Miközben a Polygon és a Polkadot értéke stagnál, a Bitcoin Minetrix sikert sikerre halmoz

Miután az elmúlt hetek során ismét egy rallyt láthattunk a kriptoszektorban, minden jel szerint a befektetőknek érdemes némi konszolidálódásra készülni. Legalábbis erre lehet következtetni az alapján, hogy a Polygon MATIC és a Polkadot DOT kriptok értéke is a negatív régiók irányába indult.

Bár a 6%-nál is magasabb esés után képes volt mindkét érme árfolyama stabilizálódni, nem zárható ki, hogy a bikák ereje a végéhez közelít.

Az altcoinok mellett a bitcoin esetében is tapasztalható gyengülés, miután a BTC továbbra sem képes áttörni a 35,000 dolláros értéket.

Ezzel szemben egy teljesen új projekt, a Bitcoin Minetrix elképesztő sikerekre volt képes, aminek hála mostanra közel 3 millió dollárt gyűjtött a csapatnak.

A pozitív hírek nem segítettek a MATIC-nak

A MATIC értéke az október közepi 0.5 dolláros értékről egészen 0.65 dollár fölé tudott erősödni, azonban a lendület hamar elfogyott. A kiugrás után egészen 0.61 dollárig tartott a konszolidáció, majd ismét kilátásba került a 0.65 dolláros szint.

Ez a mozgás önmagában még bíztatónak is tűnhet, azonban nem szabad róla elfeledkezni, hogy két jelentős esemény is hatást gyakorolt az árfolyamra.

Egyrészt a szektorban uralkodó pozitív hangulat minden lényegesebb altcoin értékén javított, másrészt a Polygon csapata fontos bejelentést tett előző héten.

Ebből megtudható, hogy hamarosan az eddig használt MATIC érméket leválthatják a POL névre keresztelt Ethereum hálózatot használó tokenek.

Ahogy a fejlesztők fogalmaznak a bejegyzésükben, a POL lehetővé fogja tenni a stakelést több láncon is. Emellett elérhetővé fog válni a zero-knowledge rollup skálázási opció.

Jelenleg a Matic hálózata egyszerre kezeli a stakelést és a tranzakciókat, a POL-ra való átállás után azonban ez már nem így lesz. Ennek köszönhetően a hálózat is közelebb kerül a régóta várt Polygon 2.0 bevezetéséhez.

A mostani piaci hangulat alapján nehéz megmondani merre fog indulni az árfolyam, azonban ha tartós marad a 0.65 dolláros szint, az erős alapot képezhet az 1 dolláros MATIC-nak is.

Sötét fellegek a DOT egén

Az előző időszakban a jelek szerint a Polkadotnak bőven kijutott a nehézségekből.

A “DOT-futam” október 20-án indult el, amikor az árfolyam 3.6 dollár alá esett. Ezt követően hála a BTC ETF hírének egészen 4.4 dollárig eltartott a rally.

Minden jel szerint azonban a 4.4 dollár fontos lélektani határt jelent a befektetők számára, mivel kétszer egymás után is elutasításra került ez az érték.

dot-chart-1030

Szemben azonban a Polygonnal a Matic számára nehezebb időszak jöhet el. A fejlesztőcég, a Parity Technologies az alkalmazottak 30%-át, nagyjából 100 dolgozót bocsátott el.

Anonim források alapján elsősorban a hálózat szempontjából kevésbé lényeges osztályokat lettek leépítve. Más szóval elméletileg a hálózat működése változatlan marad. Ennek ellenére érdemes szem előtt tartani, hogy egy ekkora mértékű elbocsátás nem nevezhető biztató jelnek.

Ezzel kapcsolatban sokan attól tartanak, hogy ennek a drámai visszavágásnak köszönhetően a DOT sem lesz képes a megfelelő mértékű növekedésre.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A Bitcoin Minetrix lendülete folyamatosan növekszik

Miközben a DOT és a MATIC befektetői kétségek között sodródnak, a Bitcoin Minetrix közösségével valószínűleg madarat lehetne fogatni.

Köszönhetően a fejlesztők által létrehozott úttörő technológiai megoldásnak, a befektetők képesek lesznek nagyobb befektetés nélkül is élvezni a bitcoin bányászatának minden előnyét.

Ez azért lehetséges, mivel a BTC bányászatával járó hozamok megszerzéséhez kizárólag a natív BTCMTX tokenekre lesz szükséged. Ezeket lekötve nem csupán időarányosan fogsz hozzájutni további tokenehez, hanem egyúttal forgalomba nem hozható krediteket is gyűjthetsz majd.bitcoin-minetrix-reasons-why

Utóbbit kizárólag elégetni tudod, amivel így felhőalapú bányászati teljesítményt fogsz kapni. A kapott teljesítmény mértéke alapján pedig részesülni tudsz majd a sikeresen kibányászott BTC után járó nyeremény egy részéből.

A Bitcoin Minetrix által létrehozott rendszer azért zseniális, mivel a befektetett összeghez és a kapott jutalmakhoz bármikor hozzá tudsz majd férni. Szintén hatalmas előny, hogy a blokklánc-technológiának köszönhetően minden tranzakció teljesen transzparens.

Ez azért is fontos, mivel a hasonló szolgáltatást nyújtó vállalatokkal szemben, itt semmilyen lehetőség nincs visszaélésre.

Minden bizonnyal ez lehetett az egyik lényeges oka annak, hogy a Bitcoin Minetrix az előértékesítés során 2 hónapnál is kevesebb idő alatt közel 3 millió dollárt tudott gyűjteni.

A projekt soft capje 17.5 millió dollár, ami feltehetőleg a jövő év első negyedében teljesül majd.

Ez azért kifejezetten fontos, mert előreláthatólag a listázás ideje egybe fog esni a bitcoin következő felezésének dátumával.

bitcoin-minetrix-access

A felezés röviden az a 4 évente ismétlődő folyamat, melynek során a BTC bányászásával kiérdemelt jutalom mértéke a felére csökken. Mostanáig 3 ilyen eseményre került sor, melyek elképesztő árfolyanövekedéssel jártak.

Sokan ezért úgy vélik, a 2024 április végére esedékes következő ilyen esemény is hasonló ármozgást von majd maga után.

Garancia természetesen semmire nincs, azonban a kínálat csökkenésével várhatóan a növekedni fog a BTC iránti kereslet.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Stakelés, mobilapp és fantasztikus airdrop a Bitcoin Minetrixnél

Amennyiben bizalmat szavazol a projektnek, a vásárolt érméidet akár már közvetlenül a tranzakciót követően el tudod kezdeni stakelni.

Ha így teszel, azzal egészen elképesztő, összesen 206%-os éves jutalomra számíthatsz. Vagyis a birtokolt kriptod háromszorosával fogsz rendelkezni egyetlen éven belül.

Ez azok számára lehet ideális választás, akik befektetésükre elsősorban hosszú távon gondolnak és nem riadnak vissza némi kockázattól.

A csapat úgy tervezi, a listázással egyidőben nem csak az interneten, hanem mobileszközről is lehetőség lesz élvezni a Bitcoin Minetrix előnyeit.

Az alkalmazáson keresztül bármikor meg tudod nézni az elért jutalmad mértékét, stakelhetsz érméket vagy akár is felveheted a jutalmad. Továbbá elérheted majd hogy mennyi megszerzett kredittel rendelkezel, illetve azonnal látni fogod az ezért kapható felhőalapú számítási teljesítményt is.

A csapat úgy tervezi az ökoszisztéma legfontosabb részei azonnal használhatók lesznek a listázás után. Ezt követően pedig a megkezdett marketingkampány folytatása mellett komoly hangsúlyt fognak fektetni a fejlesztők a növekedésre.

Úgy érzed kifejezetten szerencsés időszakon mész keresztül? Ha igen, akkor összesen 6 különböző módon is részt tudsz venni a Bitcoin Minetrix airdroppon. Ennek során összesen 10 felhasználó lesz kisorsolva, akik fejenként 3000 dollár értékű BTCMTX tokent kapnak jutalmul.

A csatlakozáshoz olyan egyszerű feladatokat kell elvégezned mint az előrétékesítés felületének meglátogatása, vagy a készítők X-oldalának követése.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a vásárlást nem kizárólag ETH, USDT, MATIC és BNB használatával, hanem akár bankkártyával is el tudod végezni.

Az utóbbit választása esetén mindössze egy kriptotárcára van szükséged, és máris részese lettél 2024 egyik legjobb lehetőségének.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**