Minden szem a következő kriptovalutákra szegeződik – Vajon képesek lesznek 2-5-szörös áremelkedésre május vége előtt?!

Ahogy a kriptopiac új növekedési szakaszba lép, egyes érmék jelentős figyelmet kapnak lehetséges értéknövekedésük miatt. A befektetők arra törekednek, hogy azonosítsák azokat a kriptovalutákat, amelyek erős hozamokat hozhatnak május végéig, egyesek 2-5-szörös áremelkedésre számítanak. Ez az áremelkedés összhangban áll a 2024-re várt bikapiaccal, izgalmas környezetet teremtve ezzel mind a tapasztalt kereskedők, mind a piac új szereplői számára. Az alábbi elemzés konkrét valutákra fókuszál, amelyek az elkövetkező hetekben figyelemre méltó mozgásokat mutathatnak.

CYBRO előértékesítés: A magas hozamú kripto-befektetések kapuja

Képzeld el, hogy minden egyes pillanatban profitálhatsz a kriptovalutákból egy egységes felületen keresztül. Ez a CYBRO segítségével válik lehetségessé, ami egyedülálló, jövedelemszerző potenciállal bíró piacteret kínál a Blast blokkláncon. Az első kiadás 2024 második negyedévére van tervezve, és a CYBRO korai befektetőknek kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget az előértékesítési időszak alatt.

Jelenleg a CYBRO tokeneket akár háromszoros kedvezménnyel lehet megvásárolni a jövőbeli piaci árukhhoz képest, amely majdnem 0,06 dollár. Ezek a tokenek minden piactéri szolgáltatáshoz nélkülözhetetlenek lesznek, és a tulajdonosok preferált árakon férhetnek hozzá a bemutatott szolgáltatásokhoz, valamint többféle bónuszt kapnak, amelyek magas jövedelmezőséget biztosítanak.

>>Használd ki a CYBRO adta lehetőségeket a legjövedelmezőbb módon<<

A CYBRO segítségével különféle vaultokban történő befektetésekkel növelheted kriptovalutáid értékét a Blast ökoszisztéma keretein belül, illetve más blokkláncokon. Az elérhető stratégiák a konzervatív, alacsony hozamtól a kockázatos, magas hozamig terjednek. A CYBRO fő célja, hogy minden egyes befektetési stratégia esetében a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa felhasználói számára, miközben egyszerű és átlátható felhasználói felületet, valamint zökkenőmentes be- és kilépési folyamatokat kínál. Egy később bevezetésre kerülő új funkció, az AIBroker, lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egy chatbot segítségével fektessenek be a megfelelő eszközökbe. Továbbá, az ‘Egykattintásos Befektetés’ funkció kihasználja a DeFi és CeFi közötti sima kapcsolatot a hozamok maximalizálása érdekében.

A CYBRO token készpénz-visszatérítést biztosít a piactér használatáért, kedvezményes díjakat kínál a kereskedési és kölcsönzési műveletekre, valamint staking jutalmakat, exkluzív Airdropot és Biztosítási Programot is felvonultat. Ez a kiváló használhatóság szilárd alapot teremt a CYBRO számára, így az értéke várhatóan emelkedni fog a tokenek generálásának eseménye után, 2024 harmadik negyedévében.

>>Lépj be a CYBRO előértékesítésbe az Early-Bird előnyökért<<

A Shiba Inu áringadozásai a piaci mozgások közepette

A Shiba Inu érme jelenleg 0,00002141 és 0,00002719 dollár között mozog. Az elmúlt héten 0,50%-kal csökkent, az elmúlt hónapban pedig 10,04%-kal esett vissza. Azonban ha visszatekintünk hat hónapra, az érme 193,90%-os növekedést mutat. A legközelebbi ellenállási és támogatási szintek rendre 0,00002965 és 0,00001809 dollár, ami arra utal, hogy az ármozgás ezen határok között lehetséges. Az ármozgások egy korrekciós fázist jeleznek, amint azt az 50 alatti RSI és az alacsony sztochasztikus érték is mutatja.

Aptos (APT) árelemzés: Emelkedés vagy zuhanás?

Az Aptos jelenleg 8,49 és 9,64 dollár között cserél gazdát. Nemrégiben kisebb növekedést mutatott 1,09%-kal, de az elmúlt hónapban jelentős, 31,09%-os esést szenvedett el. Az elmúlt fél év során az Aptos 25,03%-os pozitív változást mutatott. Az aktuális trend korrekciós jellegűnek tűnik, mivel az ár mind a 10 napos, mind a 100 napos egyszerű mozgóátlag alatt van, bár ezek az átlagok nagyon közel vannak egymáshoz, körülbelül 9,10-9,16 dollár között. Az 50 alatti RSI és az alacsony sztochasztikus érték esetleg medvepiaci lendületre utalhat.

Az Optimism (OP) ármozgásai

Az Optimism érme (OP) jelenleg 2,44 és 3,20 dollár között cserél gazdát. Az elmúlt héten 6,07%-os növekedést mutatott, bár havi teljesítménye csökkent 2,93%-kal. Az elmúlt fél év során az OP erős, 84,64%-os növekedést ért el. Ennek ellenére az RSI kereskedői habozást jelez. Az érme ára a 10 napos átlag – 2,83 dollár – alatt van, és közel van a 100 napos átlaghoz, – 2,89 dollár – ami arra utalhat, hogy inkább korrekciós, mintsem impulzív szakaszban van. Az ellenállás 3,50 dollárnál, a támogatás pedig 1,98 dollárnál várható, így az OP közvetlen iránya még mindig bizonytalan.

Következtetés

Olyan kriptovaluták, mint a SHIB, APT és OP, mérsékelt növekedést mutathatnak, de kevésbé valószínű, hogy rövid távon hatalmas hozamokat produkálnak. Ehelyett a figyelem a CYBRO-ra irányul, egy egyedi piactérre, amely kiaknázza a Blast blokklánc jövedelemtermelő potenciálját. Ahogy a 2024-es bikapiac kibontakozik, a CYBRO vonzó
lehetőségként jelenik meg azok számára, akik korán szeretnének belépni. Az első kiadás várhatóan 2024 második negyedévében érkezik, és a CYBRO token előértékesítése lehetővé teszi a befektetők számára, hogy korai szakaszban vásároljanak, ami nagyobb nyereséget eredményezhet, amint a projekt elindul.

Weboldal: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***