Mi teszi a Cardano, AiDoge, és Tradecurve projekteket egyedi vételi ajánlattá az évben

Annak ellenére, hogy ma már több mint 20 000 kriptovaluta van forgalomban, nagyon kevés az, amelyik valóban nyereséget termel a tulajdonosainak. A legtöbbjük az aktuális trendekre próbál építeni, és különféle hájpokat használja fel a projektjük eladására.

Ennek ellenére a Cardano, az AiDoge és a Tradecurve projekteket mindenki dicséri egyediségük és nagy potenciáljuk miatt, és mindegyikük várhatóan szép hozamot ér majd el 2023-ban.

>>Regisztrálj itt a Tradecurve előértékesítésre<<

A Cardano 1000 okosszerződéssel bővül 2023-ban

A Cardano (ADA) fejlesztőcsapata 2023-ban is folyamatosan építi tovább a Cardano ökoszisztémát. Az elmúlt öt hónapban a Cardano több mint 1000 Plutus V1 okosszerződést adott hozzá a hálózatához, és számos projektet indított el, köztük például a Lace kriptotárcát.

Bár ezek a fejlesztések még nem befolyásolták érdemben a Cardano árfolyamát, a projekt rendkívül jó helyzetben van ahhoz, hogy kiaknázza a jövőbeli piaci növekedést. Az elmúlt 7 napban a Cardano árfolyama 2,07%-os emelkedett. A Cardano kereskedési aktivitása is stabil maradt, átlagosan 200 millió dolláros napi kereskedési volumennel.

A közelmúltbeli fejlesztések közül a Cardano Lace kriptotárca az egyik legizgalmasabb. A Lace segít abban, hogy a Cardano ökoszisztéma elérhetőbbé váljon a befektetők számára, ami nagyobb Cardano aktivitást eredményezhet. Ez nemcsak a Cardano ökoszisztémát fogja fellendíteni, hanem az ADA árát is növelni fogja, mivel egyes elemzők szerint a jelenlegi 0,3701 dolláros árfolyama jelentősen alulértékelt.

AiDoge egy hét alatt 700 ezer dollárt gyűjtött össze

Az AiDoge egy mesterséges intelligencia által vezérelt mémgeneráló platform, amelyet a kriptoszféra számára terveztek. A projekt a mesterséges intelligencia technológiát felhasználva a legújabb trendekhez kapcsolódó mémeket hoz létre, amelyek automatikus szöveges felkéréseket tartalmaznak. Az AiDoge az előértékesítés első szakaszában több mint 700 000 dollárt gyűjtött össze, a teljes előértékesítés 20 szakaszból áll.

Piaci szakértők szerint az AiDoge értéke 2023-ra 300%-kal nőhet. A projekt népszerűsítésére az AiDoge csapata a mémek vírushoz hasonlító terjedésére fog építeni, amit a Doge népszerűségével kombinálnak majd az egész kriptopiacon.

Az első AI-alapú kriptoprojektek egyikeként az AiDoge komoly sikert arathat a következő néhány évben, és a jövőben számos mém készülhet az AiDoge platform segítségével. A részvételhez $AI tokeneket lehet vásárolni a hivatalos AiDoge weboldalon keresztül, egy tokent jelenleg 0,0000312 dollárért árulnak.

Tradecurve

A Tradecurve a 3 legnagyobb tőzsde közé emelkedhet 2025-re

Az AiDoge-hoz hasonlóan a Tradecurve is igyekszik kihasználni a jelenlegi piaci trendeket. Mivel manapság sok befektető megkérdőjelezi a központosított tőzsdék integritását, a Tradecurve egy decentralizált alternatívát szeretne kínálni a központosított tőzsdék minden előnyével.

Hibrid tőzsdeként a befektetők a Tradecurve segítségével hagyományos eszközöket, például részvényeket, CFD-ket és forexet is vásárolhatnak kriptopénzzel, valamint magával a kriptovalutákkal is kereskedhetnek. Annak érdekében, hogy az ügyfélélmény a lehető legegyszerűbb legyen, a díjak rendkívül alacsonyak, és a Tradecurve esetében nem szükséges KYC vagy személyes ellenőrzés. Ehelyett a befektetők névtelenül kereskedhetnek külső kriptotárcájuk csatlakoztatásával.

A Tradecurve három oktatási eszközt is biztosít a befektetők számára, hogy segítsen nekik optimalizálni a hozamokat. Ezek közé tartozik egy ingyenes Metaverse kereskedési akadémia, egy copy-trading előfizetés és egy AI kereskedési előfizetés. Mindkét előfizetés kedvezményesen vásárolható meg a TCRV token tulajdonosok számára.

A tokenek tulajdonosai emellett stakelhetik is a tokeneket, és VIP-kategóriába upgradelhetik a számlájukat a személyre szabottabb kereskedési élmény érdekében. A Tradecurve tokenek gyorsan fogynak a TCRV előértékesítés második szakaszában, a cikk írásakor egy token ára 0,012 dollár körül alakul.

Tekintettel arra a potenciálra, hogy a kriptopiac néhány legnagyobb tőzsdéjével versenyezhet, a Tradecurve értéke az előértékesítés során várhatóan 50-szeresére emelkedik, A bevezetés után pedig további ugrásszerű emelkedés várható az értékében.

További információt a TCRV tokenek elővásárlásáról itt találhatsz:

Honlap: https://tradecurve.io/
Csatlakozz az előértékesítéshez: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***