Mike Tyson a Twitteren: „Mindent bele Solana!”

A korábbi nehézsúlyú bokszoló, Mike Tyson nemrégiben egy érdekes Twitter bejegyzést tett közzé, amiben a Solanát arra bíztatta, hogy: „Mindent bele Solana!”

A legendás bajnok egy Catalina Whale NFT-t is csatolt a bejegyzéshez, amit a Solana blokkláncán bocsátottak ki. Továbbá Tyson elkezdte reklámozni a Dream-et, egy kétes ERC-20 tokent, azt állítva, hogy a token képes forradalmasítani a teret, emellett kezelheti a mentális egészségügyi problémákkal küszködőket is.

Még szeptember folyamán a legenda arról kérdezte az embereket a Twitteren, hogy az Ethereumot vagy a Solanát válassza-e. Júniusban ugyanezt a kérdést tette fel a Bitcoint és az Ehtereumot illetően. Azonban a sztár nemcsak kérdéseket tesz fel a kriptót illetően. Július folyamán a bokszoló bejelentette első NFt kollekcióját, miután együttműködésre lépett az 1ogfone kreatív ügynökséggel.

A világbajnok nehézsúlyú bokszoló, aki botrányairól is hamar ismertté vált, egyébként igazi Bitcoin hívő. Tyson 2015-ben indította el saját vállalkozását, amely bitcoin ATM-ek telepítésével foglalkozik Las Vegas-ban. Az ATM neve Mike Tyson Bitcoin (nem valami találó név, talán elfelejtett egy marketingcsapatot felvenni), amelynek minden egyes eszközét, a már jól ismert arctetoválása borítja.