Milyen hatással lehet az infláció a Shiba Inu, a Cardano és a Kangamoon kriptovalutákra?

A fogyasztói árindex (CPI) emelkedése aggodalmat keltett a különböző eszközökre, különösen a kriptovalutákra nézve. Cikkünkben megvizsgáljuk, hogy az inflációs adatok hatással lehetnek-e a Shiba Inu (SHIB), a Cardano (ADA), illetve a Kangamoon (KANG) kriptovalutákra.

Ne maradj le a Kangamoon (KANG) előértékesítéséről – szállj be te is a buliba!

Shiba Inu (SHIB): Az ökoszisztéma fejlődése

A Shiba Inu (SHIB) értéke a mémcoin státuszában és az online közösség elköteleződésében rejlik. Míg az árak emelkedése alááshatja a hagyományos valuták értékét, egyesek az infláció elleni fedezetként olyan kriptovalutákat vásárolnak, mint például a SHIB. Éppen ezért az infláció enyhe fellendülése nagyobb érdeklődést válthat ki a Shiba Inu iránt.

A SHIB projekt mögött álló csapat nemrégiben különböző bejelentéseket tett az ökoszisztéma fejlesztésével kapcsolatban. Ilyen volt például a BONE tokenek mintelése, vagy a Shibaswap 2.0 bevezetése, ami az átláthatóság és a robusztus közösség iránti elkötelezettséget mutatja.

Mindezen okok miatt a szakértők szinte biztosak abban, hogy a Shiba Inu árfolyama 2023 decemberére 0,00001078 dollár lesz.

Cardano (ADA): A falkavezér

A Cardano (ADA) szintén jelentős lépéseket tett a kriptopénzek terén. A Cardano értéke az inflációs ráta helyett szorosabban kötődik a technológiai fejlődéshez és az elfogadáshoz. Ebben a tekintetben a Cardano hosszú távú kilátásai ellenállónak tűnnek az infláció rövid távú ingadozásaival szemben.

A Santiment friss adataiból kiderült, hogy a Cardano az elmúlt 30 napban a legjobb projektek közé került, ami jól mutatja az aktív fejlesztői közösség jelenlétét. A Cardano továbbá elkötelezett a blokklánc technológia fejlesztése iránt, amit a Genesis fejlesztési fázis mellett a node v.8.3.0 közelgő kiadása is bizonyítja.

A fejlesztések a Cardanót vonzó tokenné tehetik azok számára, akik értékelik a növekedési ütemtervvel rendelkező kriptopénzeket. Ami a Cardano árfolyam előrejelzéseit illeti, az elemzők szerint értéke az év vége előtt 0,33 és 0,37 dollár között lesz.

Kangamoon (KANG): Az egyedülálló mémcoin

A Kangamoon (KANG) a mémkultúra és a play-to-earn játékok egyedülálló mixét hozza el. Bár még viszonylag új szereplő, innovatív megközelítése máris figyelmet keltett. A Kangamoon értéke túlmutat az inflációval szembeni ellenálláson, mivel valódi hasznosságot és játékért cserébe pénzt kínál.  

A felhasználók egy boxoló Kangamoon kenguru bőrébe bújva játszhatnak majd. Fejleszthetik karakterüket, és több játékos ellen harcolhatnak. Ennek eredményeképpen a platform egy mindent átfogó élményt nyújthat, ahol a játékosok jól szórakozhatnak és számos játékbeli tárgyat szerezhetnek.

A megszerzett tárgyak valódi értékkel bírnak a Kangamoon ökoszisztémájában, hiszen a játék piacterén belül elcserélhetők vagy eladhatók. A play to earn modell izgalmas perspektívákat nyit meg előtted, hogy szenvedélyedet profitra váltsd.

Jelenleg a projekt natív tokenje, a KANG mindössze 0,005 dollárba kerül. A Shiba Inu és a Cardano projektekkel ellentétben azonban a KANG a P2E játékszektorban is jelen van. A Yahoo Finance szerint ezt a szektort 2022-ben 3292,73 millió dollárra becsülték, vagyis a növekedési potenciálja kiemelkedő. A szakértők szerint 220%-os növekedés várható az előértékesítés vége előtt.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***