Miért tartom a bitcoinjaimat miután evesztettem 1.9 millió dollárt?

El kellene engedni, ez nyilvánvaló.

2013 és 2017 között halmoztam fel a bitcoinjaimat és mintegy 100 bitcoint vettem és kereskedtem el.

Rengeteg kriptót kereskedtem az időtartam alatt, különösen a btc-e.com-on, ami egy orosz szerencsejáték és kriptokereskedési oldal, amit az amerikai kormány kapcsolt le.

Szerencsére megéreztem a bajt és az összes ott vett LTC-t átváltottam BTC-re és 2 héttel a lekapcsolás előtt kiutaltam magamnak. Akkoriban körülbelül 17 bitcoint ért. Soha ne hagyd az érméidet a tőzsdéken.

Majd 2017-ben egy pénzügyi idióta voltam. Miután több fiatpénzt váltottam érmékre, +2.350  millió dollárom volt.

És semmit sem adtam el, csak a befektetésem értékét, körülbelül 90k dollárt.

Most már úgy gondolom hülye ötlet volt. Akkor a legnagyobb indokom az adó volt, amit a kereskedés után halmoztam fel és legalább 400k+ dollárt kellett volna fizetnem adóban és szerettem volna inkább elkerülni. Innen már kitalálhatod honnan származom. És mégis, retardáltan viselkedtem és most már tudom nagyon jól. Másrészt, ha mindent úgy csináltam volna, ahogy a nagykönyvben meg van írva, akkor nem lettem volna részese ennek az emelkedésnek.

Szintén, ez volt az 5. vagy 6. buborék amit átéltem. Minden ahogy lenni szokott, gondoltam, a pénz néha elhalványul ekkora nagyságrendeknél.

És most a jelenbe. 2019 január. Még mindig van 400.000 dollárom kriptóban, befizettem az adóm és általánosságban nagyon szerencsésnek érzem magam az életemben, szóval annyira nem is bánom, mint amennyire bánnom kéne.

És akkor miért is tartsam?

Miután láttam az emberi erőforrást beáramlani a bitcoin és blokklánc fejlesztésbe, az oktatás amivel együtt jár, és a Bitcoin általános dicséretét látva – tartani szeretném.

Úgy gondolom, a következő 2020. májusi felezés után elérkezik az igazi rali ideje, már ha a csillagok is így akarják. Ha valamilyen formájú kormányzati elismerést kap és egy könnyen használható alkalmazást a vásárláshoz, akkor remélhetőleg egy meteorikus emelkedést fogunk látni. Már ha a hétköznapi ember könnyen tud bitcoint venni egy appal és a média átveszi a hype-t.

De másrészt lehet, hogy a kár már megesett és senki sem fog vele törődni. De a Bitcoin még mindig ugyanaz, mint ami volt egy vagy tíz évvel ezelőtt.

Semmi sem változott, csak jobb lett.

Ez az én sztorim, azt képzelsz bele amit akarsz.

-FRISSÍTÉS-

Nem gondoltam, hogy valaha is belépek erre a fiókra, de a csudába, csodálatosak vagytok. Köszönöm a felnőtt és kedves szavakat.

És köszönöm a 6000 szatosit, őrültek vagytok.

Az eredeti bejegyzés és a kommentek a Redditen olvashatóak: https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/akyb3h/why_i_still_hold_my_bitcoin_after_losing_around/

Borítókép: https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/84m8e1/bitcoin_art/