainneten, a többit a tesztneten.

Mindössze a tranzakciók 24%-át bonyolították le a felhasználók, a jelentős, 76%-áért a decentralizált alkalmazások maguk.

A top 5 mainnet és tesztnet decentralizált alkalmazás áprilisban

Érdekességképpen a Remix az egyik legnagyobb volumenű dapp mind a mainneten, mind a tesztneten.

Remix egy gyűjtőprogram és linkelni lehet a Metamaskkal. Miután elkészül az okosszerződés kódja, a Remixen végzett utolsó simítások révén azonnal publikálni lehet a blokkláncon.

Az 0xUniverse, a mainnet listavezetője egy újgenerációs blokklánc űrjáték, ahol űrhajókat, lehet építeni, galaxisokat bejárni és bolygókat kolonizálni.

Az Axie Infinity egy CryptoKitties klón, csak macskák helyett fantasztikus teremtményeket lehet nevelni benne.

Az egyetlen decentralizált kriptotőzsde a top 5-ben a Fork Delta. Itt Dresser ugyanakkor hozzátesz, hogy “a mainneten egyedül legalább 25 különböző applikáció van, mely 5K tranzakciót bonyolított le áprilisban és új applikációk hetente jelennek meg a chartjainkon.”

Töltsd le a BRAVE böngészőt és keress BAT tokeneket!

A Medium bejegyzés szerint 90 000-en használják hetente a MetaMaskot, ami 1.1%-os emelkedés heti szinten. Aktív felhasználónak a saját definícióijuk szerint az számít, akárki, “aki bármilyen módon interakcióba lép a MetaMaskkal — a bővítmény megnyitásával, az egyenlegük ellenőrzésével, a címük megosztásával egy dappal, az aktív számlájuk felcserélésével stb.” mind aktív felhasználónak minősülnek.

Egy átlag Ethereumos heti 5 alkalommal lép interakcióba a MetaMaskjával, ami 320 000 látogatást tesz ki hetente.

Az on-chain tranzakciók aránya ugyanakkor meglehetősen alacsony. Mindössze 30%-a az aktív felhasználóknak hajt végre tranzakciót, legtöbbjük csak kapcsolódik vele a dappokhoz vagy tárcaként használja.

Ne hagyd magad átverni! Kérdezz és informálódj a kriptókról a BitcoinBázison!

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.