Mikor kezdődik az altcoin-szezon?! Figyeld ezeket a kriptókat!

A Bitcoin feleződése izgalmakat kelt az egész kriptovilágban, és erős bikafutást jósol, amely során akár 500 000 dollárig is felszökhet az árfolyam. A felhajtás közepette a figyelem az altcoinok felé is fordul, mivel a befektetők és a rajongók türelmetlenül várják a saját, potenciálisan magas hozamú altcoin szezonjukat. Miközben a szemek a Bitcoin lenyűgöző ralijára szegeződnek, úgy tűnik, a színpad készen áll arra, hogy más kriptovaluták is felragyogjanak, ami érdekes változást sejtet a digitális valuták terén.

A BlastUP vírusként terjed, 3 millió dollárt gyűjtve mindössze egy hónap alatt

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, nemrégiben komoly hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával: mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze. Sok okos befektető igyekszik bevásárolni a BlastUP tokenekből, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot is gyűjthetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a teljes lekötött érték alapján a hatodik legnagyobb blokklánc, által támogatott Blastup valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások launchpadjaként. A BlastUP mottójával Növekedjen gyorsabban, keress többet” a projekt elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dobás legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az árak az egekbe szöknek <<

Bikás hangulat az Optimism hathavi emelkedése után

Az Optimism árfolyama az elmúlt hat hónapban figyelemre méltó emelkedést mutatott, ami erős bullish hangulatra utal a befektetők körében. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor a jelenlegi 3,83 dolláros árfolyam átlépheti a legközelebbi ellenállást 4,32 dollárnál. Közben megcélozhatja a 4,95 dolláros második ellenállási szintet. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy ezeknek az akadályoknak az átlépése nem garantált, különösen, hogy a 10 és 100 napos átlagok 3,59 és 3,58 dollár körül mozognak.

Az elmúlt hónapban bekövetkezett enyhe visszaesés ellenére a hosszú távú kilátások ígéretesnek tűnnek, mivel hat hónap alatt jelentős növekedést láthatunk. A 4,87 dolláros történelmi csúcs azt jelzi, hogy a kereslet fennmaradása esetén a jövőben is van potenciális emelkedés. A másik oldalon, ha a piaci hangulat csillapodik, a jelenlegi árfolyam a legközelebbi 2,95 dolláros támaszig, vagy akár a 2,20 dolláros második támaszszintig is visszahúzódhat.

A Render árfolyam-emelkedése: Folytatódik a növekedés?

A Render árfolyama az elmúlt hat hónapban sokat nőtt, 673,30%-os változást mutat. Egyetlen hónap alatt 62,84%-kal ugrott meg. A jelenlegi árfolyam 11,72 dollár, amely mind a 10 napos, mind a 100 napos átlag felett van, elérve a 11,11 dollárt, illetve a 6,34 dollárt, ami további növekedési potenciált jelenthet. A következő célpontok a 9,12 és 10,72 dolláros ellenállási szintek lehetnek. Ha azonban nem sikerül fenntartani a lendületet, akkor az 5,09 vagy akár a 2,66 dolláros szinteken kereshet támaszt.

Mivel a Render korábban elérte a 13,75 dolláros csúcsot, van még hely a növekedésre, ami arra utal, hogy a trend folytatódása esetén új csúcsok elérésére van lehetőség. Rövid távon a jelenlegi árfolyam felett tartás erőt jelez, de a piac bizonytalan lehet. Ha 11,72 dollár alá és a mozgóátlagok alá esik, óvatosságra int, mivel alacsonyabb támaszszinteket tesztelhet. A hosszú távú optimizmust e kockázatok megértésével kell értelmezni.

Konklúzió

Az olyan altcoinok, mint az Optimism és a Render izgalmas kilátásokat kínálnak, mivel a közelmúltbeli emelkedésük a jövőbeli nyereségek lehetőségét jelzi. Míg az egyéni növekedési történeteik optimizmust sugallnak és felfelé ívelő pályára utalnak, a BlastUP projekt az, amely ellopja a reflektorfényt a dinamikus Blast ökoszisztémán belül. A BlastUP mögött álló koncepció kiemelkedik, és a piaci elemzők szerint ez a projekt rendelkezik a legjelentősebb potenciállal társai közül. Az altcoin szezon közeledtével a BlastUP úgy tűnik, hogy az élen járhat. Kihasználhatja innovatív ökoszisztémájának erejét, miközben a kriptoközösség a következő nagy piaci hullámot lovagolja meg.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***