Miért fektethetnek az intézményi szereplők 100 millió dollárt a Tradecurve projektbe?

A Bitcoin megjelenésével egyre többen felismerték az olyan decentralizált pénzügyi rendszer értékét, amely nem támaszkodik semmilyen központi hatóságra. Azonban még mindig vannak, akik nem bíznak az iparágban.

Mindeközben a blokklánc technológia is fejlődésnek indult. 2023. május 18-án a kriptovaluta iparág piaci értéke meghaladta az egybillió dollárt, a napi tranzakciók értéke pedig elérte a 31 milliárd dollárt. Ekkor már egyértelmű volt az intézmények és a befektetők számára, hogy a web 3.0 tartósan gyökeret vert.

>>VÁSÁROLJ  TCRV ÉRMÉKET MOST<<

Intézmények, melyek a Tradecurve projektbe látnak értéket

Először talán lehetetlennek tűnik az az elképzelés, hogy a hagyományos pénzintézetek a kriptovalutákba, például a bitcoinba fektessenek be – ennek ellenére az elmúlt évek során rengeteg kriptovalutát felhalmoztak. A digitális valuták felfelé ívelő potenciálja felkeltette az intézményi befektetők figyelmét; most pedig a szóban forgó szereplők legújabb kiszemeltje a Tradecurve projekt lett.

Tradecurve

A Tradecurve (TCRV) értékei, amely vonzóvá tette az IEO projektet

A legtöbb központosított tőzsde számos problémával küzd, ami kifejezetten megnehezíti az intézmények és a befektetők dolgát. Magas jutalékokkal és díjakkal rendelkeznek, amelyek a befektetett összeg jelentős részét felemészthetik. A Tradecurve egy olyan platform, amelynek célja, hogy az iparág legalacsonyabb díjaival dolgozzon.

Azt sem lehet a szőnyeg alá söpörni, hogy a kriptovaluta közösség többsége bizony már elvesztette a legnagyobb kriptotőzsdékbe vetett bizalmát azok átláthatatlan működése miatt. A Tradecurve mögött álló csapat a szóban forgó probléma áthidalása érdekében a Proof of Reserve (PoR) módszert tervezi bevezetni.

Egy másik kulcsfontosságú dilemma, hogy a legtöbb tőzsdén csak kriptovalutákkal kereskedhetnek a felhasználók. A Tradecurve platformján azonban szinte bármilyen derivatív terméket megtalálhatnak.

Tradecurve

A web 3.0 jövője és a Tradecurve szerepe

A Tradecurve a kriptovaluta piac egyik legígéretesebb projektje. A platform – melynek hasznossági tokenje (utility token) a TCRV – hibrid kereskedési lehetőséget biztosít, ami egyesíti a CEX-ek, valamint a DEX-ek előnyeit, hogy megváltoztassák a befektetők interakcióját a DeFi térben.

A felhasználóknak továbbá nem lesz szükségük a KYC-eljárás elvégzésére, megőrizhetik teljes magánéletüket és anonimitásukat.

Azok számára pedig, akik nem ismerik a kereskedés csínját-bínját, a Tradecurve mögött álló csapat egy akadémiát indít, amely segít elsajátítani mindent, amit a befektetés világában tudni érdemes. Ezt követően megfelelően kihasználhatják a magas tőkeáttételes ügyletek előnyeit és fejlett AI algoritmikus kereskedési botokat alkalmazhatnak.

Az előértékesítés második szakaszában a TCRV token ára 0,012 dollár körül alakul, és a teljes kínálat mindössze 40%-a áll rendelkezésre. Elemzők előrejelzései szerint a token értéke az 50-szeresére, az Uniswapon és a többi Tier-1 tőzsdén való listázás után azonban 100-szorosára is emelkedhet. Ennek eredményeképpen a TCRV jó lehetőséget jelent a befektetők és a kereskedők számára, hogy beszálljanak egy olyan projekt korai szakaszába, amely az iparág meghatározó szereplőjévé válhat.

Tudj meg többet a Tradecurve kriptopénzről a Tradecurve weboldalán vagy az alábbi linkekre kattintva:

Weboldal: https://tradecurve.io/

Előértékesítés: https://app.tradecurve.io/sign-up

Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp

Telegram: https://t.me/tradecurve_official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek