Mikor kezdődik az altcoin szezon és mit érdemes venni?

A Bitcoin felezést követően a szakértők jelentős áremelkedését jósolnak, az előrejelzések szerint a BTC ára akár 200 000 dollárig is kilőhet. Ez az esemény nemcsak a Bitcoinra van hatással, hiszen egy potenciális altcoin szezon is készülőben lehet, ahol az alternatív kriptovaluták nyereséget könyvelhetnek el. Érdemes tehát tisztában lenni azzal, hogy melyik altcoinra figyeljünk, hiszen ez lehet a kulcs a digitális valuták lendületes hullámának megértéséhez.

A BlastUP vírusként terjed, 3 millió dollárt gyűjtött egy hónap alatt

A BlastUP nemrégiben felkavarta a kriptovaluta szektort, egy hónap alatt ugyanis 3 millió dollárt gyűjtött össze. Sok szemfüles befektető igyekszik BlastUP tokeneket vásárolni, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságot élvezhetnek, többek között az airdropban és az IDO-kban való részvételt. Ez utóbbi után exkluzív hűségjutalmakat kaphatnak, valamint a stakelésen keresztül további kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovilág tömegéből. A Blast, amely a hatodik legnagyobb zárolt értékkel rendelkezik, valódi hasznosságot kínál a DApp indítások világában. Mottójával, amely nem más, mint „grow faster, earn more”, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesei lehetnek, amely arra van kihegyezve, hogy mindent felforgasson a következő bikapiacon.

Vásárolj most BlastUp tokent, mielőtt még nem késő

Az Ethereum ára a 3500 dolláros szinten ücsörög

Az Ethereum magas potenciált mutat, mivel értéke éppen a 3509 dollár közelében jár. Amennyiben a vevők az árfolyamot a 3830 dollár fölé nyomják, akkor a 4318 dollárnál lévő, második ellenállás szint felé emelkedhetünk. Ez azt sugallja, hogy egy felfelé irányuló trend alakulhat ki. Figyelembe kell azonban venni a MACD jelzését, mivel az a közelgő eladási nyomásra utalhat. A piaci mutatók szerint tehát a növekedés lehetséges, de továbbra is ébernek kell maradnunk.

Ha a tágabb képet nézzük, a 100 napos egyszerű mozgóátlag 2851 dolláron áll, ami erős alapot kínál az ETH árfolyamának. A technológiájába vetett hosszú távú hit fenntarthatja az árakat a legközelebbi, 2548 dolláros támasz felett. A kockázat azonban továbbra is magas, kifejezetten a 1755 dolláros támasz tesztelésekor, amely jelentős visszaesést eredményezhet. Ennek ellenére a piaci mutatók, többek között az RSI is, egyensúlyi állapotra utalnak, ami stabil alapot sugall a jövőbeli növekedéshez.

A Solanát is elérheti a bikapiac szele

A Solana jelenlegi árfolyama 195,14 dolláron erőteljes piaci lendületet mutat, és potenciálisan képes lehet a 202,72 dolláros legközelebbi ellenállás, sőt a 219,73 dolláros szint felé is nyomulni. Rövid távon a befektetőket bátoríthatja, hogy a 10 napos mozgóátlag, ami 185,40 dollárra tehető, erősen a 121,20 dolláros 100 napos átlag felett tartja magát, ami folyamatos vételi érdeklődést jelez. Amennyiben viszont ezen átlagok alá esünk, az a 100,87 dolláros vagy akár a 76,03 dollárnál lévő, alacsonyabb támaszszintek tesztelését válthatja ki.

A hosszú távú kilátások ígéretesnek tűnnek, mivel az árfolyam jelentősen a 100 napos mozgóátlag felett van, ami folyamatos befektetői bizalomra utal. Amennyiben a pozitív trend fennmarad, folyamatos emelkedést láthatunk az ellenállási szintek felé. Az emelkedő trend érvényesüléséhez azonban a kulcsfontosságú támaszküszöbök felett kell maradni. A 100,87 dolláros közeli támasz alá való beesés a hangulat megváltozását jelezheti, míg azonban e fölött maradunk, az a jövőbeli emelkedés alapját szilárdíthatja meg.

Avalanche árfolyam-elemzés: növekedés várható

Az Avalanche jelenlegi árfolyama, ami jelenleg 53,52 dollár, azt sugallja, hogy a lendület átlépte a legközelebbi ellenállást, ami 56,32 dollár volt. Rövid távon így megcélozhatja a 61,66 dolláros második ellenállási szintet. A befektetőknek érdemes figyelemmel kísérniük a 33,98 dolláros közeli és a 26,97 dolláros távolabbi támaszszintet; ha a trend megfordul, ezek lehetnek azok a kulcsfontosságú területek, ahol az árfolyam stabilizálódhat. Az elmúlt tíz nap mozgóátlaga ugyanakkor 54,55 dollárnál van, ami valamivel magasabb a jelenlegi árnál, ez tehát némi tétovázásra utal a piacon.

Hosszú távon nézve, a 100 napos egyszerű mozgóátlag 41,50 dollár, ami a jelenlegi árnál lényegesen alacsonyabb, és az Avalanche (AVAX) általános növekedését tükrözi, illetve egy potenciális pozitív tendenciát jelezhet. Az eladásra ösztönző MACD és az RSI vegyes jelzései azonban a piaci mutatók megosztottságát mutatják.

A NEAR is ébredezik

A 7,09 dolláron álló NEAR Protocol erőt mutat, mivel a 7,02 dolláros, 10 napos SMA felett van. Tekintettel arra, hogy az első ellenállást 4,49 dollárnál meghaladta, a második 5,11 dollárnál lehet. Ha a trend folytatódik, az 5,11 dolláros árfolyam átlépése megerősítheti a folyamatos lendületet. Viszont továbbra is óvatosnak kell lennünk, mivel a legközelebbi támasz (2,97 dollárnál) egy lehetséges visszaesésre utal.

A 4,29 dolláros, 100 napos SMA jóval a 7,09 dollár alatt van, ami hosszú távú emelkedő tendenciára utal. A NEAR azonban megtarthatja a növekedést. Ha viszont a legközelebbi, 2,97 dolláros támasz alá esne, a következő biztonsági háló 2,07 dollárnál lenne, így kulcsfontosságú, hogy fenntartsa lendületét.

Következtetés

Míg az Ethereum, a Solana, az Avalanche és a NEAR Protocol megmutatja a maga erősségeit és növekedési potenciálját, a BlastUP kiemelkedik a Blast ökoszisztémán belül. Egyedülálló koncepciója magával ragadja a befektetők érdeklődését, a mutatók pedig arra utalnak, hogy társai közül a legnagyobb potenciállal rendelkezhet. A piac megfigyelői megjegyezték, hogy bár más altcoinok is jó lehetőségeket kínálnak, a BlastUP ökoszisztémán belüli helyzete megkülönböztető előnyt biztosít a token számára, ami ígéretes jövőhöz vezethet.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***