Mindent leegyszerűsít a Coinbase új Smart Contract Wallet-je

A Coinbase bevezette legújabb innovációját, a Smart Contract Walletet, amely megszünteti a gas díjakat és leegyszerűsíti a regisztrációt.

Az új Smart Contract Wallet jellemzői

Az új Coinbase Smart Contract Wallet egyszerűbbé teszi a kriptovaluta használatát. Nincs szükség bonyolult helyreállító kifejezésekre, és nincs tranzakciós gas díj. Az egyszerű regisztráció révén a felhasználók könnyen hozhatnak létre új tárcát további alkalmazások letöltése nélkül. A smart wallet zökkenőmentesen integrálódik a főbb alkalmazásokkal, és többféle hitelesítési módszert kínál, mint például a Face ID, ujjlenyomat ID és a Yubikey.

A tárca biztosítja az önálló letétkezelést, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy teljes mértékben ellenőrzésük alatt tartsák pénzeszközeiket. Közvetlenül a Coinbase Walletből vagy a Coinbase fiókból is fizethetnek, ami növeli a kényelmet és az elérhetőséget.

Több blokklánc támogatása

A smart wallet számos blokkláncot támogat, köztük a Base, Ethereum, Optimism, Arbitrum, Polygon, Avalanche, BNB Chain és Zora hálózatokat. Ez a több hálózatot támogató megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptovalutákhoz és decentralizált alkalmazásokhoz (DApps) férjenek hozzá egyetlen platformon.

Innovatív fejlesztői támogatás

A Coinbase új funkciót vezetett be, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy átvállalják a tranzakciók gas díjait egy paymaster segítségével. Ez ösztönzi a fejlesztőket, hogy támogassák a smart wallet elterjedését és hozzájáruljanak a felhasználói élmény javításához. A companion web alkalmazás is fontos szerepet játszik, amely átfogó eszköz- és identitáskezelést kínál, valamint olyan funkciókat, mint a vásárlás, küldés, csere, NFT-k és tranzakciós előzmények.

A smart contract wallet története

A smart contract wallet technológiát korábban olyan cégek, mint a Loopring és az Argent vezették be, amelyek fokozott biztonságot, használhatóságot és költséghatékonyságot kínálnak a hagyományos tárcamegoldásokhoz képest. A Coinbase most ezen a technológián alapulva kínál egy még egyszerűbb és felhasználóbarát megoldást a kriptovaluták kezelésére.