Miért rohannak a befektetők az új TRUE NFT tokenekért?

A TRUE token (TFT) most készíti elő a terepet ahhoz, hogy jelentős mértékben tudjon profitálni a TRUE ökoszisztéma növekedéséből. Folyamatban van a Token Generation Event (TGE), amit 2024 májusára terveznek. Most pedig bejelentésre került az exkluzív NFT Token Offering (NTO), amely a korai támogatóknak TFT tokeneket kínál, amelyekhez most igen jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni az egyedi NFT-csomagok révén, amik akár 300 000 dolláros bónuszokat is rejtenek.

Exkluzív NFT-k érhetőek el a True NFT NTO-ban

Ezek az NFT-k nem csupán digitális gyűjtemények. Ezek az NFT-k a hűséget jelképezik. Egy nagyobb NFT gyűjtemény részét képezik, amely célja, hogy növelje a befektetők TRUE-ban való részesedését. Minden NFT meghatározott számú, 100 darabtól 500 000 darabig terjedő TFT tokent garantál, a várható piaci értéknél akár tízszer alacsonyabb áron. Az NFT-k a vásárlás igazolásaként is szolgálnak, biztosítva az allokáció átvételét a meghatározott időkereten belül.

Az NFT birtokosai exkluzív közösségi kiváltságokhoz is hozzáférhetnek. Kaphatnak különböző státuszkártyákat és a nyereményjátékon is részt vehetnek. A díjak között szerepel további 330 000 dollár TFT token, 10 ETH és még sok más, ami a közösség bizalmát és befektetését jutalmazza.

True NFT token offering első fázisa

Az NTO azonnal nagy sikert ért el. Az első terjesztési szakasz gyorsan lezárult, és több mint 800 NFT-t osztottak ki, összesen több mint 1,4 millió dollár értékben. Ez a siker rávilágít a TFT-ben rejlő lehetőségekre, amelyet a TRUE hatéves iparági szakértelme, valamint a legjobb iGaming és blokklánc szakemberek támogatnak.

>>>A TRUE NTO most már elérhető – Szerezd be az NFT-csomagod, és figyeld ahogy hűséged kifizetődik <<<

Központi szereplő egy több milliárd dolláros iparágban

A TRUE egy dinamikus ökoszisztéma az iGaming szektorban. A projekt integrálja a blokklánc technológiát egy olyan gyorsan növekvő iparágba, amely az előrejelzések szerint 2028-ra elérheti a 800 milliárd dollárt. Ez az innováció fényes jövőt vetít előre, különösen azért, mert a blokklánc-alapú játék a digitális korszak kulcsfontosságú eleme lehet a jövőben.

Az iGaming és a blokklánc terén tett befektetések már gyümölcsözőnek bizonyultak a TRUE számára, még a medvepiacon is jelentős eredményeket tudott felmutatni. Nevezetesen, a TRUE 2023 végére átlépte a fedezeti pontját. 165 000 dolláros nettó havi nyereséggel és több mint 2,2 millió dolláros bruttó játékbevétellel (GGR) büszkélkedhet a projekt.

A TRUE szakértői csapata Dan Andrianov, egy sikeres veterán vállalkozó, elkötelezte magát amellett, hogy javítsa a játékélményt és magasabb bevételt biztosítson a szerencsejáték üzemeltetők számára a legmodernebb blokklánc megoldások segítségével.

Milliók játszanak, a Metaverzum már folyamatban van

A TRUE figyelemreméltó lépéseket tett a játékosok bevonása terén. Évente több mint 4 millió játékos és havi 400 000 aktív felhasználó van a platformon. A blokklánc megoldásokat kihasználva a TRUE azt tervezi, hogy több mint 16 000 külső játékban javítja majd a felhasználók megtartását, és ezzel majd eléri az 50 millió dollárt érő játékosok globális közönségét is.

True Games NFT kibocsátás

A TRUE ambiciózus következő szakasza az első iGaming Metaverzum, a TRUE World elindítása lesz. Ez az innovatív platform többet kínál, mint egy sima játék. Közösségi interakcióra tervezték, lehetővé téve a játékosoknak, hogy kapcsolódjanak, kommunikáljanak egymással, és együtt vegyenek részt a játék eseményein. Tekintettel a TRUE megalapozott felhasználói bázisára, a TRUE World készen áll arra, hogy a bevezetést követően gyorsan több millió felhasználót vonzzon majd be magához.

A TRUE token (TFT) esetében a True Worldben zajló aktív tevékenység fényes jövőt ígér, mivel a token értéke szorosan kapcsolódik a metaverzum ökoszisztémájához. Ezt előre látva a TRUE közösség lelkes már a TGE előtti tevékenységek kapcsán is, mert hasznot szeretnének húzni a TFT várható növekedéséből.

>>>A TRUE NTO már elérhető – Szerezd meg ezt az NFT-csomagot, és figyeld ahogy a hűséged kifizetődik <<<

A befektetők kedvence, a médiamágnes, a közösségi szenzáció

A TRUE túlmutat egy puszta trenden. Megteremti az új terepet az online szerencsejátékok számára és átalakítja az ágazat üzleti modelleit. Az iparág vezetői által is elismert innovációja jelentős befektetéseket és stratégiai partnerségeket vonzott már eddig is.

A TRUE-t 3,45 millió dolláros hozzájárulásával a SoftSwiss, az iGaming vezető technológiai szolgáltatója támogatja. A partnerek közé tartozik többek között a P2 Ventures, a MarsDAO, a Polygon Studios és a Waterdrip Capital. Olyan tanácsadók, mint Ivan Montik a SoftSwiss-től, Igor Samardziski iGaming-szakértő, Anton Bosenko blokklánc-specialista és Nick Davidov mesterséges intelligencia-befektető mind szakértelmüket adják a projekthez.

Youtube videó a True NFT projektrőlA legnépszerűbb kriptovalutával foglalkozó médium, mint például a Cointelegraph, a Yahoo Finance és a CryptoRank is aktívan foglalkoznak a TRUE-val, és hatalmas közönséget érnek el már most is. A közösségi médiában a TRUE közel 70 000 követővel büszkélkedhet az X-en, és közel 100 000 taggal büszkélkedhet a Telegram chatornán, ami jól mutatja a széles körű közösségi támogatást és a TRUE token piaci debütálása iránti jelentős várakozást. Ez a támogatás alátámasztja az iparág bizalmát abban, hogy a TRUE potenciálisan szárnyalhat majd a piacon.

A TRUE NTO ajánlata korlátozott – ezért gyorsan kell cselekedni!

Most megjelennek a TFT tokenek, amelyek a TRUE változatos iGaming ökoszisztémáját alkotják. Ezek lesznek a közelgő termékei, például a TRUE World bevezetésének. Számos tevékenységben vesznek majd részt a token tulajdonosok, a play-to-earn játéktól a napi bónuszjátékokig, vagy a stakingtől a token farmingig. Ezzel biztosítva a cég folyamatos növekedését és a közösség elkötelezettségét.

Az eddig elért sok látványos sikernek köszönhetően a TRUE akciódús jövő előtt áll. Egy olyan jövő vár a projektre, ahol a TFT token tulajdonosokat folyamatosan jutalmazzák szenvedélyükért és elkötelezettségükért.

Az egyetlen bökkenő az, hogy a TFT tokenekkel biztosított NFT-k száma korlátozott! A közösség már nyakig benne van, és fénysebességgel szerzi meg a kiosztott csomagokat. Tehát, ha nem akarsz lemaradni az iGaming következő nagy dobásáról, akkor itt a legjobb alkalom, hogy felugorj a TRUE vonatra, és elvidd a TFT tokeneket, mielőtt az igazán nagy rally elkezdődne.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***